Şimdi Ara

Level-5'ten Çocuklara 20.000 Futbol Topu Hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
        Inazuma Eleven serisi ile özellikle Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşan Level-5, Afrika'daki çocuklara verdiği sözü tuttu ve onlara futbol topu hediye etti.
     
         Level-5 daha önce futbol-rpg oyunu Inazuma Eleven 3'ün satışlarına göre belli bir bağış yapacağını açıklamıştı. Inazuma Eleven 3 toplamda1.101.040 adet sattı ve Level 5 her adet için 11 yen bağışladı. Yani toplam 12.111.440 yen bağışlamış oldu.
     
        Firma bu bağışı Japonya tarihinin en ünlü futbolcularından Hidetoshi Nataka'nın NPO Take Action vakfı yoluyla 20.000 futbol topu olarak Güney Afrika'daki çocuklara yollandı.
     
         Unicef'in Afrika'daki çocukları eğitim programını bir parçası da olan bu bağış sayesinde bir süre de olsa Güney Afrika'lı çocuklar malzeme sıkıntısı çekmeyecekler gibi görünüyor. 
     







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.