Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CorSera: Emery, AC Milan'da çalışmak istediğini dile getirdi. AC Milan 30 Haziran'a kadar 1.5m €'luk serbest kalma maddesini ödemek zorunda.



    GdS: Zlatan Ibrahimovic, Avrupa'ya gidememesine rağmen eğer Çinliler kulübü satın alırsa AC Milan'a dönmek istiyor.

    Napoli De Sciglio için temasa geçmiş. Umarım satmazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 3 Haziran 2016; 17:20:07 >
  • Bacca giderse J.Martinez alınabilirmis. Baccayi 25 e satıp Martinezin alınması mantıksız. Hem Bacca daha kaliteli hem de Martinez ocak ayında 42ye Çine gitti. Baccadan daha fazla maliyeti olur.

    Ayrıca geçen yaz yaptığından sonra Milana gelmesine de gerek yok. Gitsin hak ettiği Çin liginde oynasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler kulübün %70i için 600 milyon verecek. 400 milyon stad için ve önümüzdeki 5 yıl transfer için 400 milyon yatırım yapacaklarmış.

    Ibrahimovicin M.United ile anlaştığı ve resmi açıklamanın da yakında yapılacağı söyleniyor.

    Ve en kötü haber PSG Emery ile ilgileniyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorSera: Çinlilerle görüşmeleri sürdüren bir kaynak: "Her konuda anlaştık, sadece imzalar kaldı."

    Gelin de alın şu kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimovic kaçtı . Emery için bir an önce teklif yapmalıyız. 1.5 milyon euro serbest kalma maddesi bir şey değil .

    Çinliler bu hafta içinde gelirse iyi olacak yoksa Emery de kaçar
  • Bizim takım satılana karar diğer kulüpler ortalığı temizler. Ne görüşüyorlar bu adamlar anlamıyorum anlaştıysanız atın imzaları olsun bitsin.

    PSG nin ilk hedefi Simeoneymis. Simeone olmazsa Emery ile ilgilenecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlusconinin yüzünden görüşmelerin yavaşladığı söyleniyor. Ayrıca geçen Çinlilerle ilgili bazı şakalar yapmış ve bundan rahatsız olmuşlar. Galatioto ise herhangi bir problem olmadığını ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

    Galliani Emery ile prensip anlaşmasına varmış ve kulübün satışı için bekleniyor. Kulüp satılınca 3 milyonluk fesih bedeli ödenecek. Bazı yerlerde de bu bedelin 1.5 milyon olduğu ancak 30 Hazirana kadar geçerli olduğu söyleniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 5 Haziran 2016; 10:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zapatanın sözleşme yenilenmesi yakınmış. 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacakmıs. 30 yaşındaki başka bir çöpe daha böyle bir sözleşme veriliyor. Diyecek laf bulamıyorum bu adamlara.

    Bir başka komedi de Hondayla ilgili. Performansıyla sürekli eleştirildi ve bu takım için yetersiz olduğunu defalarca kez gördük ama 30 yaşına girmiş Honda için 2020 yılına kadar sözleşme yenileneceği söyleniyor.

    Berlusconi arkadaşıyla beraber takımın içine etmeye devam etsin. Interin Çinlilerle satış görüşmeleri bizimkilerden sonra başladı ve bugün resmi açıklama yapıldı biz hala Berlusconinin nazını çekiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlusconi de ne inat varmis arkadas , bizden 3 ay once basladi gorusmeler cinlilerle hala satis gerceklesmedi.

    Bizim 2 haftada oldu bitti
  • çinliler almazsa bu klubu çökeriz, üç sezondur avrupa yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inter Milan

    Berlusconi de ne inat varmis arkadas , bizden 3 ay once basladi gorusmeler cinlilerle hala satis gerceklesmedi.

    Bizim 2 haftada oldu bitti

    sürekli karar değiştiriyor , garip davranışlarda bulunuyor. Yakın bir zamanda '' çinliler çocuk yiyen insanlar , ne yapacaklarını bilemeyiz '' demiş

    Hoş olmayan şakalar yapıyor
  • Milanı çok seviyormuş diye satıp satmamakta kararsızmış. Milan karşı az bir sevgin varsa Moratti gibi vazgeçmesini bileceksin. Senin saçma sapan fikirlerinle düzelmez bu takım.

