Şimdi Ara

Suse Linux'dan Ubuntu Linux'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 6 senedir Suse Linux kullanıyorum ve 6 senenin biriktirdikleri ile disk sonuna kadar dolu. Suse Linux kullanıcı dizinlerine dokunmadan Suse üstüne Ubuntu kurmak için bir rehber var mı? Ayarlarım ve bilgilerim aynı kalmalı. Birkaç rehber buldum home dizini ayrıysa aynı kullanıcı adıyla home dizinini formatlamadan kurun diyor ama daha önce denemediğim için biraz tereddüt ediyorum. Benzer bir yöntemle Ubuntu'ya geçen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2019; 0:21:37 >

• gözünüzü korkutmasın ubuntu'nun kurulu gayet kolaydır. winxp deki gibi virus, crash vs. dertleri de yok. temiz çocuk, ben kefilim.
  • güzel bir uygulama
  • linuxu sevemedim.
  • Linux Kurmak İstiyorumda.Windowsta vazgeçemediğim Programlar var.Tek sorun bu
  • linux red hat'ı da Fedora'yı da indirdim internetten, beğenmedim. kendi içindeki programlara mahkum. bir de birileri program yazacak diye bekle babam bekle...

bu fikirlerime itiraz edecek birsürü insan var biliyorum ama meyve veren ağaç taşlanır değil mi, windows için bir sürü virüs var, linux için yazmaya üşeniyo adamlar:) neyse cehaletime verin:))
  • ben şayet şu anda ubuntu kullanıyorum ve çok da memnunum. bende şu ana kadar hep win kullandım, ve linux e geçmek çok zor olmadı hatta linux daha kolay ve kullanışlı. tabi bazı uygulamalarda win kadar kolay değil. ama hallettikten sonra çok da güzel oluyor. bence artık linux'u de bir alternatif olarak görün ve kullanın. eğer win kullanılmaya değiyorsa, linux hayli hayli değiyor.
    bu arada bir yerden yanlış okumadıysam; ubuntu kelimesi afrika dilinde bir deyim sanıyorum. türkçesi de: "ben, sen sen olduğun için benim..." biraz garip gelebilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Linux'tan windowsa geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linux iyi güzelde kardeşim, ben 2000 çıktığında kurmuştum çok beğenmiştim. Sonra bi ara canım sıkıldı fifa2000 yükledim ve çalışmamıştı hemen formatladım makineyi. Şimdi fm2006 çalışmayan age of empire çalışmayan bi işletim sistemini niye kuralım? Dİyeceksiniz ki beklentilerinizle orantılı. Adam gibi bi oyunu olmayan işletim sistemini kim kurmak isterki?
  • linux için nintendo64 emulator varmı
  • bu 64 bit 32 bit ne oluyor...acıklarmısınız ? ekran kartım 64
    omu acaba ?
  • oyun oynatmaz olurmu canım

http://transgaming.org/gamesdb/
    Farcry bile oynatıyor gemde aynı anda 3defa
    Suse Linux'dan Ubuntu Linux'a Geçiş
  • Bunların live-CD surumleride varmı? Yani kurulum gerektirmeyen cd den calısan surumleri(knoppix gibi)
  • @laptopcu

Gentto 10 kişiylede oynarsın

baksana işlemci kullanımı %1 diyor yaa

@country_boy

işlemcinin kaç bitlik olduğundan bahsediyor. Yani 64 veya 32 bitlik işlemciler için derlenmiş işletim sisteminden bahsediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucel2yucel

linux için nintendo64 emulator varmı

http://linuxemu.retrofaction.com/links.php?category=Nintendo64

Bu adresten bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Ubuntu'nun afrka dilinde bir anlamı var ama nedir bilmiyorum malesef.

Ubuntu Afrika dilinde : Karşılıksız olarak verilen (Beleş) manasındadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Bunların live-CD surumleride varmı? Yani kurulum gerektirmeyen cd den calısan surumleri(knoppix gibi)

Ubuntu ve Kubuntu'nun var da Edubuntu'nun yok

http://releases.ubuntu.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolunsonu

quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Bunların live-CD surumleride varmı? Yani kurulum gerektirmeyen cd den calısan surumleri(knoppix gibi)

Ubuntu ve Kubuntu'nun var da Edubuntu'nun yok

http://releases.ubuntu.com/

sagol dostum

• gayet güzel gerçekten...
  • Bunlar KDE mi yoksa gnome mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.