Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Al ben ben italya ve avrupa futbol tarihini neredeyse uzman seviyesi kadar biliyorum ve Berlusconi tum zamanlarin en buyuk baskanidir.. Elmayla armut karismis burada! Elestirecegiz diye sacmalamayin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancelotti, Milan'a hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    Ancelotti, Milan'a hayırlı olsun.


    oha kesin mi doğruysa seneye milan banko ilk 5 de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 26 Mayıs 2015; 13:32:33 >
  • Yine bir Milan klasiği olarak Mayıs-Ağustos arasında hayallerden gerçeklere doğru iniş yapacağız diye tırsıyorum bir yandan ama işlerin ciddiyetine de inanmak istiyor insan; 1-2 gündür Ancelotti ile görüşmeler süregeliyor, Milan'dan Ancelotti'ye üç yıllık bir kontrat teklif edilip ve 120 milyon euro transfer bütçesinin sözü verilmiş, Ancelotti de son kararını Cuma sabahı Vancouver'a dönmeden evvel verecekmiş. Ancelotti'nin önümüzdeki yılı çalışmadan geçirme ihtimali bile var ki menajerinin söylediğine göre şimdilik niyeti buymuş, öte yandan çalışırsa ŞL'de yer alan bir takımda çalışma isteğini de düşündüğümüz vakit Milan'a dönüş fikrine evet demesi için ciddi anlamda Milan duygusallığının tutup bir tekrar evine dönerek bir maceraya atılmaya heveslenmesi gerekiyor, ki bu da kariyer planlaması ve atacağı adımlar açısından çok da kolay bir şey değil.

    Berlusconi hiçbir zaman kulübü satmayı düşünmediğini, sadece ona finansal anlamda yardım edebilecek bir destek aradığını ancak hala birini bulamadığını söyledi, öte yandan Ancelotti'nin geri dönüşü konusunda da iyimsermiş, Ancelotti olmazsa da üçü İtalyan olmak üzere toplamda dört alternatiflerinin olduğundan bahsetti ki bu isimler Montella, Conte, Sarri ve Emery. Sky ise Berlusconi'nin sadece Conte ve Montella'yı düşündüğünü, diğer iki isme sıcak bakmadığını söylüyor.

    Galliani birkaç gündür Ancelotti meselesi bir yana birkaç oyuncu ile görüşmek için de Madrid'de, giderken sorulan sorulara Madrid'de sadece Real'in olmadığını, Atletico'nun da olduğunu söylüyordu; gündemindeki isimler de Mario Suarez ve Mandzukic.

    Milan Channel'a da normalde güven olmaz ancak dün gece Kondogbia, Jackson Martinez, Mandzukic ve Xhaka'dan bahsettiler, alternatifleri olarak Milan'ın uzun dönem sevdalarından klasik isimler, Baselli ve Kucka. Mevzu Milan olup laf söyleyenler de Berlusconi ve Galliani olunca gerçekleşene kadar hiçbir şeye inanmamak lazım, yıllardır biliyor ve görüyoruz ki Mayıs'ta bu isimler konuşulurken Ağustos'ta Milan gidip Kucka'yı kiralayabilir. Geçen sene bu zamanlarda da Griezmann, Douglas Costa, Iturbe'ye 30 milyon, Lucas Moura derken kulübe fayda sağlamak konusuna bir kuruş harcanamayan bir yazın sonunda Milan'ı transfer yapmazken veya kiralık/bedelsiz fırsatlarının peşinde koşarken bulmuştuk her zamanki gibi, şu 1-2 hafta içerisinde az çok olacaklar, gelecek yeni teknik adam ve Ancelotti'nin cevabı Milan'ın önümüzdeki sezona dair hedeflerini, vizyonunu ve zihniyetini belli eder zaten. Bazılarının söylediği gibi Mayıs 31 seçimlerinden evvel Berlusconi'nin klasik seçim politikalarından ve gaza getirme çabalarının bir parçası bile olabilir deniyor bu söylentiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 26 Mayıs 2015; 13:51:17 >




  • Ancelotti nin alternatiflerine bak. Hiçbir ise yaramayacak ıtalyanlar ordusu.

