< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 6 Temmuz 2017; 7:18:53 > |
Bildirim
Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 6 Temmuz 2017; 7:18:53 > |
Play kart çıkarttık. 500 TL ile limitle geldi. Karta 150 TL attım. Kullanılabilir limiti artırdım. İnternetten 540 TL'lik alışverişim vardı, banka izin vermiyor. Sebep limitin 500 olması. Yani karta 1000 TL dahi atsanız 501 TL'lik alışverişe izin vermiyor. Ben böyle saçmalık görmedim. Garanti Bankasında limitim 500 TL iken para yatırarak 2500 TL alışveriş yapmışlığım var. Yapı Kredi'de ise böyle saçmalıklar varmış. Neden illa ki kredi kartıyla alışveriş yapacaksın diyenler olabilir, kampanyaları sebebiyle kredi kartlarını kullanıyorum. Yoksa ödemelerimin hepsini çok erkenden yatırıyorum.
|
bu sözlerinize hem katiliyor hem katilmiyorum. kopma noktasi surasi = ipin ucunu kacirmamak ! bir insan iki kere ikinin 4 oldugunu bildigi surece kredi karti cok guzeldir. ama yok ben iki ile ikiyi carpip 5 yaparim diyen kendini borc bataginda bulur. misal bir orenci 100 tl lik nike alamaz ama bunu 10 taksite ala bilir. hem orenci akzandi hem banka hem satici. bir orencinin anne babasindan aldigi haclik bellidir. ona gore hesap yapar karti kulanir ve gercek hayat dedigimi yani calisma hayatina atilmadan once hesabini simdidne orenmis olur bence buda cok iyi birsey. ama 500 tl limitli kartini full doldurup doyamz bide gidip baska bankalardan da kart alirsa vay haline. gecenelrde bir bakanmi milet vekilimi aciklamisti 2015 miydi 2020 mi kimse nakit kulanmiyacakmi ya kredi karti ya banka karti.. devlette vergi kacirmalarida imkansi oda ap ayri bir konu .. saygilar.. |
nick-entry uyumu
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 3 Aralık 2010; 22:30:32 > |
|
|
|
|