Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.322
Cevap
126
Favori
1.621.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzlu

    Ana görevleri bitirmeden yan görevlerle oyuna devam ediyorum ancak şöyle bir durum var;

    Oyunda epey ilerledim ve artık bir taraf seçeyim dedim Ulfric in asi Fırtınacılarına katıldım, adam bana savaş baltası verdi git Akçay daki Mevkibeyine ver dedi.. Gittim baltayı vereceğim ama görevi kabul etmiyor, baltayı ver seçeneği çıkmıyor. Mevkibeyi bana ''Ejderkonak ejderhayı yakalamak için hazır'' diyor ama o görev ana görev ve seçili de değil, yani Dowakhin isimli ejderhayı ejderkonakta yakalamam gerekiyor işte o bambaşka bir görev. Baltayı veremiyorum sadece o görevle (Görevin adı Düşüş) ilgili konuşabiliyorum, onuda ana görev diye yapmak istemiyorum çünkü devamında sanırım Alduin i kesmeye gideceğim, öyle olsun istemiyorum.

    Acaba o ejderhayı (Alduin in arkadaşı Dowakhin) yakalamamda faydası olacağı için Ulfric in savaş baltasını bu adama verememe gibi bir durumum olabilir mi ? Baltayı veremiyorum diye kafama takıldı bu sebepten Fırtınaya katıldığım kaydımı da sildim şuan yine tarafsızım.

    Baltayı krala verememe sebebim ne olabilir Skyrim in tecrübeli oyuncuları, biriniz açıklayabilir mi ? İmparatorluğa katılmakta istemiyorum, Fırtınacıların baltasını krala da veremiyorum... Ne olacağım ben ortada kaldım. Baltayı veremedim diye Ulfric e de sinir oldum asi hevesim kırıldı.


    ÖNEMLİ EDİT: ulan yazarken aklıma geldi kendi kendimi cevaplayacağım galiba... Ben bu dowakhin i yakalayacağım diye yanılmıyorsam Skyrim MGK toplantısında (imparatorlar, ulfric, esbern vs vardı) kısa süreli ateşkes ilan edilmişti. Sebep bu olabilir mi arkadaşlar ? Ve eğer sebep buysa ben illa DÜŞÜŞ görevini yapıp, Alduin i yeneceğim sonra iç savaşla ilgili seçimimi yapacağım ana görev bitmiş olacak ama iç savaş devam edecek, olay bu mudur ? (Mantık yürüttüm)

    Aynı sorunu bundan 3 yıl önce skyrim oynarken bende yaşamıştım . Aslında sorunda yok. Sadece ana görevi bitirmen lazım sonra baltayı vererek o lanet göreve başlıyorsun.
    Bende yeni savelerimde, o görevde stormcloak tarafını seçip göreve atıldım lakin ileride bug verdi ve halen çözmeye çalışıyorum (yukarıda bahsettim bugdan).
    O Galmar ı var ya o Galmar ı ....

    Edit: Evet sorunun cevabı yürütmüş olduğun mantık. Alduin i yenmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 1 Ekim 2015; 21:46:18 >




  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Görevi yapmadan önce birkaç gün zaman geçir sonra değil.

    Bounty ödeyebilirsin yada hapisane filan gidebilirsin.Bir süre sonra bounty ordatan kendi kendine kalkıyordu.3 gündü yanlış hatırlamıyorsam.

    player.setcrimegold 0 00029DB0
  • arkadaşlar 2011 yılından kalma bir save im vardı dün oyunu tekrar kurdum ve oynamaya başladım. breezehome da silahlarım vs vs vardı hile ile aldığım uniqe silahlar. her birinin 165000 dmg i var. bu nasıl oldu bir türlü anlayamadım. açıklık getirebilecek olan var mı? hile ile aldığım silahın nasıl o kadar dmg i olabilir :D kafamı kurcalıyor tüm gün.
  • Görevi yapmadan önce zaten birden fazla gün geçirdim gerek uyuyarak gerek bekleyerek.
    Solitude için bounty kodunu da kullanmıştım ama askerler saldırmaya devam etti gelip soran olmadı diye bir önce ki kayıttan açmıştım. 3 gün felan beklemedim yani.
    '00029DB0' bu kod ne için? Ben Solitude kodu için '0002817C' bunu kullanmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Görevi yapmadan önce zaten birden fazla gün geçirdim gerek uyuyarak gerek bekleyerek.
    Solitude için bounty kodunu da kullanmıştım ama askerler saldırmaya devam etti gelip soran olmadı diye bir önce ki kayıttan açmıştım. 3 gün felan beklemedim yani.
    '00029DB0' bu kod ne için? Ben Solitude kodu için '0002817C' bunu kullanmıştım.