    Çinliler alamazsa bu takımı durum çok vahim. Çapsız Brocchi ve ise yaramaz takımıyla berbat bir sezon bekliyor olacak bizi. Hücum hattımızın Berlusconinin tamda genç ve italyan projesine uygun bir şekilde biri 32 digeri 28 yasında Matri-Pavoletti ikilisi olabileceği bile söyleniyor. Brocchiyle beraber Serie B ye doğru yok alırız bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matri - Pavoletti nedir yahu şaka gibi , ne vizyonsuz bir adam çıktı bu Brocchi



    Çinliler satın aldığında Barbara Berlusconi yönetim kurulu başkanı olacakmış. En azından Galliani ve Silvio ya göre fikirleri daha normal diye biliyorum .
  • Barbara bu kulüpte aklı başında tek insandır muhtemelen. Bir ara Gallianiyi göndermeye de çalışmıştı hatta ama Berlusconi yüzünden gitmemişti. Yeni yönetimde olmasında sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 6 Haziran 2016; 14:01:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElShaarawy92

    Barbara bu kulüpte aklı başında tek insandır muhtemelen. Bir ara Gallianiyi göndermeye de çalışmıştı hatta ama Berlusconi yüzünden gitmemişti. Yeni yönetimde olmasında sorun yok.

    İbra + Silva ikilisinin gönderilmemesi gerektiği konusunda raporu vardı ama dinlememişlerdi
  • Aynen. Yanlış hatırlamıyorsam 30 küsur sayfalık bir rapordu ancak Berlusconi yine de satmıştı ve gelinen noktada ne kadar büyük bir hata olduğunu görüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GdS: Galliani, Unai Emery'le prensip anlaşmasına vardı ancak 3 milyon €'luk serbest kalma bedelini ödemek zorunda.



    Jordan Amavi ile ilgileniyormuşuz . Bu kadar sol beki ne yapacağız bilmiyorum. Vangioni , Antonelli, De Sciglio da sol bek oynayabiliyor. Umarım yalandır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    quote:

    Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

    Montolivo yillik 3 milyon avro alacak sanirim. Bayern forumundaki italyanlardan biri öyle söylüyordu. Bu arada Galliani, Ely icin Raiolaya 8 milyon avro komisyon vermis. Resmi rakamlar. Adriano icin Milan 14 milyon avro ödemis. 2 oyuncuya verilen parayla Allan gibi 2 CM alinirdi.

    Galliani kadro kurmayi bilmiyor. Kadro mühendisligini Galliani yaparsa, o paranin cogu menajerlere gider. Milanin hedefi ne? ilk 3se, beklerin kalitesi bile ilk11 icin yeterli degil. Antonelli ve Abate bir top 3 takiminda rotasyon oyunculari olurlar. Bench kalitesi de cok kötü. Kucka, Honda ve L.Adriano iyi yedek olurlar. Gerisi yok.

    Milanin icinin bosaltilmis oldugu, bir yatirimcinin en az 2 milyar avro harcamasi gerektigi söyleniyordu. Milani Cinlilerin almasini zor görüyorum. İtalian Milanda para harcamamak ve Baccayi falan satmak icin bahane. Berlusconi zaten satmak istiyor Milani da, almak isteyen var mi, önemli sorun o. Portallarda okuyorum, sürekli Berlusconi aciklama yapiyor. Almak isteyenlerden birinin aciklama yaptigini görmedim. Milan her sene 100 milyon avro zarar eden bir takim. 100 milyon avro zarar eden bir sirketi kim alir? Azinlik hisse zaten almaz. 100 milyon avro senelik zarari önlemek icin bir stad sart. Serie Ayi kazanacak, CLde ceyrek final ötesi yapacak bir kadro sart. 400 milyon avroya yakin borc var. Berlusconiye verilecek para var. Gecen sene hedefi top 3, sampiyonluk olarak acikladilar. Daha sonra Barbara hedefin Avrupa Ligi oldugunu acikladi.Galliani hemen aciklama yapti, 3.lüktü diye. Taraftarlarina samimi degiller. Milan ne zaman kötü olsa, gecen sene Milan sürekli Beeye satiliyordu. Deadline tarihi sürekli erteleniyordu. Cin olayi da yine kombine yenileme döneminde benzer bir olay mi? Dogru olsa, zaten Baccayi satmayi düsünmezler. Piyasada Milanin Baccadan iyi alabilecegi forvet mi var? Yok. Dogru düzgün servis olmadan 20+gol atabilecek bir forvet. İbrahimovic, proje olmadan, sampiyonluga oynayacak kadro olmadan gelmez.

