Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.266
Cevap
26
Favori
657.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Simdi disardayim ama aksam bakar yazarim.

    Tamam Çok teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Simdi disardayim ama aksam bakar yazarim.

    Tamam Çok teşekkürler



    Sevgili dostum şimdi kies e bağladım cihazı ama root ladığım için bağlanmıyor,

    İşyerimdeki pc de bağlanıyordu yarın bakıp haber vereceğim ama şurasını iyi hatırlıyorum. Kies de takvim notlarınız reminderler todo lar için giriş yaparsanız

    Galaxy Taba dataları kaydediyordu.

    Saygılar..

    Arkadaşlar birşey soracağım beğendiğim uygulamaları anlatımları ile Tube Mate de yaptğım gibi ekleyimmi yoksa

    ilk zamanlarda yaptığım gibi sadece apk ları klasör içinde upload mı edeyim. Fikir verirseniz sevinirim.




  • Tube Mate gibi eklemeniz daha iyi olur kanımca...
  • Tube Mate gibi eklemeniz bizim için daha iyi olur. Benim gibi teknoloji özürlüler için uzun açıklamalar ve incelemeler çok faydalı.

    Emeğiniz için tekrar tekrar teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    Google Takvim kullanıyorum. Samsung Galaxy Tab satın aldığımda da Google Takvim kullanacağım. Aslına bakarsanız, Google hizmetlerini (Takvim, Gmail vs.) sırf Android ile uyumlu olsun diye kullanıyorum. Yoksa çok sevdiğimden değil. Live.com hizmetlerini daha güzel buluyorum.

    Ben şunu istiyorum: Mesela yolda giderken Samsung Galaxy Tab kullanarak takvim veya kişiler listesine yeni kayıtlar ekleyebilmek, internetteyken bunu Google Takvim ile yapabilmek, Offline durumdayken ise bir başka PIM (Personal Information Manager) yazılımı ile bunu halledebilmek. Yani mesela Outlook gibi. Samsung Kies bunu yapabiliyor mu?



    Merhaba Deutscher
    Bana göre biraz karmaşıklaştırıyorsun gibi geldi, internetteyken google takvim bana biraz fazla geldi, kullanmadığım için bilmiyorum belki de. Ben 10 seneden fazladır Outlook kullanıyorum ve tüm arşivim kişiler takvim, email vs. gibi. Outlook veri tabanı sınırına geldiğim için artık 3-4 yıldır yıllık olarak tutuyorum. O nedenle başka bir şey kullanma riskini alamıyorum. Önceki telefonum samsung ve daha öncesi de htc touch ile çok rahat senkronize edebiliyordum, 5 sene gibi bir süredir tam senkronize kullanıyorum. Telefona eklediğim outlook ta, outlook ta kiler de telefonda.
    Galaxy Tab ise çok daha başarlı bence, Samsung UltraTouch için New PC Studio vardı, zordu ama idare ediyorduk. Kies ona göre çok sınıf atlamış diyebilirim, Nokia vs de gördüm ama Kies çok başarılı.

    Kiesten bahsedelim biraz..
    1-Kies i bulmak çok kolay (samsungmobile dan indirebilirsiniz) cd ye filan gerek yok.
    2-Kurduktan sonra USB yi takıyorsunuz 10 sn sonra GalaxyTab bilgisayarınızda.
    3-Kişiler ve Takviminizi Kies'e aktarabilir geri alabilirsiniz(yedekleme), ayrıca outlook la tam senkronize edebilirsiniz.
    4- Mesajlarınızı Kiese aktarıp alabilirsiniz
    5- Not yazıp Tab a aktarabilirsiniz, ama Tab dan notları Kies e atamazsınız
    6-Bir kaç tane de diğer uygulamalar var, cd kaydetme, medya gösterim oyantım, samsung app store vs..
    7-Bence en önemlilerinden biriside yeni keşfettiğim, video dönüştürücü..