    Birde o kodu dene,normal yollarlarda kurtulmayı denedin mi para,hapis...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 2 Ekim 2015; 0:08:27 >
  • @Obsidian One


    Görevin ingilizcesini bilmiyorum, ana görev olarak DÜŞÜŞ isimli görevdeyim. Hani Skyrim de bütün imparatorları dedelerin (kırsakallar) mekanında topluyoruz ya, orada toplaştık ve adamlar kısa süreli ateşkes yaptılar. Benim şimdiki ana görev, Akçay mevkibeyi Balgruf un yardımıyla Ejderkonak ta Dowakhin i yakalayıp Alduin in yerini öğrenmek ama onu yapmak istemiyordum hep bekletiyordum yan görevlerden gidiyordum. Bugün iç savaşa da gireyim dedim Ulfric lere girdim ama ama adamın verdiği savaş baltasını Balgruf a veremiyorum, sanırım ben o ejderhayı yakalayıp işi bitirmezsem iç savaşlı görevlere de başlayamayacağım çünkü Skyrim de ateşkes ilan ettirmişim, sonradan aklıma geldi. Yani başka bir açıklama getiremiyorum. :)

    @SonictheHedgehog-MZ


    Aynen ejderhayı yakaladım o seçeneklerde bana sunuldu ama o an senin dediğin seçeneği değilde öbürünü seçtim, ejderhayı kurtardım o da hadi atla sırtıma seni Alduin e götüreyim dedi bende bas git dedim o Ulfriclere katıldığım kaydımı sildim önceki kayıttayım şuan. Keşke senin dediğini yapsaymışım demek ejderkonakta tutsam onu görev tamamlanmış sayılacaktı ve baltayı mevkibeyine verebilecektim ? Neyse teşekkür ederim şimdilik yan görevlerden devam edeceğim ben, içimdeki istek kırıldı iç savaş felan uğraşamam madem barış var, ana görevi de devam ettirmeyeceğim yan görevlerden devam edeceğim iç savaşa katılmasam da olur, zamanı gelinceye kadar ne sağcıyım ne solcuyum topçuyum ben diyip Skyrim diyarlarında dolanacağım. :)

    @noir06


    Dostum sen Galmar ve bug diyince şimdi iyice soğudum iç savaş ve Fırtınacı asilerden... :) Yan görevlerden gideceğim, yalımların, karanlık kardeşliğin, hırsızların görevlerinin büyük kısmını bitirdim hepsinin lideri oldum şimdi nakarata bağladı mesela gece ana var karanlık kardeşliğin annesi, kadın git onu öldür şunu öldür diyor seri katile bağladım onun görevleri bir süre yapmayacağım sıkıldım. Yalımlar da bitti kurt adamım liderim, Hırsızlarında ana görevleri bitti sadece o kırılmayan maymuncuk var onu geri götüreceğim ama asla götürmem, en azından oyunun sonuna kadar. :D Bilmiyorum başka oluşum var mı oyunda ama şimdi yan görev temizliği yapacağım, iç savaşı en sona bırakmak istiyorum, orman elfiyim yüzüme sövüyor adamlar tamam thalmordan nefret ettim ama bende elfim yani Ulfric e biraz kızsam da kendimi bunlara yakın görüyorum sanırım yine oyunun sonunda bunları seçeceğim. Yinede kafam karışık, duygusalım arkadaş Akçay benim yuvamdı Balgruf u seviyordum ben bunları nasıl keseceğim ? Olmaz öyle şey ya ben bunları komple barıştırırım hallederiz yok eğer illa savaş diyorlarsa keseceğiz artık el mahkum yalnız senin Galmar bana da o bug dan yaparsa yandım. Şuana kadar tek sıkıntıyı Esbern de yaşadım ama hallettim. O dede çok uğraştırdı beni. Umarım Galmar sorununu halledersin, seninki de ilginç bir problemmiş. :) Olmazsa o kaydı sil imparator askeri ol, çok ilerlemediysen tabi. :) Gerçi vardır çözümü birilerinin başına gelmiştir belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzlu -- 2 Ekim 2015; 0:39:33 >




