Şimdi Ara

Infinity Blade iPhone ve iPad için Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
        Epic Games'in iPhone ve iPad için hazırladığı Infinity Blade sonunda piyasaya çıktı. http://iTunes'ta satışa çıkan oyun 5.99 dolara (veya 3.49 Sterlin) karşılığında indirilebilir.

Saf bir aksiyon oyunu olmanın ötesinde rpg öğeleriyle de donatılmış oyunda level atlama ve yetenek puanları karakterimizin gelişiminde önemli bir rol oynayacak.

Epic Games, Infinity Blade ile oyunculara tam bir oyun keyfi yaşatmak istediklerini açıklamıştı. Yani karşımızda eğlence için sadece birkaç saat oynayacağımız bir oyun yok.

• Evet daha önce bu oyunun Tanitim filmini izlemiştim grafikleri ile oynanisi ile harikaydi tabi çıkmış olduğunu zannedip uzun bir süre aradım gow a benziyor biraz. böyle bir oyunun hangi iPhone/ipodlarda çalışacağını bilen var mı acaba
  • oyun gerçekten çok iyi.özellikle görüntüleri çok kaliteli olmuş.
    @chromer oyun iphone 3gs, 4,ipod touch 3,4 ve ipad içinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomy1905

oyun gerçekten çok iyi.özellikle görüntüleri çok kaliteli olmuş.
    @chromer oyun iphone 3gs, 4,ipod touch 3,4 ve ipad içinmiş.

Teşekkürler ben de 2g var oynayamayacağım belliydi zate belki overclock yapar öyle oynarım
  • Valla RAGE ve Infinity Blade çok sağlam oyunlar oldu IPone için..Zaten tek artısı bu oyunlar IPhone'un gözümde..Onun dışında diğer Smartphone'lar daha iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.