    Bu gün Gamil den dolayı reset attım, gmail i cihazda kullanmayı düşünmüyorum, öyleki adam 4 sene önce email attığım kişilerin kaydını tutmuş, ve entegre ettiğimde rehberimin içine tükürdü resmen havadan 50 tane kayıt geldi, birde ben gmail i kullanmıyorum, kullananların halini bilmiyorum.
    İşin kötü yanıda cihaz kurlumunda ilk başta Gmail hesabı istiyor, kaldıramıyorsun reset atacaksın, tam bir tuzak bence ben gmail hesabını e-posta içinde kullanacağım.
    Sizede tavsiyem PC kullanıyorsanız ve devam edeceksiniz Outlook ta güzel bir rehber yapın kendinize ve istediğiniz cihazla, bu başlık altında Galaxy ile entegre edin.
    Bu gün reset yaptıktan 10 dk içinde hemen her şeyi (e-postalar, notlar hariç) tekrar aktardım ve gayet iyi çalışıyor.
    Galaxy Tab a diyelimki reset attınız yada değiştirdiniz, daha önce yaptığınız senkronizasyonda ki Outlook verilerinizi aktarmak istediniz, Kies size verilerin yarıdan fazlası kaybolmuş senkronizasyonu sıfırlayıp yeniden başlatmayı tavsiye ediyor, devam diyip senkronize edebilirsiniz.
    Dışarda Galaxy Tab evde veya işte PC ile senkronize olabilirsiniz.
    Kolay gelsin




  • Çok seveceğinizi düşündüğüm bir uygulama daha

    Camera 360

    Uygulama ne yapar? HDR fotoğraf çeker!!

    Peki güzel çekermi? Çok güzel çeker..

    Link den indirilir

    http://**pidshare.com/files/435509882/vStudio.Android.GPhoto-1.rar

    Galaxy Taba kurulur. Keyifle kullanılır.

    Şaka bir yana uygulamada anti shake dahil bir çok özellik var beğeneceğinizi umuyorum.



     -**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-


     -**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-




  • kaanustr
    Tamam dostum! Saygılar bizden..

    armain
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler armain! Ben 2 senedir Windows Mobile 6.1 Pro ile çalışan HTC Touch HD kullanıyorum. Windows çalıştığı için ilk aldığım günlerde hevesle Outlook 2007 ile senkronlu kullanmayı istemiş ve denemiştim. Önceki telefonumdan SIM kart yolu ile HTC'nin telefon belleğine aktardığım kişileri Outlook 2007 ile senkronlayacaktım. Outlook'u yeni kurduğum için haliyle senkronlamadan önce kişi listesi bomboştu. Senkronu başlattım. Sonunda ne mi oldu? Outlook kişi listesinin içeriği boş olduğundan telefonla eşitledi ve telefondaki tüm kişileri sildi! Çok iyi hatırlıyorum, 528 kaydı bir anda kaybettim! Ama önceki telefonda yedek olduğu için biraz uğraşsam da kişi verilerini kurtardım..

    Outlook 2007'de senronizasyon seçeneklerini bütün aramalarıma rağmen bulamadım. Yani mesela bir senkronizasyon sırasında telefonun mu yoksa PC'nin mi öncelikli olacağı vs. Şimdilerde makinamda Windows Live Essentials 2011 yüklü. İçinde güzel bir e-mail bölümü de var. Ama Galaxy Tab bu verilerle kendini senkronlayabilir mi, bilemiyorum?

    Yukarıda bir yerlerde dediğim gibi; aslında Gmail'i sevmem.. Gmail adını bir e-mail adres uzantısı olarak sevmediğim için. Ama Android ile çalışan bir cihazla en uyumlu olarak "ne yazık ki" Gmail ve diğer Google uygulamaları çalışıyor. Bu yüzden geçenlerde Gmail kişiler listemi değişik kategoriler altında güzel bir şekilde tasnifledim. 800-900 mail birikmişti hesapta. Onları teker teker elden geçiriyorum. Gereksiz yere onları da Galaxy Tab'e kopyalamasın diye.




