Şimdi Ara

Samsung Nexus S'te yeni bir eksik daha ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Google'ın daha önce HTC ile birlikte ürettiği Nexus One'ın devam modeli olan ve Nexus Two olarak adlandırılması beklenen telefon Nexus S adıyla Samsung tarafından hazırlandı. Resmi olarak tanıtımı yapılan Nexus S, tasarımıyla ilk bakışta Galaxy S'i andırmasıyla bazı kesimlerin tepkisiyle karşılaştı.


    Galaxy S kopyası benzetmesiyle aldığı eleştirilere harici depolama girişi bulundurmayan tasarımıyla bir yenisini ekleyen Nexus S (microSD kart girişi yok), ortaya çıkan son eksiğiyle yeniden eleştiri oklarının hedefi olacak gibi görünüyor.


    Bilindiği üzere, Android işletim sistemli telefonlarda, telefon ekranını açmadan gelen arama veya mesaj gibi bildirimleri belirten LED bildiri ışığı vardı. "Vardı" diyoruz, çünkü Samsung Nexus S'te bu bildiriyi gösterecek herhangi bir LED bildiriği ışığı bulunmuyor.


    İlk bakışta küçük bir detay gibi görünse de, telefona gelen bildirileri pratik bir şekilde takip etmemizi sağlayan bu bildiri ışığının olmayışı ile gelecekteki Nexus S sahipleri telefonlarını kontrol etmek için sürekli ekran kilidini kaldırmak zorunda kalacak.








  • telefonun o kadar çok eksisi varki en büyüğü çift işlemcili deniliyordu ancak 1 lik bir işlemci ile geldi 512mb ram saydığınız eksikliklerde cabası hoş desireda 4 gblık sd kart kullanıyorum henüz doldurabilmiş değilim ve yeni nexus 16gb olarak gelicek bence yeterli gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 7 Aralık 2010; 16:35:24 >
  • ya google napıyor, zaten gitti samsunga verdi ikinci nexus'u, bi de kafasına göre tasarlamalarına müsade ediyor. bari özellikleri uçuk olsa, hadi ben çift çekirdek de beklemiyodum ne bu daha ama en azından bi 1.2ghz beklerdim.

    sen git çok dayansın diye 1500lük batarya koy ama led koyma ki günde 20 sefer ekranı açıp bakmam gereksin, böylece pili haşat edeyim. zaten kasası plastik, bunda da güç tuşunun yanında çatlamalar yakındır bence...

    yani bi nexsus one a bak, desire a bak bi de şunun tipine bak... yani doğru ya doğru kağıt üstünde iyi bi telefon hatta desire hd den sonra en iyi android sanırım ama samsung be arkadaş, plastik falan bilmiyorum yani, bence nexus adına yakışır bir olmuş mu zaman gösterecek. tek teselli, "haa google bilmiyo ben biliyom sanki" varsayımı...

    LED ufak bir ayrıntı ama çok önemli bence, hele böyle koca ekranlı, azman işlemcili cihazları sadece "mail var mı acaba" için uykusundan uyandırmaya değer mi... değse ona pil ne kadar dayanır...


    bilemiyorum samsunga antipatim olduğundan mı böyle geliyor, abartıyor muyum acaba? ama sanki ilerde bunun için "ööle arada böyle bi nexsus da çıkmıştı işte" deyecekmişiz gibime geliyor.




  • Samsung'un çakallığı söz konusu bence .

    Google için kendi lider telefonundan vazgeçmemiş .

    Nexus isminin bir karizması var ve bence bu telefon bu karizmayı ziyan ediyor .

    Nexus S dendiğinde herkes Galaxy S'den daha kaslı ve hoş bir telefon bekliyordu .