    İlkay da söylenmişti ama sadece nabız yoklandi sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 26 Mayıs 2015; 14:34:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Ancelotti olur ve gerçekten 120M transfere ayrılırsa seneye tekrar zirve yarısına döneriz. Ancelotti olmazsa da adı geçenler arasında en iyisi bence Emery olur. Ancelotti gelirse muhtemelen ona transferde özgürlükte veriliecektir. Umarım gelir ve takımdaki çöpleri gönderip iyi transferler yapar. Kondogbia, Ilkay veya Xhaka(2si daha iyi olur ) Jackson Martinez, Hummels/Silva, Darmian ve bir kanat oyuncusu alıp Bonera, Zaccardo, Mexes, De jon, Essien, Muntari, Poli, Pazziniden kurtulup ayrıca Menezi Kondogbia, Cerciyi de Darmian transferlerinde kullanmalıyız. Niangida ancak iyi bir transferde takas olarak kullanacaksak gönderelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba takim tekrar duzeliyor mu bi umut oluştu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancelotti+jackson martinez+kondogbia+ilkay+sağlam stoper
  • Değil 120 m euro milan yönetimi eğer 40 milyon harcarsa helal olsun.kaldı ki 40 la da para iyi kullAnılırsa milan şl potasına girecek kadroyu kurar.

    Ortada cok iyi bi gelir yok ,şl yok ve 120 m euro harcanacak.hayalin bile ötesinde.

    Bizim takım bu sene gelirde tavan yapıcak, üstüne futbolcu satalım yine cıkmaz kasamızdan 50-60 m euro üstü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralar çok gereksiz harcandı düzgün oyuncular gelse bile çok umudum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galliani M.Suarezi istiyormus? Bir kisi transfer yapma ve takim insaa etme konusunda en fazla bu kadar bilincsiz olur. Senin ortasahan üstüste 3 yapamiyor, yaratamiyor. Gidip, capa Suarezi alacak.

    Portlallara bakiyorum, Milanin transfer bütcesi sürekli iniyor. Önce 150 milyon avroyud, sonra 100e indi, simdi de 70 indi. Ancelotti gelmez büyük ihtimal. Gelirse bile sampiyonluk mücadelesi icin Milanin en az 7-8 üst düzey adama ihtiyaci var. Dogru transferleri yapmak sartiyla, yoksa Suarez gibi 7-8 adam alsanda kurtarmaz.
  • Şu Suarez ve Mandzukic ısrarı nerden çıktı Allah aşkınaya. Mandzukic için 20-25M Suarez içinde 10-15M gibi rakamlar konuşuluyor. Galliani bir türlü akillanmaz. Yıllardır parayı böyle çarçur ettiği için bu hale geldik. Şimdi de biraz para ayrıldı transfere onu da gereksiz transferlere harcayacak. Gidip 30-40 milyonu Mandzukic ve Suareze harcayacak şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 28 Mayıs 2015; 8:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElShaarawy92

    Şu Suarez ve Mandzukic ısrarı nerden çıktı Allah aşkınaya. Mandzukic için 20-25M Suarez içinde 10-15M gibi rakamlar konuşuluyo. Galliani bir türlü akillanmaz. Yıllardır parayı böyle çarçur ettiği için bu hale geldik. Şimdi de biraz para ayrıldı transfere onu da gereksiz transferlere harcayacak. Gidip 30-40 milyonu Mandzukic ve Suareze harcayacak şimdi.

    Mario Suarez için Atletico 12 milyon istiyormuş. Düz oyuncu, De Jong'dan farkı yok ve hatta bence bazı konularda da eksiği var; kendi liginde Allan gibi hazır ve oldukça iyi bir isim dururken Milan, Atletico'nun rotasyon oyuncusu Suarez'in peşinden koşuyor.

