Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
673.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prisonbrk

quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

arkadaşlar birşey sorabilir miyim. benim tab turkcell romlu. kiesten güncelleme yapınca rom da değişiyor mu yoksa romu değiştirmek için odin le mi güncelleme yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.

Kies üzerinden güncellem yapabilen çok nadir arkadaşlar var. Çoğu kişide bağlantı hatası veriyor. Kies güncellem yapınca rom değişiyor, odinle atmış gibi oluyor.

teşekkürler
    programı cihazınıza kurun sizin sim mumaranız gözüküyor onu farklı bir ulkenin sim numarasıyla degiştirin ülke kodları uygulamanın içinde var custom bölümünden codu girin ve onaylayın uygulamayı kapatıp appmarketi açın artık marketi tamamen kullanabilirsiniz.Cihazınız root olmalıdır bunu yükleyebilmek için

iyi forumlar

froya da market acces programında EMULATE ON BOOT seceneğiyle sim kodunu sabitler siniz alttaki
    yükleme secenegindende uygulamanın kurulacagı hafızayı secmek mümkün sdcarta kurulabiliyor
    hatta daha önce sdkarta aktaramadıgım uygulamaları bu degişikliklerden sonra tümünü sdcarta taşidim
    uygulamalar/uygulamaları yönet bölümünden

iyi forumlar

BURDANhttp://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess
    Samsung Galaxy Tab - P1000 - ICS 4.0.4 Build#34

• quote:

Orijinalden alıntı: carpaner

quote:

Orijinalden alıntı: batar

quote:

Orijinalden alıntı: Mus2akTaS

quote:

BU arada tabı taşımak için alternatif çanta bulanınız var mı ?
    örneğin boyun çantası vs:)
    Elde taşımak zaman zaman sıkıcı olabiliyor ama yanımdan ayırmak istemiyorum. Örneğin oğlumla parka giderken:)
    Saolun.

tek gözlü bir netbok çantası bak kendine...:)

Bende çanta taşımasını sevmezdim ama tab ı alınca mecbur olduk, ben taşıma işinii thy nin anneme hacca giderken hediye ettiği çantayla yapıyorum, ister bele ister boyna takılabiliyor, içinde bayağıda göz var. bu çanta tab için cuk oturdu.

Valla benin annemlerde bu sene umre ye gitmişlerdi bi sorayım o zaman:)

babam diyanet görevlisi....:)...banada annem bi dünya verdi ama ben gidip parayla aldım.25 liraya.ama tabı taşımak için değil.gerekli eşyalarımı taşımak için aldım ben.parfüm,diş fırçası,diş macunu,şarz makinası,kalem,para....
    Bize DH'de TRB.

• Bunu dene arkadaşım bendede aynı sorun vardı Reset attım, rootladım ve bunu yaptım

bu program sayesinde appmarketi tümüyle kullanabilirsiniz ücretli uygulamaları satın alabilir yada ücretsiz uygulamaların
    tümünü görebilirsiniz suan kullandıgınız market sınırlı ancak bununla tümünden istifade mümkün
    programı cihazınıza kurun sizin sim mumaranız gözüküyor onu farklı bir ulkenin sim numarasıyla degiştirin ülke kodları uygulamanın içinde var custom bölümünden codu girin ve onaylayın uygulamayı kapatıp appmarketi açın artık marketi tamamen kullanabilirsiniz.Cihazınız root olmalıdır bunu yükleyebilmek için

iyi forumlar

froya da market acces programında EMULATE ON BOOT seceneğiyle sim kodunu sabitler siniz alttaki
    yükleme secenegindende uygulamanın kurulacagı hafızayı secmek mümkün sdcarta kurulabiliyor
    hatta daha önce sdkarta aktaramadıgım uygulamaları bu degişikliklerden sonra tümünü sdcarta taşidim

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bekiro38

Arkadaşlar ROM 2.3 yükleyip hard reset yaptıktan sonra Market teki Yeni uygulamalara girebiliyorum. Ancak SGT ın kapatıp açıncamı bir süre sonramı ne oluyor tam olarak anlayamadığım şekilde Yeni uygulamalara girmek istediğimde hata veriyor. Kapatmaya zorla diyor. Sizde de durum bumudur. Çaresi vrmıdır?