  • Denedim evet. Ne para ödeyebiliyorum ne de hapis yatabiliyorum adamlar direkt girişiyor. Sırf o bug yüzünden koskoca skyrim semalarının içine edildi yani. Hayır iyi ki amatör değilim oyunda, 4-5 kez oyunu bitirdim tüm locaların görevlerini felan yaptım, tüm dlcleri bitirdim yani son yıllarda oyunu modlu oynuyorum zevk için. Tek tesellim bu Birazda yabacı kaynaklara girişeyim çözümü vardır elbet/umarım. İlgin için teşekkürler bro.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 21 Kasım 2015; 5:03:02 >
  • Bazı yan görevleri yaptığım halde tekrar karşıma geliyor görevler.Temizlediğim yerlerde tekrar giant,bandit spawnlanıyor bir süre sonra.Sizce normal mi buna bağlı olarak aynı görevin iki kez gelmesi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    Bazı yan görevleri yaptığım halde tekrar karşıma geliyor görevler.Temizlediğim yerlerde tekrar giant,bandit spawnlanıyor bir süre sonra.Sizce normal mi buna bağlı olarak aynı görevin iki kez gelmesi?

    Evet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir mod arıyorum twitch'de denk gelmiştim, adam Solitude'a girdi hemen önündeki binalarda pano gibi şeylerde kağıtlar asılıydı ve ordan görevler alabiliyordu (şurdaki bandit lideri öldür gibi felan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 16 Ekim 2015; 5:34:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZéRo

    Arkadaşlar bir mod arıyorum twitch'de denk gelmiştim, adam Solitude'a girdi hemen önündeki binalarda pano gibi şeylerde kağıtlar asılıydı ve ordan görevler alabiliyordu (şurdaki bandit lideri öldür gibi felan)

    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/70142/?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian One

    quote:

    Orijinalden alıntı: ZéRo

    Arkadaşlar bir mod arıyorum twitch'de denk gelmiştim, adam Solitude'a girdi hemen önündeki binalarda pano gibi şeylerde kağıtlar asılıydı ve ordan görevler alabiliyordu (şurdaki bandit lideri öldür gibi felan)

    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/70142/?

    Teşekkürler




  • Ya arkadaşlar elder scrolsu götürdüm ejderhaya sonra oku dedi okudum ancak alduin gelmedi öyle 15 dakikadır bekliyorum nasıl düzelticem
    Edit:öncesinde save de almadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuresKA -- 18 Ekim 2015; 18:26:13 >
  • Bu bir bug çoğu kişide bu denk geliyor bende de olmuştu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum galiba bir kaç kere okumuştum tomarı, sende de save yokmuş biraz sakat.

    http://www.gamefaqs.com/boards/615805-the-elder-scrolls-v-skyrim/61135055
  • Beyler bir sorum olacak, oyuna biraz yabancıyım yeni başladım, diyelim savaşçı bir karakter yaptım, dayadım döşedim full item yaptım sonra sıkıldım büyücü yeni bir karakter yapmak istedim, savaşçı karakterimiz noluyor siliniyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snipertalent kullanıcısına yanıt
    Hocam oto save alıyormuş iyiki
    2 kod yazdım şuan unuttum ama düzeldi
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Hayır silinmez, farklı save alabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haunt54

    Beyler bir sorum olacak, oyuna biraz yabancıyım yeni başladım, diyelim savaşçı bir karakter yaptım, dayadım döşedim full item yaptım sonra sıkıldım büyücü yeni bir karakter yapmak istedim, savaşçı karakterimiz noluyor siliniyormu?

    Oyuna sifirdan baslayacaksan save yedegini bir dosya da tutabilirsin.
    Yeni bastan baslamayip ayni karakter uzerinden, kaldigin yerden devam edeceksen, buyucu olabilirsin elbet. Ona gore kendini gelistirmeye baslarsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun aylardır hala bitirmedim,Ara ara açıp oynuyorum,zaten bitecek bir oyun değil

    Bitirsem bile kolay kolay baştan başlamam...O kadar yeri kim gezecek bir daha....
  • Oyunun kontrollerinde problemmi var benmi beceriksizim anlayamadım, klavye mouse ile oynuyorum çok zorlanıyorum kontrol kolaylığı ile alakalı mod varmıdır acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.