Şimdi Ara

Logitech S520 Kablosuz Klavye+Lazer Mouse İncelemem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2-3 senedir zamanında 20liraya aldığım kablolu Quake multimedya klavye ve kablolu A4 tech optik mouse kullanıyordum. Bu kadar zaman sapasağlam çalıştılar öncelikle onları tebrik etmek lazım. Ama pc de çok vakit geçirdiğim için kullanım kolaylığı ve sağlığı açısından daha ergonomik kablosuz set almayı düşünüyordum. Vatan kampanyasıda güzel oldu.

    Öncelikle 50lira seviyesini belirledim kendime ve bu fiyattaki ürünleri internetten 2-3saat inceledim ve en uygunu S520 olduğuna karar verdim.Kampanya ile 52/5taksit olarak aldım.

    Klavye:
    gerçekten ince,zarif,hafif ve parasını sonuna kadar hak ediyor. Şuanda 60-70liraya bulunabiliyor ve herkese tavsiye ederim.

    S520 Klavyemizde gerekli kısayollar klavyenin alt sırasında. diğer genel kısayollar F tuşlarına atanmış yani laptop gibi FN+F1 yaparak ulaşıyoruz.

    Neredeyse bütün tuşları kutusundan çıkan yazılımla kişiselleştirebiliyoruz.Aradığım en büyük özellikler bütük enter ve büyük backspace ve hesap makinası tuşu mevcut

    Klavye 10üzerinden 9 diyebilirim. Keşke özel tuşlarda(ses açma kapama gibi) ışıklandırma olsaymış. Sadece pil göstergemizde ışık var. 2adet AA pil ile çalışıyor piller kutudan çıkıyor. Yükseltme ayağı mevcut hemde daha önce hiç görmediğim şekilde 2seviyesi var. Ben düşük seviye yükseltme ile kullanıyorum masada yazarken.Bileklik kısmı hiç yok gibi.tuşlar yumuşak ve sessiz.

    Mouse: Genelde setlerden çıkan mouselar biraz dandik olur ama kutudan çıkan Lx5 Lazer faremiz fazlasıyla yeterli, şık ve ergonomik ve hızlı. anında tepki veriyor. ele iyi oturuyor. 2adet AA pille çalışıyor ve piller kutudan çıkıyor. toplamda 4adet Duracell pil çıktı helal olsun logiteche. Üzerinde pil göstergeside mevcut.Scrool biraz sert basıyor gibi geldi ama alışırım yakında. 10üzerinden 9puan

    Alıcı göz: En önemli artılarından biride usb bellek gibi dandik olmayan şık ötesi usb kablolo alıcımız. Klavye üzerinde olmayan CapsLock ve NumLock ışıkları var üzerinde. Masaya ayrı bir hava kattı. Gerçi alıcıyı görmesede çekim mesafesi uzun baya. Alıcıyı görmesenizde capslock veya ses falan açınca ekranda yeşil renkte yazıyor. bu yazı rengi ve karakteri keşke değiştirilebilseymiş. 10üstünden 9puanda alıcıya veriyorum ve kısa testimizi burada bitiriyorum.

    SONUÇ: PARASININ HAKKINI SONUNA KADAR VEREN BİR SET TAVSİYE EDİLİR. TOPLAM PUAN 10ÜSTÜNDEN 9 !!!! Logitech tebrik ederim. Kutu içerisinde kirapçık ve cd ler çok anlaşılır.


    Bu kadar iyi olduğunu bilsem 4-5 tane alıp satardım :)

     Logitech S520 Kablosuz Klavye+Lazer Mouse İncelemem!!!

     Logitech S520 Kablosuz Klavye+Lazer Mouse İncelemem!!!

     Logitech S520 Kablosuz Klavye+Lazer Mouse İncelemem!!!

     Logitech S520 Kablosuz Klavye+Lazer Mouse İncelemem!!!