Hard reset yap, rotla ve şu proğramı dene, bendede aynı sorun vardı,

iyi forumlar

• Musa2aktas telden ulasamadım ama bırsey soracaktım yukarıda bır arkadas team wıeverın programıyla tabdan bılgısayara ulasılıp kullanaılabılır demıstı hıc sen kullandınmı yada o kullanan arkadas nasıl oldugnu bıze anlatabılırmı ben bır ara denemıstım ama dosyaları agdan paylasıma bıle acsam gormuyor bır turlu xp kullanıyorum bu arada saygılar

Orijinalden alıntı: ahmydz

Musa2aktas telden ulasamadım ama bırsey soracaktım yukarıda bır arkadas team wıeverın programıyla tabdan bılgısayara ulasılıp kullanaılabılır demıstı hıc sen kullandınmı yada o kullanan arkadas nasıl oldugnu bıze anlatabılırmı ben bır ara denemıstım ama dosyaları agdan paylasıma bıle acsam gormuyor bır turlu xp kullanıyorum bu arada saygılar

şarjım bitmişti.şimdi açık ama.evet kullandım.sadece ekranınızı görebiliyorsunuz.çok fazla inceleme fırsatı bulamamıştım ama yapılıyo.bilgisayardan teamviewer'ın sayfaasına girin.android versiyonunu tabınıza pc versiyonunuzu bilgisayarınıza indirin çalıştırın ve kurn.ikisini de kurduktan sonra önce bilgisayarınızdakini çalıştırın.ççıkan id numarasını ve şifreyi tabda çalıştırdığınız teamviewera girin.bi iki dakika içinde bağlanıyo.yalnız program kısıtlı.tama erişim için proya yükseltmenizi isteyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mus2akTaS -- 20 Mayıs 2011; 18:26:39 >
    Bize DH'de TRB.

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

arkadaşlar internette gördüğüm bir sayfayı resim formatında yada başka formatta kaydedebiliyormuyuz acaba ?şimdiden teşekkürederim.

evet.screen capture alabilirsin.hangi sayfadaysan tabı geri tuşuna basılı tut.ve power tuşuna bi kere bas.deklanşör sesi duyunca geri tuşunu bırak.dosyaları programı ile screencapture dosyasının içine gir.çektiğin ekran fotosunu orda görüceksin.
    Bize DH'de TRB.
  • bu arada 3.1 de çıktı arkadaşlar.haberiniz olsun....(sadece tabletler için..bizim cihazlarımıza çıkcakmı diye sormayın....çıkmıcak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mus2akTaS -- 20 Mayıs 2011; 18:28:22 >
    Bize DH'de TRB.
  • kies güncellemesi ne zaman gelir , bilgisi olan var mı ?

quote:

quote:

Arkadaşlar ROM 2.3 yükleyip hard reset yaptıktan sonra Market teki Yeni uygulamalara girebiliyorum. Ancak SGT ın kapatıp açıncamı bir süre sonramı ne oluyor tam olarak anlayamadığım şekilde Yeni uygulamalara girmek istediğimde hata veriyor. Kapatmaya zorla diyor. Sizde de durum bumudur. Çaresi vrmıdır?

Arkadaşlar cvp bekliyorum...

bir çok kere denememe rağmen hd oyunlar 2,3 rom da çalışmıyor çalışsada bir süre sonra açınca kapanıyor acaba nedeni nedir.
    Samsung Note 4 - Panasonic PtAe7000 - Denon 3313ci - Polk Rti A9 - Energy Cf-70 - Energy C-10 Center - Panasonic Aktif Sub - Klipch Aktif Sub - PopCorn Hour C200 - Raspberry Pi3 ve Kodi - Xbox 360 - Specta Perde - butkicker koltuk bas düzeneği
  • bu turkcell romlularda maillerdeki ö,ş,ğ harflerindeki sıkıntıyı nasıl çözdük?

mobo player vplayer mvideo player hiçbiri olmadı yardımcı olursanız sevinirim
  • slm arkadaşlar bişey soracaktım ben de tab'a merak sardım 1 haftadır,yalnız turkcell rom lular kötü galiba pek bilgim de yok açıkcası dün teknosada 945 tl peşin fiyatı ama teknosa turkcell rom lu galiba öle okumuştum ayrıyeten samsung mağazasında 1000 tl fiyatı oradada turkcell rom lu değildir heralde samsung tan almayı düşünüyorummm sizinn öneriniz nedirr bilgilerinizzz için teşşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakalcarlos34 -- 21 Mayıs 2011; 0:17:48 >

BU arada tabı taşımak için alternatif çanta bulanınız var mı ?
    örneğin boyun çantası vs:)
    Elde taşımak zaman zaman sıkıcı olabiliyor ama yanımdan ayırmak istemiyorum. Örneğin oğlumla parka giderken:)
    Saolun.

valla ben gecenlerde adıdastan kucuk derı bı canta aldım neredeyse tab ıcıne tam oturuyor.her nekadar kotu fotograf ceksemde boyutlarını gormenız icin bi fotografda koyayım.49 tl cok hos bır canta ozellıkle yazın cuzdan telefon ve tab icin fazlasıyla yeterli.

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-

• bu cihaz usb girişinden şarj oluyor mu? benim cihaz sanki şarj olmuyor

Orijinalden alıntı: reactor1111

bu cihaz usb girişinden şarj oluyor mu? benim cihaz sanki şarj olmuyor

evet oluyor.sadece şarz cihazına takınca usb kablosunu oluyor.
    fakat usb kablosunu pc'ye takınca olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mus2akTaS -- 21 Mayıs 2011; 9:35:34 >
    Bize DH'de TRB.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.