Şimdi Ara

Oyun Ansiklopedisi // Programı - 2. Bölümü ** YENİ !! ** (Gears of War) GÜNCEL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Ansiklopedisi; oyunlara yeni bir bakış açısı getiren ve oyunların farklı açılardan ele alındığı bir programdır.

Bu programda günümüzün gelişen oyun kültürünün aksine bardağın dolu tarafı ele alınmaktadır, arkadaşlar.

Arkadaşlar bu bölüm'de PS3'ün ilk oyunlarında Uncharted: Drake's Fortune oyunu üzerinde durduk,

çok detaylı bilgilere ulaştık araştırmalarımız sonunda ,videoyu sonuna kadar izlediğinizde gerçekten çok farklı bilgiler ile karşılacaksınız.

İyi seyirler.

http://www.konsolustalari.com/viewtopic.php?f=34&t=93

Oyun Ansiklopedisi // Programı - Özel Bölümü (Uncharted 3 Video Analizi)

kısa bir süre önce resmi duyurusu yapılan Uncharted 3:Drake's Deception'ın yayınlanan ilk videosunu analiz etmeye çalıştık.

İyi seyirler

Oyun Ansiklopedisi // Programı - 2. Bölümü (Gears of War)

Programın ikinci bölümünde içinde bulunduğumuz jenerasyonun ve Xbox 360'ın en iyi serilerinden biri olan Gears of War'un ilk oyununa göz atıyoruz.

İyi Seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 27 Aralık 2010; 1:14:37 >

• piyasadaki incelemelerin aksine oldukça değişik tarzda hazırlanmış bir program
    yeni oyunlarla devam edersen iyi olur
  • Evet sonuna kadar izleyen arkadaşlar çok farklı hazırlandığını görebilirler.

Seriler ele alındığı için ilk oyundan başlanmasını uygun gördük
  • Değişik ve güzel bir program olmuş. Sıkılmadan sonuna kadar izledim, bazı bilmediğim şeyleri de öğrenmiş oldum. Çok güzel çalışma devamını merakla bekliyorum.
  • harika olmuş.oyunla ilgili müthiş bilgiler.keşke oynamadan önce izleseydim
  • Mükemmel olmuş gerçekten başarılarınızın devamını diler en yakın zamanda yeni videolar görmek isteriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Aralık 2010; 0:30:49 >
  • oyunun iyi veya kötü olduğuna değinilmeden farklı konulara değinilerek oyunun iyi olup olmadığını yorumlamayı oyunculara bırakmış. gayet başarılı buldum. devamını bekliyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harika olmuş. Videonun teknik kalitesini biraz daha arttırırsanız süper olacak.
  • İnceleme harika olmuş.Ne zaman şu oyunla ilgili bir resim,paylaşım vs. görsem oynayasım geliyor tekrardan.Bu nesildeki en kaliteli seri bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

oyunun iyi veya kötü olduğuna değinilmeden farklı konulara değinilerek oyunun iyi olup olmadığını yorumlamayı oyunculara bırakmış. gayet başarılı buldum. devamını bekliyorum .

Teşekkürler, devamını yine aynı şekilde farklı bir anlatım tarzıyla yapmaya çalışacağız

Gerçekten çok zaman alan zahmetli bir iş, çevirilerin yanında araştırma kısmı çok önemli.
  • Çok güzel , devamını dört gözle bekliyorum.
  • Çok güzel olmuş elinize sağlık. Oyunu tekrardan açıp oynayasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reaper*

Çok güzel olmuş elinize sağlık. Oyunu tekrardan açıp oynayasım geldi.

Amacımız farklı birşey yapmaktı ona yaklaştığımızı düşünüyorum
  • Çok faydalı bir konu. Devamını bekliyoruz...
  • Teşekkürler devamı için çalışıyoruz.
  • ufuk abi mükemmel olmuş valla elinize sağlık
  • daha önce denenmemiş güzel bir çalışma olmuş.
    ellerinize sağlık
  • Elinize sağlık. Keyifle izledim.
  • Konuyu ve oyunu ele alisi, dokusu islenisi belgesel tadinda cok basarili elinize saglik. Bu arada bir oyun yapim surecinin nedenli zor ve nekadar ekip ruhuna dayandigini en basit sekliyle gozler onune seriyor. Tebrik ederim.
  • ufuk eline sağlık, kolay gelsin....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.