Şimdi Ara

Windows Phone 7 işletim sistemli telefonlar kapalı konumda şarj edilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows Phone 7 hakkında her geçen gün yeni bir kullanıcı memnuniyetsizliği gündeme geliyor. Ortaya çıkan bilgi Windows Phone 7 işletim sistemli telefonların şarj edilmesi sırasında meydana gelen ilginç bir gelişmeden kaynaklanıyor. Windows Phone 7 işletim sistemli telefonlar, "kapalı" konumdayken şarj edilemiyor. Bu işletim sistemine sahip telefonlar kapalı konumdayken şarjda takıldığı zaman otomatik olarak açılıyor, şarj sırasında kullanıcı telefonu kapatırsa otomatik olarak telefon yeniden çalışmaya başlıyor, yani telefon kapalıyken şarj etmenin bütün yolları kapalı durumda. Microsoft'un Windows Phone 7 ile oluşturduğu bu ilginç kullanım deneyiminin arkasında;


    1. Telefonun şarj işlemi, işletim sistemi tarafından kontrol ediliyor.


    2. Windows Phone 7 işletim sistemli telefonlarda "alarm" fonksiyonunun telefon kapalıyken devreye girmemesi gibi nedenlerin yattığı belirtiliyor.


    Son derece ilginç olan bu durum karşısında kullanıcıların ne gibi tepki göstereceği ve Microsoft'un bu duruma bir çözüm bulup bulmayacağı merak ediliyor.








  • pek de önemli olduğunu sanmıyorum...sonuçta kaç kişi telefonunu kapalı şarj ediyor ki?



    ayrıca şarjı bittiği zaman kapanan telefonu şarja taktıktan sonra açma zahmetinden de kurtulmuş oluruz böylece...



    eksisinden çok artısı var bence...
  • Suan haberiniz uzerine kullanmakta oldugum iphone 3g yi sarja taktim telefonu kapattım telefonun sarj olduguna dair bir isareti yok belki oluyordur belki olmuyordur lakin telefon kapalı iken sarja takarsanız iphoneda acılıyor.Sırf haber yapmak adına boyle yazılar yazılmamalı gecen gun Googlenın telefonu içinde benzer haberler yapıldı.İphone cıktıgında neden butarz haberler cıkmadı uzerinde bildirim ledi yok sd kart girisi yok kapalıyken sarja takarsanız acılıyor diye haberler yapılmadı.Yanlıs anlamayın size karsı bir art niyetim yok fakat habercilik objektif olmayı gerektirir.Yayın hayatınızda basarılar diliyorum.

    SAYGILARLA
  • ben de iphone 4 kullanıcısıyım ve batarya %5 dolana kadar telefon kapalı kalıyor ama batarya %5 olduğunda iphone da açılıyor. aynen bunda olduğu gibi kapatsanız da şarj olurken kendi kendine açılıyor. haberi okurken eee ne var ki bunda oldum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock_Rage

    Suan haberiniz uzerine kullanmakta oldugum iphone 3g yi sarja taktim telefonu kapattım telefonun sarj olduguna dair bir isareti yok belki oluyordur belki olmuyordur lakin telefon kapalı iken sarja takarsanız iphoneda acılıyor.Sırf haber yapmak adına boyle yazılar yazılmamalı gecen gun Googlenın telefonu içinde benzer haberler yapıldı.İphone cıktıgında neden butarz haberler cıkmadı uzerinde bildirim ledi yok sd kart girisi yok kapalıyken sarja takarsanız acılıyor diye haberler yapılmadı.Yanlıs anlamayın size karsı bir art niyetim yok fakat habercilik objektif olmayı gerektirir.Yayın hayatınızda basarılar diliyorum.

    SAYGILARLA


    arkadaşa aynen katılıyorum. iphone için var olan bu sıkıntı için hiç yazılmadı.tarafmı tutuluyor acaba????
  • hee taraf tutuyorlar, ne boş işlerle uğraşıyonuz reyizler ya. adam haber değeri görmüş yapmış. bir yerlerde karşısına çıkmış sizin (ç)i(n)phone larınızda çıksaydı onuda yapardı. ne diye öküz altında buzağı arıyorsunuz ki.
  • Haber muhtemelen başka kaynaktan alınmıştır , alınan kaynağın hatası yada art niyeti.
  • Microsoft değil mi. Başka ne yumurtlayacaklar bakalım..
  • Böyle birşey olamaz, test edilen cihazın özelliğidir o. Şarja takılınca otomatik boot falan ediyordur.
  • gerçektende çok önemli bir özellik olduğunu sanmıyorum
  • yıllardır telefonumu kapattığımı hiç hatırlamıyorum kim şarj etmek için telefonu kapatırki???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.