    Bu telefon olsa olsa Galaxy LE olur ...
  • bir microsd yuvası koymanın maliyeti nedir acaba? 3 dolar, 5 dolar?
  • Led ısıgı iphoneda da yok bende bakmak için illa kiliti acıyorum bu eksikligi iphone cıktıgında kimse dikkate almadı neden bu telefon için eksiklik olsunki mikro sd kart yuvası iphoneda varmı ? ben 3g 8gb kullanıyorum 4gb bos yer var telefonda lutfen bunlar eksiklik degil oyuzden urunu kotulucek bir habermis gibi gosterilmesin.

    SAYGILARLA
  • Ben sağlam bir ürün olacak diyordum bi çıktı , özellikleri nexus one'dan çok da farklı değilmiş hem hafıza kartı girişi hem de led ışığı yok. NExus one şuan daha güzel. Buradan çıkacak tek sonuç var ;

    Ne HTC ne de Samsung ikiside kendini düşünüyor -ki düşünmek zorunda- Google en iyisi kendisini daha fazla rezil etmeden/kazıklanmadan donanım olayını bıraksın. Zira ortaya pek de iyi bir şey çıkmamış gibi , yanlış mıyım ?
  • arkadaslar bu led isik olayi cok da onemli diyil cunki bataryasi gayet iyi eger htc da ki gibi 1230 mah batarya olsaydi o zaman problem olurdu hafiza olarakda 16gb hafiza bence yeterli zira iphone 4 hafiza karti yok amma 14 milyon satdi simdi htc desire hd karsilastirma yaparsak
    htc desire hd iyi yanlari
    1 768 mb ram
    2 radyo
    3 malzame kalitesi
    4kamera olarak
    5 hafiza karti destegi
    htc sense arayuzu daha iyi olsada dunyada 1 numara bence amma nexus s de googlenin kendi arayuzu oldugu icin guncellemeler 1-2 ay cabuk gelicek

    nexu s iyi yanlari

    1 super amoled ekran
    2 boyut,agirlik olarak
    3 dahili hafiza olarak 16gb desire hd ise 1.5 gb
    4 bukulebilir 4 inc ekran olarak
    5 nfc ozelligi olarak kredi kartsiz alis veris imkani sagliyor
    6 parmak lekesi birakmayan ekran
    7 simdilik desire hd da olmayan android 2.3 surumu
    8 1500mah batarya desire hd ise 1230 mah bir gun dolmadan bitiyor
    9 on kamera var desire hd ise yok




  • Bu haliyle Galaxy S'den pahalı olmasını anlayabilmiş değilim..
  • ya arkadas cift cekirdek olacakmis tek cekirdek olummusda falanda falan sanki test ettinde telefonu hem napican cif cekirdegi anlamadim gitti uzay mekiimi yapacan telefonla daha 4 gb yi dolduramamissin cift cekirdek diyon bole kagil uzerinden yorum yapmaya bayiliyo millet yaa
  • Desire hd bence ezer bunu, tipini begenmedim. Ayrica o led ne kadar buyuk bir kullanilabilirlik yaratiyordu, nasil onemsiz denir anlamiyorum. Hafiza karti isini guvenlik nedeniyle yapmislardir hemen root ve soff yapilmasin diye. Nexus one ve desire sahipleri sevinsin benim gibi bu habere bu cihazi alacagima kullanmaya devam ederim desire imi nexus x i bekler tasarruf eder, nexusx ile harbici bir terfi yaparim. Zaten fazla donanim farkida gorunmuyo xda developerlari sagolsun rahat kullaniriz 2.3 u de 3.0 da.
  • Led bildirimi bence önemli,bazen tlf dan kısa bir süre uzaklaşiyorsun tekrar geldiğinde led uyarısı tlf na bakmanı sağliyor,bu arada çok önemli bi msj yada aramayı kaçırmamış oluyorsun,aslında samsung bu led olayını ilk uygulayan telefon markalarından biri,çok eski modellerinin hemen hepsinde led vardı
  • samsung kesinlikle HTC ayarında bir telefon üretmemiş bence!! HTCnin appledan sonra gelen en kaliteli telefon üreticisi olarak görüyorum. (güçlü donanım vs demiyorum) tasarım çizgileri kalitesi kullanılan malzeme vs. htc çok daha iyi bir markaydı bence..

