Şimdi Ara

Vibrasyonlu joystickle oynanan zevkten dört köşe edecek titreşimli oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben birkaç ay önce Saitek Evo Force joystick aldım. Ancak bu edevatla oynayacak oyun yok maalesef. Ateş etmeli patlatmalı uçak oyunları bakayım dedim o türde HAWX diye bir oyun buldum o da vibrasyonlu değildi aradığım zevki bulamadım. Titreşimli oyunlar mevcut fakat aşırı ama aşırı zor. Uçak simülasyonları için ders çalışır gibi çalışmak lazım aylarca. Ben istiyorum ki açayım oynayım direk, eğitim alacak olsam hava harp okuluna giderdim, hiç gerek yok böyle şeylere.

Netekim bari robotlu bişiler olsun dedim yıllar önce oynadığım mechwarrior 4'ü kurdum. Ancak monitörüm 23 inç full hd. Oyun da wide screen desteklemiyor. Grafikle de koca ekranda berbat oldu hiç zevk alamadım. Ama titreşim olayı harbi güzeldi robot adım attıkça joystick titreşiyordu süperdi de işte grafikler pek sarmadı.

Evet beyler bildiğiniz aradığım türde oyunları yazarsanız çok sevinirim.

Vibrasyonlu joystickle oynanan zevkten dört köşe edecek titreşimli oyun arıyorum

• Normalde başlıklara girip bunu yazmaktan hoşlanmam ama başlık cidden çok sakat hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Beyler ben birkaç ay önce Saitek Evo Force joystick aldım. Ancak bu edevatla oynayacak oyun yok maalesef. Ateş etmeli patlatmalı uçak oyunları bakayım dedim o türde HAWX diye bir oyun buldum o da vibrasyonlu değildi aradığım zevki bulamadım. Titreşimli oyunlar mevcut fakat aşırı ama aşırı zor. Uçak simülasyonları için ders çalışır gibi çalışmak lazım aylarca. Ben istiyorum ki açayım oynayım direk, eğitim alacak olsam hava harp okuluna giderdim, hiç gerek yok böyle şeylere.

Netekim bari robotlu bişiler olsun dedim yıllar önce oynadığım mechwarrior 4'ü kurdum. Ancak monitörüm 23 inç full hd. Oyun da wide screen desteklemiyor. Grafikle de koca ekranda berbat oldu hiç zevk alamadım. Ama titreşim olayı harbi güzeldi robot adım attıkça joystick titreşiyordu süperdi de işte grafikler pek sarmadı.

Evet beyler bildiğiniz aradığım türde oyunları yazarsanız çok sevinirim.

• Joystiği elinde tutuyon demi...
  • Konu dağılmış.

Belki arkadaş da dağılmıştır
  • hocam naptın sen ya zevkler köşeler başlığı ndeğiştir bence fantezi cevaplar alabilirsin
  • neyse yazmicam aklimdan gecenleri ucak similasyonu adi ustunde hemen ucuramazsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Joystiği elinde tutuyon demi...

• Konu sakat
  • evladiyelik konu
  • efsaneler arasına alıyoruz
  • Tamam arkadaşlar tadında bırakalım artık...

Saitek Cyborg Evo Force ile uzun zaman il-2 Sturmovik oynadım. Bunun dışında tavsiye edebileceğim, Wing of Prey'i de deneyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 13 Aralık 2010; 19:17:31 >
  • konuya bak
  • +18 ibaresi lazim konuya
  • Bu joystick ten uzak durmak lazım.
  • Konu + Başlık + Avatar uyumu bravo Sandalyeden düşüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo Von Matterhorn -- 14 Aralık 2010; 1:51:54 >
  • dağaldım
  • SH oyna titreşimleriyle yağ gibi eritir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.