Şimdi Ara

Broken Sword 2, App Store Yolunda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Broken Sword ismini duyunca sizin de benim gibi tüyleriniz diken diken oluyor mu? Türünün en iyi örneklerinden biri olan serinin özellikle ilk oyunu çıktığı dönemde büyük bir yankı uyandırmıştı. Ardından 1997 yılında PC ve Playstation gibi platformlara çıkan Broken Sword 2: The Smoking Mirror ile ilk oyunu takip eden bir oynanış sunan Broken Sword serisi, üzerinden bunca yıl geçmesine karşın türünün en iyi örneklerinden birisi olarak gösterilir.
     
         2010 yılı başında ilk Broken Sword oyunu Apple Store'da yayınlanmıştı. Şimdi ise sıra ikinci oyuna geldi. Revolution Software bugün yaptığı açıklama ile Broken Sword 2'nin yenilenmiş hali ile yılbaşı döneminde Apple Store üzerinden satışa çıkacağını açıkladı.
     
         iPad, iPhone ve iPod Touch için çıkacak olan oyun başta grafik ve animasyonlar olmak üzere yeniden ele alınmış. Ayrıca konuşma ve aksiyon anlarında çizgi roman gibi bir ilerleyişe de sahip olacak. Oyun ile birlikte bir de interaktif çizgi roman gündemde. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

    "Quaramonte quaramonte....." :)
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.