Şimdi Ara

Aracınızın Orjinal Teybine USB Girişi yapmak çok kolay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
355.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu cihaz takılı iken, aracın CD player halen aktif oluyor mu? (aynı anda değil tabi ki) yoksa, soket bağlantısını ayırmak mı gerekiyor?
  • 200 küsür lira buna vericeğime kendi teybimi satar.. üstüne biraz daha ekleyip RCD510 dokunmadık ekranlı 6cd changer'li bi teyp alırım orjinal (:
    ben böyle yapardım şahseen.
  • Günümüz otomobil kullanıcılarının en büyük sıkıntısı basit ve geliştirilmeye musait olmayan müzik sistemi...
    işte buna enkolay ve pratik çözüm Anycar Link USB adaptörleri
    birçok marka aracın orjinal oto radyo teybine (CD Changer uyumlu olan modellere) adapte edilen bir ekipman ile orjinal teybinize USB + SD + Aux girişi sağlamak mümkün
    Hem de aracın orjinal teybi ve direksiyon kumandasını kullanarak parça ve klasor değişim imkanı

    piyasadaki muadillerine göre daha hızlı ve kesinlikle sorunsuz çalışan Anycar Link hızlı ve kolay montaj imkanı ile göze çarpıyor.
    ürünün bluetoothlu modelleri de mevcut olup aracınıza uyumlu modelleri görmek için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

    http://www.rsteknoloji.com/index.php?do=catalog/showLabel&labels=278-3

    detaylı bilgi almak için : bilgi@rsteknoloji.com

     Aracınızın Orjinal Teybine USB Girişi yapmak çok kolay







  • bunu nasıl kullanıyoruz anlamadım.benim vw bora aracım var ve radyo teybi var.orjinalliği bozulmasın diye de yeni cd çalar taktırmadım.fm transmitter ile idare ediyoruz. o da malüm ses kaybına uğratıyor kaliteli ses alamıyorsun.benim aracıma olursa almak isterim yada nasıl monte edebiliriz.
  • aracınızın orjinal teybinin arkasında yer alan orjinal cd changer bağlantısından takıyoruz.
    teybiniz bu ekipmanı cd changer olarak tanıyor.
    taktığınız usb ya da sd karta oluşturacağınız CD1-CD2.. şeklinde 6 klasörü 6 ayrı disk şeklinde görmekte
    dolayısıyla orjinal direksiyon kumandası ve teybin üzerinden tüm klasör ve parça değişim işlemini yapabiliyorsunuz.
    her klasöre oluşturacağınız 99 adete kadar MP3 dosyasını istediğiniz gibi çalabilirsiniz.

    Aracınız ekipmanı orjinal CD Changer olarak gördüğü için ses kaybı diye bir şey sözkonusu değildir.
  • montajın ne şekilde yapıldığını daha detaylı anlatabilir misiniz? teyp yerinden sökülüp bağlantıları yapılıyor ve yeniden mi yerine takılıyor?
    cihazı nereye koyuyorsunuz? torpido içerisine mi yoksa kablo ile dışarda bir yere mi uzatılıyor?
    ayrıca cihazın bedeli sitenizde yazılmış fakat montaj bedeli olarak ne ücret ödeniyor?
  • montajı basittir. tak çalıştır sokete sahiptir. soketin bir ucu teybinizin arka bölümündeki CD Changer girişine, diğer ucu ise Anycar Link' e direk takılır.
    cihazını açıp CD Changer moduna getirdiğinizde çalışacaktır. Genelde montaj yeri olarak torpido bölümü tercih edilmekte. eğer istediğiniz başka bir bölüm var ise oraya da montaj yapılabilir. sitedeki fiyatlar montaj hariç satış fiyatlarıdır, Ankara içi 20 TL montaj bedeli vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkTime

    montajı basittir. tak çalıştır sokete sahiptir. soketin bir ucu teybinizin arka bölümündeki CD Changer girişine, diğer ucu ise Anycar Link' e direk takılır.
    cihazını açıp CD Changer moduna getirdiğinizde çalışacaktır. Genelde montaj yeri olarak torpido bölümü tercih edilmekte. eğer istediğiniz başka bir bölüm var ise oraya da montaj yapılabilir. sitedeki fiyatlar montaj hariç satış fiyatlarıdır, Ankara içi 20 TL montaj bedeli vardır.


