|
empax -> Cevap: Boot'lu Xp CD si nasıl oluşturulur.? (2 Mart 2006; 20:16:21)
|
ALLAHASKINA BUNU DENEYEN OLDUMU 1 GUNDUR UGRASIYORUM SP2 INDIRDIM, CALISTIR KOMUTU ICIN VERILEN KOMUTLAR CALISMIYOR. ZATEN SP2 EXE DOSYASI 2 KOMUTTAKI YAZILAN I386 NEREDEN CIKACAK ONU ANLAMADIM. KISACA OLMUYOR BU YONTEM. BUKADAR ZOR BIRSEYMI BU CD YI OLUSTURMAK. 98 DE ACILIS DISKETI YAPMAK YAZI YAZMAK KADAR KOLAYDI. BU NE YA DISKET SURUCUM OLSA ZATEN SORUN YOK... quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK XP isminde bir klasör yaratin (örnekte C sürücüsü kullanılmış)...Yaklaşık 800MB'lık sabit disk alanının önceden bulunduguna emin olun. Bu XP klasörünün içine CD-ROOT, XP-BOOT ve XP-SP2 adında üç klasör daha oluşturun... Windows XP CD'sinin tüm dosyalarını (veya ISO dosyasini) CD-ROOT klasörüne kopyalayın. Service Pack 2 dosyasını C:\XP'ye kopyalayıp ismini XP-SP2.exe olarak değiştirin. Service Pack 2 dosyasının içeriğini aşşağıdaki Çalıştır komutu ile XP-SP2 klasörüne kopyalayın. - C:\XP\XP-SP2.EXE -U -X:C:\XP\XP-SP2 Service Pack 2'yi CD-ROOT klasörüne kopyalamak i.in aşşağıdaki Çalıştır komutunu kullanın. - C:\XP\XP-SP2\i386\UPDATE\UPDATE.EXE -S:C:\XP\CD-ROOT
|
|
|
|