Şimdi Ara

The Elder Scrolls V'in Platformları Onaylandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Bir çok oyun duyurusuna da ev sahipliği yapan Video Game Awards töreninin rüzgarı daha uzun bir süre eseceğe benziyor. Fuarda sürpriz bir şekilde duyurulan The Elder Scrolls V: Skyrim'in hangi platformlar için çıkacağı belirtilmemişti. Beklenen açıklama ise geçtiğimiz dakikalarda geldi.
     
         Bethesda'dan yapılan açıklama ile oyunun thmin edildiği gibi PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirildiği belirtildi. Sabah saatlerinde ise Bethesda'nın halka ilişkiler sorumlusu Nick Brecon, kendi Twitter sayfasında yaptığı açıklama ile oyunun yepyeni bir grafik motoru kullanacağını açıklamıştı.
     
         Morrowind'in kuzey batı, Cyrodill'in ise kuzeyinde yer alan Skyrim, Elder Scrolls dünyasının da en soğuk bölgesi olarak biliniyor. Haritada kuzey kısmında yer alması ve bulunduğu konum itibari ile farklı iklimler bulunsa da daha çok karlı ve dağlık bir bölge olması bekleniyor.
     
         The Elder Scrolls V: Skyrim'in VGA'da yayınlanan tanıtım videosuna http://buradan ulaşabilirsiniz.
     







  • Konsollara çıkıyor olması beklentimi düşürdü. Grafikler ve görseller yine sıradan olur. Yeni motor kullanacak dediklerinde ben de heyecanlanmıştım görsel kaliteyi bir adım öne taşırlar diye ama her zaman olduğu gibi konsol sevdası yine çelmeyi çaktı bu adıma.

    Yazık ki bundan crysis de payını aldı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.