Şimdi Ara

Beebop ve Rocksteady Bir Oyunda Böyle Olsalardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •     Özellikle bu nesilde çizgi film kahramanların oyunlarının çok yüksek kalitede olabileeğini asla düşünmezdim. Batman: Arkham Asylum ise beni çok şaşırttı. Şimdi de Batman Arkham City'i 4 gözle bekliyorum, eminim bir çoğunuz da benim gibi Batman'i tekrar görmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Peki diğer çizgi film kahramanlarının da Arkham Asylum gibi çok yüksek kalitede oyunları yapılabilir mi? Eğer kaliteli bir geliştiricinin ellerine teslim edilirlerse neden olmasın?

Yukarıdaki çizim Ninja Kaplumbağalar'dan Rocksteady ve Beebop'a ait. Çizgi filmlerde Ninja Kaplumbağa'ların karşısına şaşkın ve sakar olarak çıkan bu ikili yukarıdaki çizimde oldukça ciddi olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekten harika bir çalışma olmuş.

Bu çizimi gördükten sonra Batman'in yüksek kalitede oyunu oluyor da Ninja Kaplumbağa'ların neden olmasın ki dedim. Bunun için gereken tek şey kaliteli bir geliştirici.

• Güzel olabilir.
  • Neden olmasın?
  • bütün oyunlar çizimdir zaten. tabiki anlam yükleyecekler

Orijinalden alıntı: waltran

bütün oyunlar çizimdir zaten. tabiki anlam yükleyecekler

bahsettiğim çizimle diğer çizimi birbirine karıştırıyorsun.o zaman rocksteady bir tane cin ali çizsin sizde diyinki grafikler müthiş olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.