    googleın bu telefonunu almak için hiçbir neden göremiyorum!! yani ilkini alsam bile çok kaybedeceğim birşey yok!!
  • Led ışığı önemsiz diyen arkadaşlar; öyle telefon kullanıpta mı konuşuyorsunuz? 3 sene önce lg k 300 kullandım tel yavaştı ama ışık uyarısı olmaması daha sinir bozucuydu. Durmadan ekrana bakardım. Sonra sattım ve nokia aldım ışık uyarısı var ve en sevdiğim özelliği oldu. Basit özellik kesinlikle değil.
    Dünkü telefonlarda ram bellek işlemci hızı diye birşey yokken şimdi kalkmış 512 ram belleği beğenmiyorsunuz. 6 ay önceki bilgisayarımda 512 ram bellek vardı. Insaf yani.
  • Google en buyuk hatasi,bence htc ile devam etmemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    samsung kesinlikle HTC ayarında bir telefon üretmemiş bence!! HTCnin appledan sonra gelen en kaliteli telefon üreticisi olarak görüyorum. (güçlü donanım vs demiyorum) tasarım çizgileri kalitesi kullanılan malzeme vs. htc çok daha iyi bir markaydı bence..

    googleın bu telefonunu almak için hiçbir neden göremiyorum!! yani ilkini alsam bile çok kaybedeceğim birşey yok!!
    malzame kalitesi olarak desire ve desire hd orta seviyyede cunki kullanilan malzame plastik ve cizilmeye musait aluminium on tarafta ise ne gorilla glass ne de ciziklere karsi dayanikli ekran var htc legend ise itiydi amma artik donanim olarak geride kaliyor galaxy s ise on tarafta gorilla glass normal camdan 4 defa daha dayanikli ve plastik kullanilmis bu yuzden malzame kalitesi olarak galaxy s ve desire hd ayni hemen-hemen amma suan piyasada en kaliteli malzameden yapilmis yel nokia n8 dir tek parca ciziklere dayanikli aluminium ve on tarafta gorilla glass var. 2 sirada ise iphone 4 dur tek parca on ve arka cami ciziklere karsi normal camdan 2 defa daha dayanikli olan cam kullanilmis yan taraflarinda ise paslanmaz celik var




  • Öyle diyorsunuzda , ip4 yere düştümü kırılıp gidiyor, yemişim 2 tarafının camını, ayrıca rahatlıklada çiziliyor, aergonomik olmadığından elde tutumak zor ve çok ağır, nexus s galaxy s e benzeyebilir evet, ama çok ergonomik, ayrıca plastik diye yazıp duran arkadaşlar bu normal plastik değil herhelde, bu aletin içinde komple metal bir tabla var, bu samsung jette de vardı, o yüzden bu alet ip4 ten bile daha sağlam, onda sadece dışta metal çerçeve var içi boş plastik, nexus s de galaxys de jet de iç kısımda metal tablaya sahip, o yüzden boşuna üzülmeyin, bu aletler çok sağlam iphone dan dahada sağlam, ha bu geliştirici telefonu doğru, ama arkasında google var, bence en önemliside bu, direk yazılım desteği, samsungu beklemek yok, çıkacak tüm modlar direk bu alete olacak, ayrıca pili çok iyi, htc ye takılıp kalmayın, yok ille almam derseniz Galaxy S2 gelicek, ama 4.3 " ekranla cebimize sığmaz sanırım, bu yüzden alacaksanız nexus s alın başınız ağrımasın, şuan en gelişmiş android alet bu, jiroskop olayınıda unutmayın, artık ip4 ün 2 övündüğü şeyden birisinide elinden aldılar, bence nexus s gayet güzel ve alınacak bir alet, çift çekirdeğede gerek yok buna takılmayın, ip4 rage gibi bir oyunu rahatça oynattığına göre nexus s çok daha rahat oynatacaktır, yani hız konusunda içiniz rahat olsun, ben geldiğinde direk nexus s alacağım işte o kadar.
    Ayrıca gorilla glass galaxy s dede var ve ip4 ekranı gibi çiziliyorda, o yüzden kafaya takmayın, nexus s in ekranı onlar kadar sağlamdır, içiniz rahat olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 7 Aralık 2010; 22:50:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimelle

