Şimdi Ara

DH Özel: Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem ile konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
19.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donanimhaber.com olarak endüstriye yön veren isimleri ekranlarınıza getirmeye devam ediyoruz. Özel röportajlar dizimizdeki son konuğumuz Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem oldu. Dünyanın en büyük yarıiletken üreticisi Intel'in ülkemizdeki en yetkili ismi olan Çiğdem Ertem ile Intel'in ülkemizdeki faaliyetleri, Sandy Bridge kod adlı ikinci nesil Core işlemci ailesi ve akıllı televizyonlarla birlikte üniversitelerle olan iş birliklerini ve sosyal sorumluluk projelerini konuştuğumuz keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.





  • Güzel bir röportaj olmuş elinize sağlık :)
  • Çiğdem hanım indirim yapın lütfen.
  • Özge Köşger aklima geliyor.
  • gayet acıklayıcı konuşma ama bizden kazandıklarını bize bağışlamıyorlar bi işlemci 2bin tl maliyeti ne kadar acaba 100tl var mı ama ben zannetmiyom 1000tl bile maliyeti olsun aynı işlemci amdde 500tl demekki amd dahda ucuza ürete biliyor burda anlaşılan intel geçmişten gelen liderliğini fiyatlara yansıtıyor ve pahalıda satsam benim müşterim intel alır amd almaz sanıyor bu arada yatırımlar güzel
  • Güzel bir röportaj olmuş. Teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliahmet1

    gayet acıklayıcı konuşma ama bizden kazandıklarını bize bağışlamıyorlar bi işlemci 2bin tl maliyeti ne kadar acaba 100tl var mı ama ben zannetmiyom 1000tl bile maliyeti olsun aynı işlemci amdde 500tl demekki amd dahda ucuza ürete biliyor burda anlaşılan intel geçmişten gelen liderliğini fiyatlara yansıtıyor ve pahalıda satsam benim müşterim intel alır amd almaz sanıyor bu arada yatırımlar güzel


    aynı işlemci mi ??? amd demi ??? geç bunlarıııı

    video çok güzeldi.... I love DH
  • aarkadaş haklı amd bu konuda daha cazip ve vicdanlı davanıyor..intel çok sümürgeci.
  • Çiğdem Ertem Türkiyenin sayılı başarı örneklerinden birisi. Aynı zamanda eski milli basketbol oyuncusu.
    Ayrıyetten 3 çocuk annesi. 40 yaşında bütün bunlara sahip olmak yaşanması zor bir duydu olsa gerek.

    Güzel röpörtaj olmuş.

    Çiğdem hanım okuyorsa bu yazdıklarımı duysun daima intel kullanırım herkese intel tavsiye ederim amd nedir bilmem.
    Eski bir Q9550 gönderseniz yeter.
  • Güzel bir röportaj olmuş, teşekkürler.
  • Evde her türlü Amd iş görür, çok ihtiyacım varsa ve bundan para kazanıyorsam ,zaman benim içimde önemliyse intelin en hızlısını alırım ama ona verdiğim paranın 20 katınıda çıkarırım ,birde laptopta amd alınmaz sebebi güç yönetimi mobillerde iyi değil ve batarya ömürleri kısa ,muhakkak bu durum yakın zamanda değişecektir ama ne zaman bilemiyorum.
  • vay vay vay anladıgım kadarıyla intelin her ülke ayagı kendileri içinde bile bi rakip olarak hareket ediyorlar.
  • İzleyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    Evde her türlü Amd iş görür, çok ihtiyacım varsa ve bundan para kazanıyorsam ,zaman benim içimde önemliyse intelin en hızlısını alırım ama ona verdiğim paranın 20 katınıda çıkarırım ,birde laptopta amd alınmaz sebebi güç yönetimi mobillerde iyi değil ve batarya ömürleri kısa ,muhakkak bu durum yakın zamanda değişecektir ama ne zaman bilemiyorum.


    Çok kısa, öz ama doğru bir yorum olmuş. Tebrikler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geberit

    Evde her türlü Amd iş görür, çok ihtiyacım varsa ve bundan para kazanıyorsam ,zaman benim içimde önemliyse intelin en hızlısını alırım ama ona verdiğim paranın 20 katınıda çıkarırım ,birde laptopta amd alınmaz sebebi güç yönetimi mobillerde iyi değil ve batarya ömürleri kısa ,muhakkak bu durum yakın zamanda değişecektir ama ne zaman bilemiyorum.


    amd mobil platform için yoğun çaba sarf ediyor. lakin bilindiği üzere intelin tekelciliği ve büyük finansal gelirleri nedeni ile şu anda önde. lakin amd iyi bir çıkış yaparda GPU da yakaladığı başarıyı CPU da da yakalarsa bu: hem bizi önümüze gelecek işlemcilerin daha iyi olmasını sağlayacak hemde rekabet açısından tekelcilik zayıflayacaktır. eğer amd notebook ve netbook piyasasına iyi bir ürün ile girerse her ikisindende birer tane almayı düşünüyorum
  • Güzel röportaj olmuş.
  • Intel de devasa ar-ge harcamaları var, son kullanıcıya yansıyan ürünleri de bu yüzden pahalı oluyor. Bana göre en büyük olumsuz nokta bu ar-ge lerin sonucunda ortaya çıkan sıçramaların son kullanıcıya çok geç yansıtılması. Her zaman bir önceki teknolojinin kaymağını sonuna kadar yemeye çalışıyor. Rakipten gerekli cevap gelmedikçe de durum değişmiyor. İnanın karşısında amd olmasaydı 2000 liralık i7 leri 5 sene sonra zor görürdünüz, 4 çekirdekli işlemciler yeni çıkmış olurdu ve en ucuzunun fiyatı 2000 lira olurdu.
  • güzel bir video olmuş tşk
  • intel'den TR'deki kdv gibi vergileri göz önüne alarak türkiye fiyatlandırmasını yeniden oluşturmasını ve bir miktar aşağıya çekmesini bekliyoruz.
    hayat standartı olarak USA vatandaşlarından daha düşük seviyede olmamıza rağmen aynı ürünü daha fazla para ödeyerek alıyoruz.
    intel bu konuda dengeyi oluşturmalı
    bu arada çiğdem hanım çok güzelsiniz
  • amd hangi işlemcisi inte'li geçiyor saçmalamayın ya inten işi biliyor amd ucuz ama bu şöyle düşünceksin 2 side 2000 motor araba ama amd 2000 ulasamıyor intel ulaşıyor bu böyle ucuz die sakın amd savunmayın + intel öncü bu işde..Hem konu yatırım işlemciyle ilgili amd lafı bile geçmiyor nerden çıkardınız amd ya?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.