merhaba botlara karşı oynuyorum ama Şu usa nın tomahawkları mahfediyor bi anlık görmüyorum onları savunma sistemlerim 1. mermiyi havada uçuruyor ama yanyana 5-6 tomahawk gelince diğer 2-3 mermi direk savunmaları uçuruyor sonra içime 2-3 tank girince işim bitiyor .. tomahawkları nasıl etkisiz hale getiririm (China oluyorum inferno tank denedim menzili daha küçük yetmiyor ): ) uçaklar la da belli bir yere kadar hallediyorum
Haritanı iyi seç, dağların arasında dar geçitleri olan veya nehirle çevrili ve köprülerle bağlı haritaları dene. Ayrıca Çin'in uzun menzilli topları var, bunları CTRL ile en fazla saldırı olan bölgeye devamlı atış yaptır, o zaman hard oyunda 3 ABD ordusunu bile yenebilirsin.
iyide o nuke cannonlar patlayınca ne oluyor biliyormusun ben tomahawk çaresi soruyorum menzilleri yetmiyor infernoların
yokmu ?
Tomahawklar belirli bir menzilde durduktan sonra ateşleme yapıyorlar. Onların geliş yolundaki menzili hesap ederek, atışa başladıkları yeri Nuke Cannonlar ile sürekli ateş altında tutarsan engelleyebilirsin demek istedim. Çin Ordusu'nda onlarla başedecek başka bir silah yok. ZeroHour Türkiye Modu ile oynarsan, Türk Savaş uçakları ile de bunları vurma imkanın var. Ya da GLA olursun ve intihar komandolarıyla durdurabilirsin. Yaklaşık 5 yıldır bıkmadan oynadığım bir oyun. Oynayarak göreceksin.