Şimdi Ara

MSI'dan Sandy Bridge işlemcili oyuncu dizüstü bilgisayarı: GT680

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Dünyanın en büyük donanım üreticilerinden MSI, Ocak ayında Las Vegas'da yapılacak Tüketici Elektroniği 2011 fuarı için hazırlıklarını sürdürüyor. Android ve Windows 7 işletim sistemlerini kullanan WindPad serisi yeni tabletleri başta olmak üzere çok sayıda yeni sistem lanse edecek MSI'ın yıldızlarından birisi de GT680 isimli yeni notebook olacak.


    MSI'ın oyuncular için hazırladığı Gaming serisi dizüstü bilgisayar ailesinin yüksek performans segmentindeki yeni temsilcisi olacak GT680'e, Intel'in Sandy Bridge tabanlı dört çekirdekli yeni mobil işlemcisi Core i7-2630QM güç verecek. 2GHz'de çalışan Turbo Boost 2.0 destekli işlemci ile GT680'in yüksek işlem gücü sunması bekleniyor.


    Ekran kartı olarak Nvidia'nın DirectX 11 destekli GeForce GT460M çözümü ile gelmesi beklenen GT680, dört adet DIMM slotu üzerinden 16GB'a kadar bellek desteği sunacak ve depolama için çift diskli konfigürasyonla tercih edilebilecek. Turbo Drive Engine teknolojisi ile otomatik hız aşırtma yeteneğine de sahip olacak GT680, tasarımıyla da dikkat çekecek gibi görünüyor. MSI'ın en hızlı mobil oyun sistemlerinden birisi olacak GT680'nin Ocak ayındaki lansmanı takiben satışa sunulması bekleniyor.








  • Gün geçtikçe desktop pc'ler kadar ve hatta onlardan yüksek performans sunandizüstü bilgisayarlar artarak geliyor. Yakındır masaüstü'lerin iyice piyasada az talep görmesi. 10 seneyi bulmaz silinir masaüstü bilgisayarı denen kavram bilgisayar dünyasından.
  • Çünki hayat mobilleşti yakında millet vapurda otobüste oynuyacak oyunlarını :)
  • Masaüstü bilgisayar biraz zor silinir.
  • Güzel cihaz fakat tr de yer alacakmı meçhul tr distributörleri ilginç ürümler getiriyorlar
    420-425 ekran kartlı I3-I5 notebookta ısrarcılar tüm modeller bir birinin kopyası gibi
    yurt dışına bakıyorsın aynı markanın bir çok opsiyonelli modeli mevcut tr de 1-2 bilemedim 3 model
    hemen hemen opsiyonellerde çok yakın I5-460 değilde I5 530 veya vga 420 değilde 425
    tamam herşey hesap kitap arz talep meselesi kabulde sayısı az da ola çeşitlilikte önemli bence.....
  • MASAÜSTÜ PC BUNDAN 20 SENE ONCE VARDIR,BUNDAN 20 SENE SONRADA OLUCAK MERAK ETME,
    şahsen ben 14" lik bir monıtorde oyunun keyfini alamam,en azından 21,5 olucak
  • yinede oyun performansi olarak masaustlerini gecemiyor ustune laptoplarda isinma sorunu cok oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEMO1

    MASAÜSTÜ PC BUNDAN 20 SENE ONCE VARDIR,BUNDAN 20 SENE SONRADA OLUCAK MERAK ETME,
    şahsen ben 14" lik bir monıtorde oyunun keyfini alamam,en azından 21,5 olucak