    Öyle diyorsunuzda , ip4 yere düştümü kırılıp gidiyor, yemişim 2 tarafının camını, ayrıca rahatlıklada çiziliyor, aergonomik olmadığından elde tutumak zor ve çok ağır, nexus s galaxy s e benzeyebilir evet, ama çok ergonomik, ayrıca plastik diye yazıp duran arkadaşlar bu normal plastik değil herhelde, bu aletin içinde komple metal bir tabla var, bu samsung jette de vardı, o yüzden bu alet ip4 ten bile daha sağlam, onda sadece dışta metal çerçeve var içi boş plastik, nexus s de galaxys de jet de iç kısımda metal tablaya sahip, o yüzden boşuna üzülmeyin, bu aletler çok sağlam iphone dan dahada sağlam, ha bu geliştirici telefonu doğru, ama arkasında google var, bence en önemliside bu, direk yazılım desteği, samsungu beklemek yok, çıkacak tüm modlar direk bu alete olacak, ayrıca pili çok iyi, htc ye takılıp kalmayın, yok ille almam derseniz Galaxy S2 gelicek, ama 4.3 " ekranla cebimize sığmaz sanırım, bu yüzden alacaksanız nexus s alın başınız ağrımasın, şuan en gelişmiş android alet bu, jiroskop olayınıda unutmayın, artık ip4 ün 2 övündüğü şeyden birisinide elinden aldılar, bence nexus s gayet güzel ve alınacak bir alet, çift çekirdeğede gerek yok buna takılmayın, ip4 rage gibi bir oyunu rahatça oynattığına göre nexus s çok daha rahat oynatacaktır, yani hız konusunda içiniz rahat olsun, ben geldiğinde direk nexus s alacağım işte o kadar.
    Ayrıca gorilla glass galaxy s dede var ve ip4 ekranı gibi çiziliyorda, o yüzden kafaya takmayın, nexus s in ekranı onlar kadar sağlamdır, içiniz rahat olsun.
    gorilla glass iphone 4.de yok ciziklere karsi dayanikli ekran var gorilla glass ise bundan 2 defa bazi arkadaslarin malzame kalitesini ove ove bitiremedigi htc larda kullanilan normal camdan ise 4 defa daha dayanikli su led isik ne galaxy s ne de iphone 4 de var amma hic bahsedilmedi ve birlikte 21 milyon satdilar bu arada nexus s de kullanilan bukulebilir super amoled ekran gercekten ilginc bir sey olmali




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rouvax

    Desire hd bence ezer bunu, tipini begenmedim. Ayrica o led ne kadar buyuk bir kullanilabilirlik yaratiyordu, nasil onemsiz denir anlamiyorum. Hafiza karti isini guvenlik nedeniyle yapmislardir hemen root ve soff yapilmasin diye. Nexus one ve desire sahipleri sevinsin benim gibi bu habere bu cihazi alacagima kullanmaya devam ederim desire imi nexus x i bekler tasarruf eder, nexusx ile harbici bir terfi yaparim. Zaten fazla donanim farkida gorunmuyo xda developerlari sagolsun rahat kullaniriz 2.3 u de 3.0 da.



    varmısın iddaaya Nexus S bi çıksın ikili karşılaştırmalar mutlak yapılır
    görürüz o zaman kim ezer kim daha hızlı
  • slm bu android işletim sistemi hangi versiyonda bütün telefonlar için aynı arayüz standartı getirecekti ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.