  • Haklısın bir çok insan kaybetmiştir diye düşünüyorum, benim talihim heralde outlook kişilerini daha önceden kullanıyor olmak herhalde diyebilirim. Senkronizasyon daima riskli bir şeydir, mesela belgelerin senkronizasyonu ile ilgili çok eskiden hatırlayanlar olur "Evrak Çantam" vardı, çok uzun zaman kullanmak için çabaladım, ama verimli kullanamadım, o nedenle haklısın. Windows Live Essentials 2011 içinse denedim ama outlooktan vazgeçemiyeceğim için sürekli kullanamadım o nedenle de şimdi deneme şansım olmadı. Ancak olduğunu sanmıyorum, bu programların Android versiyonun üretilmesi belki özüm olur ama oda imkansız MS böyle bir şeye girmez, hele mobile 7 duyurken.
    Cihazı ilk aldığımda deneyimleri Blogumda yazdım, Mobile 7 den beklentim açıkçası çok az o nedenle Galaxy Tab aldım zaten..
  • HDR (High Dynamic Range) için benim de çorbada tuzum olsun isteidim.
    HDR Fotoğraf Çekmek
    HDR Nasıl Yapılır

    Bu arada Camera 360 paylaşımı için teşekkür ederim, deneyeceğim, HDR konusunu incelerseniz uyuglamanın faydasını daha iyi anlarız.

    HDR (High Dynamic Range) Nedir?
    Dynamic Range – Dinamik Kademe, bir fotoğraftaki karanlık yüzeyle, aydınlık yüzey arasındaki ışık farkıdır.
    Eğer çektiğiniz an, en az 3 pozunuz olsa (daha fazla da olabilir). Aynı (f) diyafram açıklığında ilki az pozlanmış (koyu tonlu karanlık görünür) ikincisi normal pozlanmış, bir de aşırı pozlanmış (çok parlak ışıklı, beyazlamış görünür) sonra bir program ile bu 3 fotoğrafı tek fotoğraf haline getirmektir diyebiliriz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armain -- 7 Aralık 2010; 21:45:46 >




  • armain
    O zaman Gmail'e ve Google uygulamalarına ister istemez alışacağım..
  • @kaanustr

    Selamlar,

    İncelemenizi çok yararlı bulduğumu belirtmek isterim, cihazla ilgili tüm olumsuz düşüncelerimi sildi aklımdan. Fakat ben eğer bu aleti alırsam okulda da yoğun olarak kullanacağım. Sizden ricam eğer mümkünse, birkaç dökümanın resmini çekebilir misiniz? Fotokopiye vaktimiz olmadığında çoğunlukla notların ya da tahtanın, (tahtada bazen yazı ve çizim, bazen hocanın dağıtmadığı ppt sunumlar oluyor) fotoğrafını çekiyoruz ve HTC'den soğumamın en büyük nedeni ise bir yazılı döküman veya tahtayı çektiğimizde yazıların okunamaması. Bu konuda Galaxy Tab'in performansı nedir acaba? Örnek birkaç resim koyabilir misiniz? Mesela gazeteyi veya bir kitabı falan çekebilirsiniz. Gerçek boyutu ile koyarsanız çok sevinirim.

    İyi forumlar.
  • Ben de ofis belgelerini merak ediyorum. Word, excel, powerpoint mesela...Bir de pdf...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkslap

    @kaanustr

    Selamlar,

    İncelemenizi çok yararlı bulduğumu belirtmek isterim, cihazla ilgili tüm olumsuz düşüncelerimi sildi aklımdan. Fakat ben eğer bu aleti alırsam okulda da yoğun olarak kullanacağım. Sizden ricam eğer mümkünse, birkaç dökümanın resmini çekebilir misiniz? Fotokopiye vaktimiz olmadığında çoğunlukla notların ya da tahtanın, (tahtada bazen yazı ve çizim, bazen hocanın dağıtmadığı ppt sunumlar oluyor) fotoğrafını çekiyoruz ve HTC'den soğumamın en büyük nedeni ise bir yazılı döküman veya tahtayı çektiğimizde yazıların okunamaması. Bu konuda Galaxy Tab'in performansı nedir acaba? Örnek birkaç resim koyabilir misiniz? Mesela gazeteyi veya bir kitabı falan çekebilirsiniz. Gerçek boyutu ile koyarsanız çok sevinirim.

    İyi forumlar.



    Merhaba,

    Bugün sizin için bir kaç örnek koyarım.

    Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: visceroid

    Ben de ofis belgelerini merak ediyorum. Word, excel, powerpoint mesela...Bir de pdf...



    Sevgili Visceroid,

    Ben de tam ofis belgeleri ile ilgili birşeyler yazmayı düşünüyordum ki siz sormuşunuz.

    Excel, word tam ve fonksiyonel yani birçok telefonda olan viwer lerden değil

    Sayfalar oluşturup ne isterseniz yapabiliyorsunuz

    Word de aynı şekilde.

    Powerpoint denemedim bugün deniyeceğim.

    Pdf wieweri nı denedim çok güzel ama pdf hazırlamadım. yakında denemelerimi yazacağım.

    Saygılar.
  • Nihayet Sonunda 5-6 dükkan gezip bulamadığım galaxy tab'a dün akşam mediamarkt optimum alışveriş merkezinde ayak üstü bakabildim...
    Arkadaşların yaptıkları yorumları tekrarlamaya gerek yok.
    Ama Cihazı görür görmez yuh dedim.
    Siz diyin 50 ben diyim 100 parmak izi vardı ekran üzerinde... Çok kirli ve yağlı bir ekran görüntüsü vardı...
    Cihaz genel anlamda iyi ama bence 1700 tl.çok yüksek...
    Kaan abinin yorumları olmasaydı izlediğim o ilk video yüzünden cihazı elime aldığımda hep negatif bakacaktım.Ama cihazı almaya karar verdim.Nargile içerken ve servisle işe giderken tam benlik...
    Tekrar teşekkürler Kaan abi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinaka
    Ama Cihazı görür görmez yuh dedim.
    Siz diyin 50 ben diyim 100 parmak izi vardı ekran üzerinde... Çok kirli ve yağlı bir ekran görüntüsü vardı...

    Bunu olumlu anlamda yazdın sanırım. Zira cihazın üzerinde o kadar parmak izi olması ne kadar merak edilip, incelendiğini gösteriyor
    Ekranın yağlı olması da Samsung'un değil, cihazı parmaklayanların suçu

    Selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    quote:

    Orijinalden alıntı: yasinaka
    Ama Cihazı görür görmez yuh dedim.
    Siz diyin 50 ben diyim 100 parmak izi vardı ekran üzerinde... Çok kirli ve yağlı bir ekran görüntüsü vardı...

    Bunu olumlu anlamda yazdın sanırım. Zira cihazın üzerinde o kadar parmak izi olması ne kadar merak edilip, incelendiğini gösteriyor
    Ekranın yağlı olması da Samsung'un değil, cihazı parmaklayanların suçu

    Selamlar



    Kesinlikle olumlu.Kaan abi cihazda parmak izinin kalmasından bahsetmişti.Yani cihazı satın aldığımızda ilk önce yapmamız gereken iyi bir koruyucu almalı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinaka


    quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    quote:

    Orijinalden alıntı: yasinaka
    Ama Cihazı görür görmez yuh dedim.
    Siz diyin 50 ben diyim 100 parmak izi vardı ekran üzerinde... Çok kirli ve yağlı bir ekran görüntüsü vardı...

    Bunu olumlu anlamda yazdın sanırım. Zira cihazın üzerinde o kadar parmak izi olması ne kadar merak edilip, incelendiğini gösteriyor
    Ekranın yağlı olması da Samsung'un değil, cihazı parmaklayanların suçu

    Selamlar



    Kesinlikle olumlu.Kaan abi cihazda parmak izinin kalmasından bahsetmişti.Yani cihazı satın aldığımızda ilk önce yapmamız gereken iyi bir koruyucu almalı...



    Gerçi parmak izini kaybedemesekte en azından ekranın çizilmesini önlemiş oluruz..




  • yasinaka
    Evet.. Cihazı satın alır almaz ekran koruyucu folyoyu da almak lazım bence de. TIM'de haftasonu gördüm, 25 TL'ye satıyorlardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    yasinaka
    Evet.. Cihazı satın alır almaz ekran koruyucu folyoyu da almak lazım bence de. TIM'de haftasonu gördüm, 25 TL'ye satıyorlardı.


    ekran koruyucunu takmak çok zor yaa... hiç anlamadığım şeylerden biri...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.