    Mihajlovic zaten cok iyi TDydi. Bu kadroyla en iyisini yapti. Milanin Vasquez+2 yaratici CM almasi gerekiyordu. Romagnolinin yanina Mirandayi almasi gerekiyordu. Beklerin kalitesini artirmasi gerekiyordu. Hicbirini yapmadilar. Yine Cl yok, kayip 100 milyon avro.

    Benatia kalacak diye biliyorum. Milan bize De Sciglioyu satmadi. Biz neden onlara Benatiayi satalim? Kaleci icin ilk opsiyon+De Sciglio fena olmaz. Milanda 2 yildir gelismedi, üzerine koymadi ama Lahm ve Ancelotti onu gelistirir.

    Donnarumma opsiyonu + de sciglio mu

    Daha önce de bu başlıkta benzer şeyler yapmıştın . Ya doğru olmayan bilgiler yazıyorsun ya da takımı dibine kadar eleştiriyorsun. Hatta bir daha konuya yazmayacağını söylemiştin . Kulüp satılınca alıntılarım


    Rotasyon oyuncusu dediğin Antonelli yılın 11 ine seçildi bu arada

    Cl çeyrek finalde başarılar , bakalım bu sene kime eleneceksiniz

    Opsiyon dedigim, Milan satmak istediginde Bayernin söz hakki olacak. Neuerden sonrasi icin, simdi degil. Gelismeye devam ederse vs. Daha 1 sezonu var. Udinesenin kalecisi vardi, yeni Buffon deniyordu. 1 sezondan sonra ortadan kayboldu. Bizden önce Juve alir zaten. Baska bir sey yok. De Sciglio da 2-3 yildir kendini gram gelistirmemis bir oyuncu. Son sezonlarda yaptigi hatalardan video yapsam film olur. De Sciglioyu Ancelotti istedi. De Sciglio kumarini oynamak istedi. Sag bek icin zaten world class seviye potansiyelde 22-28 yas araliginda alinabilecek bir oyuncu olsa, zaten De Sciglioya kadar düsmezdik. Juventusta Allegride ayni nedenden dolayi onu istedi. Alirim, ögretici oyuncularla birlikte gelistiririm diye düsündüler. Yerine 33 yasindaki Alvesi aldilar. Dedigim gibi, oyuncu yok. Benatia gibi en az 20 milyon avro degerinde bir oyuncuya göre söyledigim teklif düsük bir teklifti. (Roma ve Juve isterken Milanda oynar mi, orasi da büyük bir soru isareti.) Simdi düsünüyorum da De Sciglio-Bernat takasi Benatiaya göre daha gercekci olurdu.

    Dogru olmayan derken, asla dogru olmayan seyler yazmam. Calciofinanza denilen bir site var. Rakamlari genelde oradan aliyorum. İtalyan takimlarnin bilancolari vs hepsi var. Arastir biraz Gallianinin Raiolaya verdigi komisyonu falan. Hepsinin dogru oldugunu görürsün. Bu rakamlar Milanin bütcesinin onaylandigini gün aciklandi sanirim. O dönem paylasilmisti. Bir daha konuya yazmayacagim da demedim. Bu konudaki en son mesajim, aylar önceydi, Mihajlovicin iyi TD oldugunu, fakat Milan kadrosunun 3.lük icin cok yetersiz oldugunu, gercek hedefin EL oldugunu yazmistim. Gerci Milan onda da basarisiz oldu. Ayrica, zaten zamanim fazla yok. Bayern forumlarina bile fazla zaman ayiramiyorum.

    Barbara Berlusconi 28 Ocak basin toplantisi aciklamasi.