    İstanbul da montaj yeri ve bedeli ne kadar dır?

    tşk.
  • Açıklanan resmi bir montaj bedeli yoktur. Sadece teybin 4 vidası sökülüp fiş takılacağı için ortalama 20-30 TL montaj bedeline yapılmakta.
    herhangi bir oto müzik işi yapan montajcı arkadaşlarla görüşebilirsiniz. İzmir, Antalya, Yozgat gibiillere gönderdiğimide yaklaşık bu rakamlara yaptırdılar..
  • İyi güzelde; sırf CD derdinden kurtulacağım diye ve daha sonra satın alacağım araçta kullanamama ihtimali yüksek olan bu cihaz için 250-300 TL arası bi maliyet bana fazla geliyor bilmiyorum siz ne dersiniz..
  • fiyat biraz fazla gibi
  • şu aletlerin opel versiyonlarını neden yapmazlar anlamam!
  • Bunun XcarLink markasını doğuş otomativ satıyor. Bora aracımın orjinal kaset çalarının 5 band dijital grafik ekolayzırı ve ayrı hz ayarı ayrıca bass tiz ayarı ve doygun bassları çok hoşuam gititğinden değiştirmeye kıyamadım ve bundan almak istedim servise sordum 600 lira dedi Yurt dışında bakmıştım birkere 60-80 dolar falandı xcarlink.

    Sonra bende gittim 7 liraya kaset adaptörü alıp k790nımı bağladım mis gibi dinliyorum. CD den farkı yok diyebilirim. Hiç parazit seside duymadım :)

    Ayrıca bu usb ürünlernde çalan müziklerin isimleri çıkmıyor haberiniz olsun CD1 CD2 diye gözükür. Çünkü CD -C görüyormuş görür.
  • Bu cihazı takmak için Cd changer olması şart mı?Eski aracımda usb girişi vardı şuan kullandığım araçda aux,bluetooth olmasına rağmen yerini tutmuyor usb'nin açıkcası taktırmayı düşünüyorum.
  • Hocam bu zımbırtı çok pahalı yav. Birde genelde orjinal teyplere takılıyor sadece. Teypde mutlaka cd-c çıkışı olmak zorunda. Ben doğuş otomati'e sordum 600 lira dediler bana. Adam kendisi dedi alma hocam hiç gerek yok 600 liraya mis gibi cd çalar alırsın dedi :)
  • o paranın yarısına pioneer usb li radyo teyp var.ne gereği var buna bu kadar para vermeye...
  • 100 max 150 lira gibi bir fiyat olsa düşünülebilir ama fiyat yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trockok

    200 küsür lira buna vericeğime kendi teybimi satar.. üstüne biraz daha ekleyip RCD510 dokunmadık ekranlı 6cd changer'li bi teyp alırım orjinal (:
    ben böyle yapardım şahseen.


    Aynen o kadar para verdikten sonra kral gibi RCD510 almak daha mantıklı.
  • Fiat marka araçların teyplerine uyumluluk nedir acaba?
  • ya şu kadar küçücük cihazın fiyatı 200 300 lira olmasının mantığı nedir yani bi çok adaptör var hepsimi bu fiyata.Ne yani devreler altın lehimle mi lehimleniyor yada soketler bulunmaz hint kumaşımı.Bu işe kendim el attım en kısa zamanda en ucuz maliyete yapıp seri üretim yolunu düşünecem tak etti artık
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.