Şimdi Ara

artık ikinci el almak zorundayım, yardımcı olabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, laptop bana mutlaka lazım bu aralar, sıfırını almaya gücüm yok. çünkü 700ytl gibi bir param var ve üzerine koyacak durumum yok. o yüzden 700 ile sınırlıyım.
    bi laptop buldum hp compaq nx9010 p4 1.8 işlemci 256 ram 30 gb hdd 15"lcd cdrw-dvd combo özellikleri olan bir cihaz. pili de satan arkadaşın söylediğine göre 1 saatten fazla gidiyormuş. bataryası ve şarj aleti de orjinal. çizik vs. de yok temiz bir cihaza benziyor fiyat 675ytl ne dersiniz uygun mudur? soracağım sorular da var...

1.si internetten araştırdım hp compaq nx9010 modelinin p4 1.8li modelini bulamadım. bu konuda bilgisi olan var mı?

2.si bu p4 1.8 işlemci çok mu yavaş çalışır? bu cihazdan aynı konfigürsyonun pc'de olduğunu düşünürsek pc mi daha verimli çalışır, laptop mu?

3.sü bu 256 rame istediğimde yine bir 256 daha ekleyebilri miyim? marka koruması fln var mıdır?

4.sü bu cihazdan kullanan varsa olumlu ya da olumsuz düşünceleri olanlar bir zahmet belirtebilir mi?

5.bu p4 1.8 mobillerde 512kb cache vardı sanırım, ama fsbden tam emin diilim 400 diye hatırlıyorum doğru mu?

6. fiyat sizce uygun mu?

buraya kadar okuyan ve cevap yazan arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim... yardımlarınızı bekliyorum...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 24 Ekim 2005, 13:58:57 >

• selam arkadaşım
    bu makinayı hiç kullanmadım ama 675 ytl için iyi bir makina. Bu fiyata alırsan zararın olmaz,işini görür bence...

başka cvp yazan yok mu
  • Fiyat olarak uygun bir ürün ancak P4 işlemciyle pilden pek performans bekleme. Benim sana önerim dell in 799 $ lık modelini taksitlede olsa şartlarını zorlayıp alman. Malum laptoplarda garanti olayı son derece ciddiye alınması gereken bir durum.
  • İstersen p4 2,66 256mb ram 40 gb harddisk 15" monitör paylaşımlı ekran kartı garantisi devam ediyo.Bu haliyle 900 milyon yanında 512mb 400 mhz kingston ram istersen 50 milyon daha koy üstüne ram ömür boyu garantili.Makinanın jelatinleri duruyo.Makina ile oyun oynanmıyo onu söyliym tam ekran olmuyo ben çözemedim.

Orjinalden alıntı: xantia

Fiyat olarak uygun bir ürün ancak P4 işlemciyle pilden pek performans bekleme. Benim sana önerim dell in 799 $ lık modelini taksitlede olsa şartlarını zorlayıp alman. Malum laptoplarda garanti olayı son derece ciddiye alınması gereken bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle o paranın üstüne bir 200-250 milyon daha koy taksitle tertemiz bir celeron al. her işini görsün.
    çıkart bir finansbank kredi kartı 15-16 taksitle al rahat rahat ödersin
    Intel Centrino Mobil Teknolojisi, Intel Pentium M 725 1.60 GHz - 400 MHz 2 Mb ön bellek 15” XGA TFT Intel 855 GME, 16-64 MB DDR Video RAM 40 GB hdd512 MB DDR RAMCD-RW / DVD-ROM Wireless LAN (802.11 b/g) Lithium-ion teknolojisi, max. 5.10 saat 332 x 270 x 28.5 / 36.6, 2.7 kg
  • ikinci el laptopa bulaşma...

çünkü olası ve kaçınızlmaz sorunları:

Pil, Cdrom , Ekran , Hdd , ram ..

Not: bugune kadar 3 laptop(compact, mitac , toshiba) kullanmış bir kullanıcının tavsiyesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.