Şimdi Ara

MSI'dan X58 çipsetli yeni anakart; X58A-GD45

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Sandy Bridge kod adlı yeni nesil işlemcilerini Ocak ayında duyurmaya hazırlanan Intel, giriş seviyesinden orta-üst segmente kadar olan güncel ürün gamının önemli bir kısmını yeni işlemcilerle güncelleyecek. Firmanın mevcut yol haritasına göre, ilk etapta yapılacak güncelleme yüksek performans segmentindeki modelleri etkilemeyecek yani 6 çekirdekli Gulftown ailesi ve X58 çipseti 2011'in önemli bir kısmında yerlerini koruyacaklar. Intel'in mevcut ürün planlaması kapsamında X58 çipsetinin pozisyonunu koruyacak olmasından ötürü anakart üreticileri de bu doğrultada yeni model hazırlıklarına başlamış durumdalar. X58 yonga seti için ürün gamlarında yenilik yapmayı planlayan üreticilerden Asus ve Gigabyte, X58 çipsetli yeni oyuncu anakartları üzerinde çalışırken, MSI'ın ikinci X58 dalgasındaki ilk hamlesi görece düşük maliyetli olacak X58A-GD45 olacak.


    X58A-GD45 fiyat anlamında MSI'ın mevcut ürün gamında yer alan satın alınabilirliği en yüksek modellerden birisi olacak. LGA1366 formundaki güncel Intel işlemcilerin tamamına destek sunan anakart, üzerinde yer alan 6 adet DIMM slotu ile 24GB'a kadar üç kanal 2133MHz bellek desteği sunuyor. DrMOS teknolojisi ile donatılan ve uzun ömürlü katı kapasitörlere yer verilen anakart üzerinde üç adet PCIe x16 slotu bulunuyor ve çoklu ekran kartı kurulumlarına destek sağlanıyor. GreenPower, XpressCool, RapidBoost ve APS (Active Phase Switching) gibi MSI'a özgü performans ve enerji verimliliğine dönük teknolojileri bünyesinde barındırıyor. USB 3.0 ve SATA-III gibi yeni nesil teknolojilere destek sunan anakart, Military Class konsepti çerçevesinde özel komponentlerle donatılırken MSI, en yüksek kaliteli komponentlere yer verdiğinin altını özellikle çiziyor.


    8 kanal yüksek tanımlı ses, Gigabit Ethernet, eSATA ve FireWire gibi donanımlara da sahip olan MSI X58A-GD45'in yakında satışa çıkması beklenirken, fiyatı ise henüz açıklanmadı.







  • quote:

    en yüksek kaliteli komponentlere yer verdiğinin altını özellikle çiziyor.

    yeni bir akım ...
    "en kaliteli biziz" yarışları aldı başını gidiyor
  • oldum olası sevemedim şu msi'ı. başıma bir şey de gelmedi kullanırken ama yok sevemiyorum
  • Şu kartda P6T veya X58A-UD3R'den farklı komponentler kullanılmamış, onlarında %100 japon cap'ları var fakat sadece MSI askeri sınıf komponentler diye belirtmiş, bu insanları aldatmaya yönelik bir hamle sonuçda yazdığım anakartdada aynı kalitede bileşenler kullanılmış, bu anakartda rakip ürünlerden farklı kılan HI-C veya SFC bile yok, karşı markaların rakip ürünlerin komponent kalitesi ile eşit.

    Yani bir japon kapasitörü koymakla askeri sınıf bileşen denmesi insanları kandırır, aynı cap asus veya gıgabyte kartlardada vardır ama sadece MSI belirtiyor.

    MSI'n HAWK veya LIGHTNING serisi dışında ekran kartlarında ASUS veya GIGABYTE'dan daha kaliteli ürünler kullanılmamaktadır, hatta gıgabyte'ın ultra druble kartları MSI'n cyclone serisine isimlendirdiği askeri sınıf bileşenlerden daha iyidir.

    Anakart konusundada, MSI'n tepe seviyesi ve fizyon anakartları dışında isterse kutusunda NASA sınıfı yazsın ASUS ve GIGABYTE anakartlardan komponent farkı yoktur.
  • durum gösteriyorki intel sandy bridge e herkes geçemeyebilir diye 1366 platformuna devam edeyior bir bakmışsın i7 960 ı 290 dolar a çekmiş



    i 980 düz (x olmayanı)32 nm 6 çekirdekli çarpanı kilitli bişey çıkarıp



    490 dolara satar belli olmaz intel bu
  • msi nin sogutucu sekli göze albeni li gelmio
  • fiyatına göre en iyisi tercih edeilir .enkaliteli kullanıpta yüksekfiyatlar biçerse yaramaz:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.