    «Bisogna essere onesti e molto diretti coi nostri tifosi. Credo che l’obiettivo del Milan di quest’anno possa essere l’Europa League e che possa essere conseguito, sapendo che l’anno prossimo l’obiettivo deve essere la Champions»

    2 milyar avroya gelince, Milanin borcu 400 milyon avroya yakin. Bu sene yine CL yok. CL olmadigi her sezon 100 milyon avro acik veriyor bütce. Modern bir stad(350-400 m avro), borclarin ödenmesi, zirveye oynayacak bir kadronun kurulmasi, Berlusconiye verilecek para falan 2 milyar avroyu geciyor. Büyük sponsor anlasmalari zaten uzun yillar boyunca yapilmis. Adidas ve Flyla. Stad yapilana kadar bütce aciklarinin karsilanmasi falan Milanin isi cok zor. Milanin satilacagina inanmiyorum. Berlusconi zamana oynuyor. Güya daha ön anlasma yapilacakmis. Bu arada İbrahimovicte M.Uniteda gitti gibi. Umarim yanilan ben olurum. Dünya futbolunun Milan gibi İnter gibi takimlara ihtiyaci var.

    Zirveye oynayacak kadro da o kadar kolay olmaz. World class oyuncu sayisi zaten az. İngilizler inanilmaz rakamlar teklif edip, piyasa fiyatlarini cok fazla sisiriyorlar. 1 iyi sezon gecirmis oyuncularin fiyatlari bile 40-50 milyon avroya yükseliyor. Diger takimlar varken Milani tercih ederler mi? Kondogbia ve J.Martinez Milani reddedip, Barca ya da Bayerne gitmediler. İnter ve A.Madride gittiler. M.United varken İbrahimovic Milani tercih eder mi? Juve varken Benatia Milani tercih eder mi? Cok zor. Milan Avrupada 2002-2008 arasindaki takim degil.

    Antonelli iyi oyuncu ama top 3 hedefi olan bir takim icin yetersiz. Kornerlerden attigi 2 golle yaptigi 1 assistle mi sezonun karmasina secildi?İtalya Milli takimina falan secildi mi?

    Bayern yari finalde eleniyor, ceyrek final degil. Pep balonu ayrildi.Artik kazanabiliriz. Peple Bayernin CLyi kazanmasindan hic bir zaman umudum olmadi ki. Bayern bölümünde Peple neden CLyi kazanamayacagimizi sezon basinda yazmistim. Birkac madde. Allegri cok fazla hata yapmasa Juve bizi elerdi.

    Ayrica, zayiflamis Serie Ada bile son 3 yilda 10.8. ve 7.olan bir takimin,2007den sonra CLde tek yari finali bile olmayan, CLyi unutmus,Avrupa Ligi hedefi icin Sassuololarla Torinolarla yarisip kaybeden bir takimin taraftari icin ceyrek finalde eleneceksiniz lafi biraz fazla iddiali degil mi?

    Konunuzda yazmami istemiyorsaniz, yazmam. Benim icin sorun degil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    quote:

    Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

    Montolivo yillik 3 milyon avro alacak sanirim. Bayern forumundaki italyanlardan biri öyle söylüyordu. Bu arada Galliani, Ely icin Raiolaya 8 milyon avro komisyon vermis. Resmi rakamlar. Adriano icin Milan 14 milyon avro ödemis. 2 oyuncuya verilen parayla Allan gibi 2 CM alinirdi.

    Galliani kadro kurmayi bilmiyor. Kadro mühendisligini Galliani yaparsa, o paranin cogu menajerlere gider. Milanin hedefi ne? ilk 3se, beklerin kalitesi bile ilk11 icin yeterli degil. Antonelli ve Abate bir top 3 takiminda rotasyon oyunculari olurlar. Bench kalitesi de cok kötü. Kucka, Honda ve L.Adriano iyi yedek olurlar. Gerisi yok.

    Milanin icinin bosaltilmis oldugu, bir yatirimcinin en az 2 milyar avro harcamasi gerektigi söyleniyordu. Milani Cinlilerin almasini zor görüyorum. İtalian Milanda para harcamamak ve Baccayi falan satmak icin bahane. Berlusconi zaten satmak istiyor Milani da, almak isteyen var mi, önemli sorun o. Portallarda okuyorum, sürekli Berlusconi aciklama yapiyor. Almak isteyenlerden birinin aciklama yaptigini görmedim. Milan her sene 100 milyon avro zarar eden bir takim. 100 milyon avro zarar eden bir sirketi kim alir? Azinlik hisse zaten almaz. 100 milyon avro senelik zarari önlemek icin bir stad sart. Serie Ayi kazanacak, CLde ceyrek final ötesi yapacak bir kadro sart. 400 milyon avroya yakin borc var. Berlusconiye verilecek para var. Gecen sene hedefi top 3, sampiyonluk olarak acikladilar. Daha sonra Barbara hedefin Avrupa Ligi oldugunu acikladi.Galliani hemen aciklama yapti, 3.lüktü diye. Taraftarlarina samimi degiller. Milan ne zaman kötü olsa, gecen sene Milan sürekli Beeye satiliyordu. Deadline tarihi sürekli erteleniyordu. Cin olayi da yine kombine yenileme döneminde benzer bir olay mi? Dogru olsa, zaten Baccayi satmayi düsünmezler. Piyasada Milanin Baccadan iyi alabilecegi forvet mi var? Yok. Dogru düzgün servis olmadan 20+gol atabilecek bir forvet. İbrahimovic, proje olmadan, sampiyonluga oynayacak kadro olmadan gelmez.

