Şimdi Ara

Güvenlik kamerasını birden fazla bilgisayarda izlemek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her katında Access pointler bulunan 4 Katlı bir binanın Kamera kayıtları 2. Kattaki bilgisayara aktarılıyor. Ben Güvenlik kamerasını anlık olarak hem 2. kattaki bilgisayardan hem de 1. kattaki bilgisayardan izleyebilirmiyim? Ya da aynı anda izlemek için neler yapmalıyım. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.

• aldığın dvr kartına büyük ihtimal ile bu özellik vardır.
    dvr kart ayarlarından kullandığı portu öğrenip ( genelde 80 yada 8080 ) sonra kurulu olduğu bilgisayarın ip adresini elle vermen gerekir.
    daha sonra explorer a adres yerine http://kurulu pc ip: port şeklinde adresi yazarsanız bağlanırsınız.
    birde dvr kartına göre kurulu bilgisayarda bir kullanıcı tanımlamanız gerekbilir.
  • Hocam Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. 2. Bilgisayara DVR programını kurmam gerekmiyor değilmi? DVR Programının kurulu olduğu Bilgisayarda DVR Programının ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmam gerekiyormu? Bir diğer sorumda İp i elle verdim örneğin 192.168.1.3:80 yazdığım zaman ekrana DVR Programının görüntüsünün mü gelmesi lazım yoksa Bu görüntü Explorer içindenmi gelecek? verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim hocam...
  • DVR programı sadece ana makinada kurup izleme yapabileceğiniz programdır uzaktan izleme için netplayer tarzı programlar ile izleme yapabilirsiniz.(google'da dvr net player yazıp aratın) Ayrıca bilgisayardan internet explorer üzerinden izleme yapabilirsiniz..Tabi modem ayarlarının yapılmış olması ve ilgili portların açık olup yönlendirilmiş olması lazım...DVR 'ın kurulu olduğu ana bilgisayardada uzak izleme için ayarların aktif olması lazım ıp'yi elle vermiş olmanız problem değil port yönlendirmelerini problemsiz yaptıysanız ıp adresini yazdığınız anda görüntüyü alırsınız..
  • ayrıca kullanılan port eğer 80 ise ip numarasnın sonuna :80 eklemene gerek yoktur.web tarayıcı bunu kendisi yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby

ayrıca kullanılan port eğer 80 ise ip numarasnın sonuna :80 eklemene gerek yoktur.web tarayıcı bunu kendisi yapıyor zaten.

Hocam verdiğin cevaplar için teşekkürler. bugün Dvr kartın takılı olduğu bilgisayara 192.168.1.3 ip sini verdim DVR programında 9000 9001 ve 9002 portları ile 80 nolu HTTP server portunu gördüm. Bu portları modemimden açtım. Tabi açarken sorduğu ip noya yine 192.168.1.3 verdim. Modemdeki ve bilgisayardaki güvenlik duvarını kaldırdım. Net player programını farklı bir bilgisayarda çalıştırdım 192.168.1.3 ip sini arattırdım bağlanamadı. Net playerda position değerini boş bırakarak yaptım oraya bir şey yazılacakmıydı acaba ya da eksik birşeyler mi yaptım acaba tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmyksl

quote:

Orijinalden alıntı: crabby

ayrıca kullanılan port eğer 80 ise ip numarasnın sonuna :80 eklemene gerek yoktur.web tarayıcı bunu kendisi yapıyor zaten.

Hocam verdiğin cevaplar için teşekkürler. bugün Dvr kartın takılı olduğu bilgisayara 192.168.1.3 ip sini verdim DVR programında 9000 9001 ve 9002 portları ile 80 nolu HTTP server portunu gördüm. Bu portları modemimden açtım. Tabi açarken sorduğu ip noya yine 192.168.1.3 verdim. Modemdeki ve bilgisayardaki güvenlik duvarını kaldırdım. Net player programını farklı bir bilgisayarda çalıştırdım 192.168.1.3 ip sini arattırdım bağlanamadı. Net playerda position değerini boş bırakarak yaptım oraya bir şey yazılacakmıydı acaba ya da eksik birşeyler mi yaptım acaba tşk.

Hocam cevaplarınızı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes hersey normal ise bilgisayırın expor ra sag tıkla öellikler -güvenlik-özel düzeye gir etkinlestir bölümü var hepsini etkinlestir sorun cözülmesi lazım
  • cmd/ipconfig yazdığında IP adresin olarak 192.168.1.3 gördüğünden emin ol. (aynı hatayı ben zamanında yapmıştım :) )
    Ayrıca yanlış bilmiyorsam DVR programına bağlanırken bir kullanıcıadı/şifre kombinasyonu ile giriyorsun, yanlışmıyım ?
    Ağa yayın yapılması için programda birkaç ayar yapman gerekiyor olabilir.
    Düşüncelerim bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 14 Aralık 2010; 18:01:47 >
  • net player programını aynı ağdaki bir bilgisayardan mı denedin 192.168.1.3 ü?

eğer başka bir yerde isen oranın dış ip sini yazman gerekir.

aynı ağda isen 192.168.1.3 ten izlersin.

birde aynı ağda dene ve internet explorer, chrome yada firefox biri ile 192.168.1.3 ü açmayyı dene bakalım görüntü gelecekmi sana?

dışarıdan izleyebilmek için öncelikle içerinden izleyebiliyor olman gerekir.

net player programını pek bilmiyorum. ancak mantık aynı

ana bilgisyaarda port belirtirsin.
    diğer bilgisayar o porttan sana gelip login olur.
    daha sonra ekranda kameraları aktif edersin.

netplayer için değil ama explorer ile bağlanmak istiyosan java ve actviex in aktif ve izinli olması gerekir..

net player ile ilgili birşey buldum.izleende fayda var :)

http://www.pasabilardo.com/netplayer/index.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabby -- 14 Aralık 2010; 18:15:29 >

• Net player ile team viewer benzer programlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.