Şimdi Ara

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel] (898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.581
Cevap
192
Favori
952.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel]

(En Son Oy Tarihi: 23.4.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

En zor kart verenden, Garanti ve YKB'den, kart aldık; Önüne gelene kart verenden, Finansbank'tan, alamadık.

Garanti yapi kredi mi zor verio bizim okulda her ikiside konsamatris gibi masa masa gezip kart vermeye calisiolar ozellikle yapi kredi kizlari kullanio :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En zor kart verenden, Garanti ve YKB'den, kart aldık; Önüne gelene kart verenden, Finansbank'tan, alamadık.

Finanstan bende alamamıştım ancak sonra pişman olmuşlardı. Sana da aynısı olabilir hocam.

İstediğim limitte Paraf Card alabilirsem Axess'e bile ihtiyacım kalmaz açıkçası.

• Bonus Trink sorunsalı nedeniyle Haklı Müşteri Hattı'nı aradım. Temsilci, bana Bonus Visa'mla aynı numaraya sahip bir Bonus Trink kartın geleceğini söyledi. Bonus Trink'in Visa kartı var da bizim mi haberimiz yok? Büyük ihtimalle Cuma kartı acenteden teslim alacağım. Beni ne bekliyor, meraklandım doğrusu. Şöyle bir şey olabilir: Mastercard logolu bir Visa Bonus Trink, dünyada ilk olur herhalde.

• hocam bence değiştirdiğine değmeyecek gibi duruyor

Orijinalden alıntı: inexo

go için canın sağolsun.
    Trink için de kart görseli önemli değil bence visa gelir yine

Visa Trink varsa gelsin ama elimdeki kartın aynısı gelirse sinir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 4 Eylül 2013; 14:34:00 >
  • Beyler şimdi garantiden vadesiz hesap açtırdım.İnternet bankacılığından vadesiz hesabı kapattım, şuan hiçbişey gözükmüyor hesapta.Sonra Başvurular/Kart/Paracard/Bonus Genç Paracard yapıyorum sonra şöyle diyor;İşleminize devam edilemiyor.Müşteri bilgileriniz hesap açılışı için uygun değildir. Lütfen en yakın şubemize başvurun. biri yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben de exi26 yi trink yapacam lazım oluyor

onda da dönüştürülebiliyormuymuş?

Orijinalden alıntı: emree70

Hocalarım nasılsınız, ne var ne yok? Ben burda olmayalı neler oldu?

Merhaba, hocam. Nerelerdesin, bayağıdır yoksun buralarda? Ne yapalım, Garanti belasıyla uğraşıyoruz hala. Bi Bonus Trink istedik ama yine burnumuzdan gelecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 4 Eylül 2013; 14:59:25 >

Orijinalden alıntı: M4CH3T3

Beyler şimdi garantiden vadesiz hesap açtırdım.İnternet bankacılığından vadesiz hesabı kapattım, şuan hiçbişey gözükmüyor hesapta.Sonra Başvurular/Kart/Paracard/Bonus Genç Paracard yapıyorum sonra şöyle diyor;İşleminize devam edilemiyor.Müşteri bilgileriniz hesap açılışı için uygun değildir. Lütfen en yakın şubemize başvurun. biri yardım edebilir mi?

hocam neden böyle diyordur bir bakar mısın?

Orijinalden alıntı: emree70

s.a hocalarımmm nasılsınız ne var ne yok ben burda olmayalı neler oldu bakalımmmmm

nerdesin sen yahu?

mehmet hocam bu garanti belasından kurulamadın anlaşılan akbank axess exi26 ne yaptın başvurdun mu? ayrıca bi finansbank konuşmaları geçmiş ona mı başvurdun

• ya sen gittin neler neler oldu tüm sayfaları oku sen

-----

gönderirler onu da versinler bi zahmer lazımsa al o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

Hocam Finansbank da kart vermiyorsa bişey diyemiyorum. Finansbank yoldan geçene verir, normalde.

Hiç sorma hocam, benim aklımda da onaylanmama gibi bir seçenek yoktu. Kesin onaylanır gözüyle bakıyordum hatta verecekleri limiti beğenip beğenmeyeceğimi düşünüyordum. Bu aralar yaptığım hiçbir başvuru kabul görmedi: En son yaptığım Axess exi26, ÜniversiTEB ve CardFinans GO. Bence neden, KKB'de görünen borçlu durumum. Toplam 1000 TL kredim, 908 TL borcum görünüyor.

92 lira limitiniz kalmış ve paranız olmadığı için kredi arayışındasınız.bu sebeple riskli durumdaki müşteri olarak görünüyorsunuz mali durumunuz sos veriyor.onaylanması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

ya sen gittin neler neler oldu tüm sayfaları oku sen

-----

gönderirler onu da versinler bi zahmer lazımsa al o zaman

hocam çook uzun beee zor okurum ben onu senin kartlarda limitlrde bi değişiklik oldu mu onu söyle bakalım

• 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.