Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
658.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bir başka forumdan alıntıdır

Samsung Galaxy Tab Şifreleri
    Aşağıdaki koları arama bölümüne (dialpad) giriniz.
    IMEI numarasını görüntülemek için : *#06#
    Servis modu/Sinyal durumu için: *#0011#
    Sürüm bilgisi için: *#1234#
    Batarya ve GSM/CDMA gibi genel bilgiler için: *#*#4636#*#*
    Gtalk hizmet ekranı için: *#*#8255#*#*
    Android market aktif etmek için (orta doğu için XSG): *#272*imei#

android market aktif etmek için sadece bi kod yeterli mi turkcell romlular için kendi galaxy tab ım eu rom jm6 bu yüzden ben zaten girebiliyorum fakat turkcell romlu arkadaşların bu yukarda yazan kodlardan aktif etmek için gereken kodu yazıp denemesini istiyorum. eğer aktif oluyorsa ne mutlu turkcell romlulara
  • denedimde malesef olmuyor turkcell rom yüklü bende
  • Merhabalar,

zip dosyası şifre istiyor şifresi nedir aceba?
  • 1) Son rom JMI,http://ho**ile.com/dl/101345668/85dea75/P1000XWJMI.rar.html sifre: samfirmware.com, once 3. sayfadaki jm6, arkasindan da bu JMI yukleyince hersey super calisiyor
    2) hayir, fat32 oldugu icin yok
    2) euro roma gecince direk market calisiyo zaten blackmarket falan lazim degil

Dosya şifre istiyor nedir şifresi aceba?
  • Pardon arkadaşlar şifre tamam da txt ve exel dosyası buzuk okunmuyor?
  • GALAXY TAB için daha fazla hd oyun ve uygulama nereden indirebiliriz acaba.cok kısıtlı...
  • birde arkadaslar ANDROİD MARKET resmi olarak TR de acılmış ve ücretsiz uygulamalar indiriliyormuş die haber var.Bu dogrumu.TRKCELL rom lu arkadaslar deneyebilirmi acaba?
  • Tab 2'nin çıkış tarihi hakkında tahmini olan?
  • isas73 verdiğin JMI rome hakkında;

Yükledim fakat Rusça oyun ikonları ve Book Reader ve birkaç Rusça ikon yükleniyor. Oyunlar kaldırılıyor fakat Book reader ve bir Rusça müzik sitesi ikonu kaldırılamıyor. Bunun orjinal Avrupa Samsung rome olduğuna eminmisiniz.

Birde ilk dikkatimi çeken sağ üst köşedeki batarya ikonu ile ayarlar info daki batarya bilgisi arasında uyuşmazlık var. Batarya ikonu 100 de 80 ler civarında ikon info da 100 de 60 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur59 -- 23 Şubat 2011; 13:23:34 >
  • Merhaba

Aynı problem bende de var. JMI'yı yükledikten sonra tamamen Rusça oldu. Arkasından yeniden JM6'ya döndüm ve o da şu an Rusça. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
  • Ayarlar dan Türkçe dil i seçmen gerek. Tabi Rusça iken yeri bulmak biraz zor olabilir ama ikonlardan gideerseniz bulursunuz.

Fakat kaldırılamayan (yada ben beceremedim) Rusça Book reader ve ikonun altında da Rusça ismi olan müzik uygulama ikonu canımı sıktı doğrusu.

*#1234# yaptığımda ise pda kısmında yukarıda bahsedilen JMI sürümü gözüküyor. Anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Ayarlar dan Türkçe dil i seçmen gerek. Tabi Rusça iken yeri bulmak biraz zor olabilir ama ikonlardan gideerseniz bulursunuz.

Fakat kaldırılamayan (yada ben beceremedim) Rusça Book reader ve ikonun altında da Rusça ismi olan müzik uygulama ikonu canımı sıktı doğrusu.

*#1234# yaptığımda ise pda kısmında yukarıda bahsedilen JMI sürümü gözüküyor. Anlam veremedim.

Selamlar romla beraber pit dosyasıda var onuda yüklerken kullanmak lazım diye biliyorum. Eksik yüklemiş olabilirmisiniz? pit dosyası ayrı indiriliyor çünkü
  • Pit dosyası içinde var. Yükledim.
  • http://w**.samfirmware.com/WEBPROTECT-p1000.htm

Bu sitede hangi rom un hangi pit ile yükleneceği yazıyor ve sitenin aşağısında ayrı pitler var hangi pit konulacak yazıyor şöyle

P1000XWJMI ## ODIN1.7 P1.PIT Version 2.2 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

rom dosyasının içindeki pit olmacak galiba.

Eğer uygulamalar rusça ve değişmiyorsa jm6 dan jmı ye geçmiyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refko

http://w**.samfirmware.com/WEBPROTECT-p1000.htm

Bu sitede hangi rom un hangi pit ile yükleneceği yazıyor ve sitenin aşağısında ayrı pitler var hangi pit konulacak yazıyor şöyle

P1000XWJMI ## ODIN1.7 P1.PIT Version 2.2 2011 January DOWNLOAD 1 file select NO .PIT

rom dosyasının içindeki pit olmacak galiba.

Eğer uygulamalar rusça ve değişmiyorsa jm6 dan jmı ye geçmiyecem.

ve ilk başta ee pit yüklenmesi lazım galiba sitede how to flash dosyası var orda nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor dosya bu

http://**pidshare.com/files/449464788/P1000_how_to_flash.pdf

Burdaki talimatlarla denerseniz düzgün yüklenmiş olabilir.

• Valla herşeyi denedik ama bu rusça olayından kurtulamadık.
  • ruscanın nesinden kurtulamadınız?

dil secimlerinden turkce veya ingilizceye gelin, dil değişir?

quote:

Orijinalden alıntı: scivici

Valla herşeyi denedik ama bu rusça olayından kurtulamadık.
  • kaldırılamayan bazı rusça uygulamalar var.
  • Merhabalar,
    forumda ve internette aradım ama bir çözüm bulamadım. Problemim şu:
    Galaxy tabıma font yüklemek istiyorum. Ama ana fontu değiştirmeden sadece kullandığım belgelerde yer alan ek fontların doğru şekilde görünmesini istiyorum. yapabileceğim birşey var mı?
    yardımcı olursanız memnun olurum.
  • bu kadar rom saçmalığından sonra ya samsung euro romlu satışları ya da tab2 yi beklemek farz oldu:((
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.