    Mandzukic de çok yersiz bir seçim, yani orta sahası pas trafiği, yaratıcılık, pozisyon üretme ve kalite anlamında bu kadar yerlerde olan Milan için çok yanlış bir tercih. Defansif anlamda katkısı oldukça yüksek bir oyuncu olabilir ama bekleri ve orta sahası tarafından beslenmeye oldukça ihtiyaç duyan bir adam, neredeyse oyunu tamamen bunlara dayanıyor ki şimdiye dek Balotelli, Pazzini, Torres ve Destro gibi oyuncuların çoğu da Milan'ın orta sahasının üretkenlik ve kaliteden bu denli uzak olmasının zararını gördüler. Ayrıca 29 yaşında olduğunu ve alanın elinde kalacağını da unutmamak gerek. Atletico 20-25 milyon gibi bir bedel istiyormuş ve öte yandan, Villarreal de bu sene ligin en göze çarpanlarından Vietto'yu 20 milyona bırakmaya hazırmış, gidip bu tarz oyuncularla ilgilenmiyoruz da Suarez veya Mandzukic gibilerin peşinden koşuyoruz, inanılır gibi değil. Vietto konusunda Atletico en büyük adaymış ve Simeone çok istiyormuş, tam Atletico'ya uygun oyuncu, 20 milyona alıp iki yıla kalmaz 40-50'ye satarlar, Milan da bu mevcut politikasıyla böyle isimleri izlemeye devam eder. Şu kulübün başında aklı evvel ve gerçekten Milan'ın iyiliğini isteyen birileri olsaydı Vietto ile ilgilenen Milan olabilirdi, onun yerine 30'una ramak kalmış ve sadece bonservisi 20-25 milyon bedelli Mandzukic isteniyor. Vietto Milan'a gelmek isterdi demiyorum elbet, alıştığı La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Simeone dururken gelmesi düşük ihtimaldi ama böyle isimlerle en azından ilgilenmek bile bir şeylerin değiştiğinin göstergesi olurdu.

    Son anda aksi bir durum olmazsa eğer Ancelotti de gelmek istemiyor ve bir yıl çalışmama kararında ısrarcıymış, bugün Galliani ile yiyeceği yemekte ikna edilmeye çalışılacakmış ama Carlo'nun ailesi İtalya'ya dönmek istese de Ancelotti yüksek ihtimalle teklifi reddedecek deniyor.




  • Bugünkü görüşmeden sonra Ancelottinin gelme ihtimali arttı. Ancelottiye yillik 4 milyondan 3 yillik sozlesme onerilmis ayrica 120 milyon butce. Kararını önümüzdeki çarşamba verecekmiş ve Gallianiye teklifi kabul etme ihtimalinin yuzde elli olduğunu söylemis. Ayrıca Galliani tdyi belirlemeden transfer yapmayacaklarını soyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mandzukic zor dedi galliani

    Ancelotti gelirse mario suarez, mandzukic gibi çöplerle ilgilenmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Ancelotti teklifi reddetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma gözüm yapma :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an Mihajlovic ismi ön planda. Montella ve Sarri isimleri de geçiyor hatta inanılır gibi değil ama Brocchi bile gündemde. Bu adamların hiçbirini istemiyorum. Bizim için en iyisi Emery olur ama o da şu an da imkansız gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElShaarawy92

    Su an Mihajlovic ismi ön planda. Montella ve Sarri isimleri de geçiyor hatta inanılır gibi değil ama Brocchi bile gündemde. Bu adamların hiçbirini istemiyorum. Bizim için en iyisi Emery olur ama o da şu an da imkansız gibi.

    Mihajlovic e niye sıcak bakmıyorsun hocam tamam kalibre olarak Milanın altında olabilir ama adamın İtalya liginde bir başarısı var kaldı ki hiçbir hoca şu durumda ki Milanı da çalıştırmak istemiyor gibi duruyor.
  • Ancolotti bi aksilik olmazsa pazartesi imzalayacak. Tabi kesin değil ama %80 deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.