Ses kalitesi olarak hangisi daha iyi? Ses çıkışı olarakda?
İkisi de çok iyi ama J3'de geliştirmeler çok daha iyi. Arayüz ve şarj olarak cowon yine çok daha iyi. J3'de resmen şarj bitmezken sony'ler daha çabuk tükeniyor. Ayrıca dokunmatik olması bence büyük avantaj. Çok da hassas bir ekranı var. Kullanılsın veya kullanılmasın micro sd girişi ve hoparlör büyük artılar bence. Özellikle kulaklık takmadan radyo açabilmek elektronik aletlerin %99'unda yokken cowon j3'de var. Değiştirilebilir tema ve arayüz de j3'ün artılarından. Çeşitli programlar da yüklenebiliyor. Ekran olarak biri oled,diğeri ise amoled. Amoled biraz daha iyi kalite olarak. Yalnız işlemci olarak J3 X1060'ın gerisinde. Mesela 3-4mb boyutlu fotoğraflar X1060 ile çok hızlı açılırken J3 ile birkaç saniye bekletiyor. Bence sorun değil ama 12mp veya 15mp fotoğraf atarım dersen sorun olabilir Tek iyi yanı işlemcisi yani sony'lerin. Tabi ipod touch almıyoruz sonuçta, o yüzden işlemci ne kadar önemli tartışılır.
dostum ben ikisinide dinledim.ses kalitesi olarak tartışmasız sony a845
valla benimde kafam karışdı kimisi cowon diyor kimisi sony en son cowon alanlar satıp sony aldı diyenler vardı sonra sony alanlarda satmış diye duydum cowon j3 banada daha iyi gibi geldi şasj süresi arttırılabilir hafıza ayrıca ses kalitesi iyi yüksekliği bnm için daha önemli gerçi.apple ıpoc classiğin sesi bana yetiyodu o yüzden cowon almak daha mantıklı gibi