    +1 Nasıl bir filmi sinemada izleyince aldığımız zevki evde izleyince alamıyorsak PC'de de aynı durum. Mobile olan herşey küçülüyor ve küçülünce de performansı düşüyor. Ayrıca dediğin gibi bende 24" ekran var. Artık daha küçük monitörler zevk vermiyor.
  • Benim merak ettiğim bir şey değil masaüstü pc... fakat bu kadar tutucu olmanızın da manası yok. Üstelik kullandığınız şeyin doğasına ters "TEKNOLOJİ"k cihazlar bunlar ve sürekli mobilleşme yönünde ilerliyor bilgisayar dünyası. İsteyen 106 ekranda da oynar, dizüstü bilgisayarlar 106 ekranda oynamanıza mani değil ki ? Bugün iyi donanımlı her laptop isterse projeksiyon cihazına bağlanız bilmemkaçyüz ekranda bile oyun oynayabilir yada film izleyebilir "meraklı olan". Bu tip kafalar yüzünden mesela telekom da sabit telefon hatları yüzünden milleti sömürmekte. Bitti onun devri, iş yeri sahibi iseniz belki ama evde ve şahsi yaşamınızda sabit telefonun ne gibi gerekliliği ve avantajı var? Siz kafanızda teknolojiye "DUR" deseniz de o durmayacağı için ancak siz sizi sömürenlerin sömürgesi olacaksınızdır bu kafa ile, verdiğim örnekte olduğu gibi...
  • bu notebook'a 4lü sinyal ışıklarını neden koymışlar.. sanırım kısa bir süreliğine PCyi kapatmadan başından ayrılmak zorunda kalırsak bu 4lüleri yakıp başından kalkarak kimsenin dokunmamasını der gibi oluyoruz öyle mi!!
  • diskodayız sanki :D
  • MSI'ın bir yetkilisiyle yapılmış olan DH röpörtajında da anlayabileceğimiz gibi MSI 1 sene kadar laptop sokmayacak türkiyeye
  • sanmıyorum ben desktop ların siliniceğini çünki bir standard hd5870 performansıyla hd5870M performansı aynı olmaz bizzat test etmiş birisiyim 2. dünyada hala o kadar hız o/c cu varken sanmayınki masaüstü pc lerin yok olacağını kaldıki hala çift hatta 3 slot luk ekran kartları üretilirken..
  • Dizüstü bilgisayarların, masaüstü bilgisayarlardan daha hızlı olacağı, onları geçeceği kadar saçma bir düşünce yoktur herhalde.

    Yahu arada hacim farkı var. Hiç mi düşünemiyorsunuz bu kadarını? Dizüstü bilgisayara koyduğun en ileri teknolojiyi, çok daha rahat şekilde, fazlasıyla masaüstü bilgisayarlara koyabilirsin. Yani biri elma, diğeri armut. Çok garip yorumlar geliyor bazen.
  • Berbat tasarım, biraz amerikalı meslektaşlarından örnek almalılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Benim merak ettiğim bir şey değil masaüstü pc... fakat bu kadar tutucu olmanızın da manası yok. Üstelik kullandığınız şeyin doğasına ters "TEKNOLOJİ"k cihazlar bunlar ve sürekli mobilleşme yönünde ilerliyor bilgisayar dünyası. İsteyen 106 ekranda da oynar, dizüstü bilgisayarlar 106 ekranda oynamanıza mani değil ki ? Bugün iyi donanımlı her laptop isterse projeksiyon cihazına bağlanız bilmemkaçyüz ekranda bile oyun oynayabilir yada film izleyebilir "meraklı olan". Bu tip kafalar yüzünden mesela telekom da sabit telefon hatları yüzünden milleti sömürmekte. Bitti onun devri, iş yeri sahibi iseniz belki ama evde ve şahsi yaşamınızda sabit telefonun ne gibi gerekliliği ve avantajı var? Siz kafanızda teknolojiye "DUR" deseniz de o durmayacağı için ancak siz sizi sömürenlerin sömürgesi olacaksınızdır bu kafa ile, verdiğim örnekte olduğu gibi...


    Evet arkadaş güzel açıklamış. Teknolojinin gittiği noktayı izlerseniz son sürat mobilleşme olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla ev kullanıcısı artık masa başında dikilme, sırt boyun ağrıları çekme, internete ulaşmak için sabit bir noktadaki pc ye gitmek yerine çok daha avantajlı olan, şarjıyla dışarıda sağda solda kullanabileceğiniz, aynı fonksiyonları çok daha ufak boyutlarda karşılayabilen, az elektrik harcayan mobil üniteleri tercih edecektir. Büyük ekran isteyen lcd tv sine plazmasına projektörüne bağlar. Masaüstünde ısrar eden arkadaşlar ev telefonu ve tüplü televizyon kullanmaya devam etsinler, lütfen rahatsız etmeyin :)




  • HAYATIMDA MSİ ANAKART KADAR ÇOK YANAN BAŞKA BİR ANAKART GÖRMEDİM
  • Neden, kör müsün :)
  • desenize eskilere kimse bakmayacak:)
  • teknobiyotik ön siparişle MSI GT680 modelinin satışına başlamış:


    MSI GT680 Intel Core i7-2630QM 2GHz 8GB GTX460M 1TB (2x500GB) 15.6" (GT680-RAID
    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-gt680-intel-core-i7-2630qm-2ghz-16gb-gtx460m-1tb-2x500gb-15-6-gt680-raid.html


    MSI GT680 Intel Core i7-2630QM 2GHz 12GB GTX460M 628GB (128GB SSD+500GB HDD) 15.6" (GT680-SSD)
    http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-gt680-intel-core-i7-2630qm-2ghz-12gb-gtx460m-1tb-2x500gb-15-6-gt680-ssd.html




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.