    Mihajlovic zaten cok iyi TDydi. Bu kadroyla en iyisini yapti. Milanin Vasquez+2 yaratici CM almasi gerekiyordu. Romagnolinin yanina Mirandayi almasi gerekiyordu. Beklerin kalitesini artirmasi gerekiyordu. Hicbirini yapmadilar. Yine Cl yok, kayip 100 milyon avro.

    Benatia kalacak diye biliyorum. Milan bize De Sciglioyu satmadi. Biz neden onlara Benatiayi satalim? Kaleci icin ilk opsiyon+De Sciglio fena olmaz. Milanda 2 yildir gelismedi, üzerine koymadi ama Lahm ve Ancelotti onu gelistirir.

    Donnarumma opsiyonu + de sciglio mu

    Daha önce de bu başlıkta benzer şeyler yapmıştın . Ya doğru olmayan bilgiler yazıyorsun ya da takımı dibine kadar eleştiriyorsun. Hatta bir daha konuya yazmayacağını söylemiştin . Kulüp satılınca alıntılarım


    Rotasyon oyuncusu dediğin Antonelli yılın 11 ine seçildi bu arada

    Cl çeyrek finalde başarılar , bakalım bu sene kime eleneceksiniz

    Opsiyon dedigim, Milan satmak istediginde Bayernin söz hakki olacak. Neuerden sonrasi icin, simdi degil. Gelismeye devam ederse vs. Daha 1 sezonu var. Udinesenin kalecisi vardi, yeni Buffon deniyordu. 1 sezondan sonra ortadan kayboldu. Bizden önce Juve alir zaten. Baska bir sey yok. De Sciglio da 2-3 yildir kendini gram gelistirmemis bir oyuncu. Son sezonlarda yaptigi hatalardan video yapsam film olur. De Sciglioyu Ancelotti istedi. De Sciglio kumarini oynamak istedi. Sag bek icin zaten world class seviye potansiyelde 22-28 yas araliginda alinabilecek bir oyuncu olsa, zaten De Sciglioya kadar düsmezdik. Juventusta Allegride ayni nedenden dolayi onu istedi. Alirim, ögretici oyuncularla birlikte gelistiririm diye düsündüler. Yerine 33 yasindaki Alvesi aldilar. Dedigim gibi, oyuncu yok. Benatia gibi en az 20 milyon avro degerinde bir oyuncuya göre söyledigim teklif düsük bir teklifti. (Roma ve Juve isterken Milanda oynar mi, orasi da büyük bir soru isareti.) Simdi düsünüyorum da De Sciglio-Bernat takasi Benatiaya göre daha gercekci olurdu.

    Dogru olmayan derken, asla dogru olmayan seyler yazmam. Calciofinanza denilen bir site var. Rakamlari genelde oradan aliyorum. İtalyan takimlarnin bilancolari vs hepsi var. Arastir biraz Gallianinin Raiolaya verdigi komisyonu falan. Hepsinin dogru oldugunu görürsün. Bu rakamlar Milanin bütcesinin onaylandigini gün aciklandi sanirim. O dönem paylasilmisti. Bir daha konuya yazmayacagim da demedim. Bu konudaki en son mesajim, aylar önceydi, Mihajlovicin iyi TD oldugunu, fakat Milan kadrosunun 3.lük icin cok yetersiz oldugunu, gercek hedefin EL oldugunu yazmistim. Gerci Milan onda da basarisiz oldu. Ayrica, zaten zamanim fazla yok. Bayern forumlarina bile fazla zaman ayiramiyorum.