  • Bu kadar emek harcadık 50kisi okumuş bi kisi yazmamış
  • Merhaba..
    Anlatım için teşekkürler..
    Klavye ve mouse un çekim mesafesi nedir acaba? En son sorunsuz çektiği mesafeyi yazarsanız memnun olurum.
    Televizyon altına bir HTPC sistem yaptım ve 3 - 5m den sorunsuz kullanabileceğim bir set arıyorum da..
  • Mesafeyi test ettim. Arada duvar olmasına rağmen 6-7metreden normal olarak aldıladı. daha uzağa gitmedim
  • Cevap için teşekkür ederim, bana arada duvar olmadan, 3-5 m. mesafeden takıntı yapmadan çekmesi yetiyor.
  • beyler ben de bu setten aldım bugün(vatan computer - 72tl) yalnız halledemediğim bi nokta var. scroll tuşunu tıkladığımda "yeni sekme aç" olarak ayarladım. yalnız bu işlem firefox sık kullunılanlar listemde işe yaramıyor. yani sık kullanılanlardan bi adrese scroll ile tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. nasıl halledebilirim bunu?
  • Hocam sık kullanılanları scrool ile acmaz. Bu firefoxtan kaynaklı. İE de aciyomu acaba?
  • Hayırlı olsun güle gügle kullan. 6-7M den takılmadan kullanılması imkansız gibi geldi. Belki sen farkına varamamıssındır. Logitech teknik destek hattını aradığımda onlar bile max 3m dediler.
  • şu klavye ayrı satılmıyor mu ya. o mouse a o para bence hayatta verilmez de klavye çok güzel. (tuşları rahat, bileklik yeri güzel, tasarımı çok hoş ve en önemlisi kısayol tuşları altta.)


  • quote:

    Orijinalden alıntı: metintekin

    Hocam sık kullanılanları scrool ile acmaz. Bu firefoxtan kaynaklı. İE de aciyomu acaba?


    ben a4tech kullanırken hem firefox'da hem de ie'de oluyordu
  • Öncelikle inceleme ve ayrıntılar için teşekkürler....Benim kasa masanın altında acaba alıcıyı masanın altına koyarsam çekimde skıntı olur mu?
  • önceden kullandığım sete, s510 a benziyor. klavyesi süper, kullanımı çok rahattı. ama tuşları 2 ay içinde silinmişti. mouseda hiç ergonomik değildi. arka tarafı çok yüksek, kullanımı zordu.
  • Aynen öyle klavye gerçekten çok hoşuma gidiyor.Klavyede ışıklandırma olsa ve mouse ergonomik olsa 4/4 lük set.Güle güle kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Banzai!

    önceden kullandığım sete, s510 a benziyor. klavyesi süper, kullanımı çok rahattı. ama tuşları 2 ay içinde silinmişti. mouseda hiç ergonomik değildi. arka tarafı çok yüksek, kullanımı zordu.


    s520 bir seneyi doldurdu hala tuslarda silinmeyi bırak çok kullanılanlarda oluşan parlaklık vs de yok. sırf alıcısı yüzünden değişmeyi düşünüyordum ama ust seviyelerle yanlana koyunca bunun degerini daha iyi anladım ( malzeme kalitesi, dizayn ).
  • Bugün aynısından bende aldım.Fiyatına göre çok güzel bir ürün.İnceleme için teşekkürler , aydınlatıcı oldu.Fakat çekim mesafesi yeterli değil 2 metre mesafede bile bazen kopukluk oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 8 Ağustos 2011; 21:35:43 >
  • bende aldım ama 2 metreden çekmiyor pillerle alakalı olabilirmi
  • Bende bir alt modeli s 510 var.

    3 seneye yakın kullanıyorum.

    Tek sorunu alıcıyla arasına koltuk veya masa gibi bir nesne girdiği zaman kesik kesik yazıyor. bazen 4 mt çekiyor ama bazen çok yakında olsun önü açık olmasın hiç yazmıyor.

    @iclever Pil ile alakasının çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Yeşil ışık yandığı sürece, alıcıda açık bir alanda ise çekiyor.
  • bende 1 sene öncesinde almıştım mousetaki sol tık 1kere bastığım halde 2kere basmışım gibi işlem yapıyor. baya rahatsız olmaya başladım böyle bir sorun yaşayan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.C.

    bende 1 sene öncesinde almıştım mousetaki sol tık 1kere bastığım halde 2kere basmışım gibi işlem yapıyor. baya rahatsız olmaya başladım böyle bir sorun yaşayan varmı?


    Hocam bende bu sorun için forumu karıştırıyordum acaba birtek bende mi oluyor diye sizde yaşıyormuşsunuz. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum umarım bir çözümü vardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puraq


    quote:

    Orijinalden alıntı: A.C.

    bende 1 sene öncesinde almıştım mousetaki sol tık 1kere bastığım halde 2kere basmışım gibi işlem yapıyor. baya rahatsız olmaya başladım böyle bir sorun yaşayan varmı?


    Hocam bende bu sorun için forumu karıştırıyordum acaba birtek bende mi oluyor diye sizde yaşıyormuşsunuz. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum umarım bir çözümü vardır


    Alında garantisi var ürünün ama bu klavye mouse seti olduğu için komplemi vermek gerekir servise yoksa mouseı tek başına mı vermek gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bayramdan sonra mouseu vatan bilgisayarda garanti kapsamında servise gönderilmesi için bırakmayı düşünüyorum. Herhalde bunların mouseları genelde böyle sorunlu




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.