    Barbara Berlusconi 28 Ocak basin toplantisi aciklamasi.

    «Bisogna essere onesti e molto diretti coi nostri tifosi. Credo che l’obiettivo del Milan di quest’anno possa essere l’Europa League e che possa essere conseguito, sapendo che l’anno prossimo l’obiettivo deve essere la Champions»

    2 milyar avroya gelince, Milanin borcu 400 milyon avroya yakin. Bu sene yine CL yok. CL olmadigi her sezon 100 milyon avro acik veriyor bütce. Modern bir stad(350-400 m avro), borclarin ödenmesi, zirveye oynayacak bir kadronun kurulmasi, Berlusconiye verilecek para falan 2 milyar avroyu geciyor. Büyük sponsor anlasmalari zaten uzun yillar boyunca yapilmis. Adidas ve Flyla. Stad yapilana kadar bütce aciklarinin karsilanmasi falan Milanin isi cok zor. Milanin satilacagina inanmiyorum. Berlusconi zamana oynuyor. Güya daha ön anlasma yapilacakmis. Bu arada İbrahimovicte M.Uniteda gitti gibi. Umarim yanilan ben olurum. Dünya futbolunun Milan gibi İnter gibi takimlara ihtiyaci var.

    Zirveye oynayacak kadro da o kadar kolay olmaz. World class oyuncu sayisi zaten az. İngilizler inanilmaz rakamlar teklif edip, piyasa fiyatlarini cok fazla sisiriyorlar. 1 iyi sezon gecirmis oyuncularin fiyatlari bile 40-50 milyon avroya yükseliyor. Diger takimlar varken Milani tercih ederler mi? Kondogbia ve J.Martinez Milani reddedip, Barca ya da Bayerne gitmediler. İnter ve A.Madride gittiler. M.United varken İbrahimovic Milani tercih eder mi? Juve varken Benatia Milani tercih eder mi? Cok zor. Milan Avrupada 2002-2008 arasindaki takim degil.

    Antonelli iyi oyuncu ama top 3 hedefi olan bir takim icin yetersiz. Kornerlerden attigi 2 golle yaptigi 1 assistle mi sezonun karmasina secildi?İtalya Milli takimina falan secildi mi?

    Bayern yari finalde eleniyor, ceyrek final degil. Pep balonu ayrildi.Artik kazanabiliriz. Peple Bayernin CLyi kazanmasindan hic bir zaman umudum olmadi ki. Bayern bölümünde Peple neden CLyi kazanamayacagimizi sezon basinda yazmistim. Birkac madde. Allegri cok fazla hata yapmasa Juve bizi elerdi.

    Ayrica, zayiflamis Serie Ada bile son 3 yilda 10.8. ve 7.olan bir takimin,2007den sonra CLde tek yari finali bile olmayan, CLyi unutmus,Avrupa Ligi hedefi icin Sassuololarla Torinolarla yarisip kaybeden bir takimin taraftari icin ceyrek finalde eleneceksiniz lafi biraz fazla iddiali degil mi?

    Konunuzda yazmami istemiyorsaniz, yazmam. Benim icin sorun degil.




    Biz zaten kulübü dibine kadar eleştiriyoruz ama gerçek verilerle . Gelip burada hayali şeyler yazıp kulübü eleştirmiyoruz. Zaten kulübün durumundan dolayı ortam gergin bir de gelip hayali şuna 8 m verdi buna 10 verdi diyince geriliyoruz fazla tepki gösterdiysem kusura bakma ama daha önce de olmuştu ve yazmam dediğini hatırlıyorum ve vaktim olsa ( keşke ) bulurum o mesajı .

    tek istediğim hayali şeyler yazılmaması . Bu sadece bir öneri , bu mesajı yanlış anlama yine gelip istediğini yazma özgürlüğün var tabi ki .

    Kulübün o kadar çok sorunu var ki , Antonelli şu takımda eleştirilecek son isimlerden biri. Yılın takımı olayı tamamen istatistiksel verilere dayanarak yapılmış , hiç bir öznel düşünce yok .




    Bu kulübün taraftarı için böyle laflar iddialı hiç değil bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 7 Haziran 2016; 1:05:46 >




  • Sky: AC Milan, 15 Haziran'dan sonra Franco Vazquez için Palermo'yla görüşecek.
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.