'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 30234 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
beyler ygs den aldığım 400 puanın yüzde kınkı etki ediyor deniyor yani 400çarpı4/10 şeklinde şimdi ben ygs den aldığım 1 tane mat1 neti bana toplamda kaç puan getirir ?(ygs+lys+okul puanı) sorunun amacı okul birincimiz 75 alırken ona yetismek için kaç net fazla yapmalıyım ? bana 66 geldiği düşünülürse.. not http://www.matematikder...-sbs-puan-hesaplama.php bu adresten hesaplamalarımla 1 tane mat1 neti 4 puan arttırıyor ama forumda farklı bi hesap gördüm kafak karıştı...
beyler ygs den aldığım 400 puanın yüzde kınkı etki ediyor deniyor yani 400çarpı4/10 şeklinde şimdi ben ygs den aldığım 1 tane mat1 neti bana toplamda kaç puan getirir ?(ygs+lys+okul puanı) sorunun amacı okul birincimiz 75 alırken ona yetismek için kaç net fazla yapmalıyım ? bana 66 geldiği düşünülürse.. not http://www.matematikder...-sbs-puan-hesaplama.php bu adresten hesaplamalarımla 1 tane mat1 neti 4 puan arttırıyor ama forumda farklı bi hesap gördüm kafak karıştı...
geçen yıl benim netlerle aynı puanı hesaplamıştı bu site standart sapma muhabbeti var onun için belli olmaz ama çokta bi oynama olmaz.Ben bu siteden takip ediyorum kendimi artışı düşüşü görebiliyosun sonuçta mühim olan da o
ayrıca puanın %40ı etkilemiyo derslere göre oranlar toplamı %40 yani senin dediğin gibi ygsden 400 aldım %40ı 160 lysden 400 aldım %60ı 240 topla 400 değil sen kafanı yorma siteden hesapla puanını bide geçen yıl sınava girmiş az çok tecrübeli biri olarak şunu söyleyeyim sana kafanı bu konularla meşgul etme sonra Allah korusun az bi farkla istedğin yer falan olmazsa o geçirdiğim zamanlarda ders çalışsaydım diye pişman olursun bu konularda bilgili ol tabi ama asıl amacın netlerini sürekli yükseltmek olsun başarılar
peki dershaneler neden bunu akıl edemiyor. ? bide greens_t sen misin?
sen nerden tanıyon beni Dershaneler akıl edemiyo değil etmiyo çünkü genelde dershaneler biraz daha düşük hesaplıyo sonra yüksek aldırmış gibi oluyo öğrencilerin gözünde kendine imaj oluşturuyo
sen nerden tanıyon beni Dershaneler akıl edemiyo değil etmiyo çünkü genelde dershaneler biraz daha düşük hesaplıyo sonra yüksek aldırmış gibi oluyo öğrencilerin gözünde kendine imaj oluşturuyo
Aynen haklısın kardeşim,sonuçlar velilerin cebine gittiği için,paramız boşa gidiyor sorunsalını önlemek amacıyla kurulmuş bi düzen
orda da aynı şeyi yazmışsın iki nickte green olunca doğal olarak sen misin diye sordum :D her neyse artık sınava girecekler yararlansın işte..
orda da aynı şeyi yazmışsın iki nickte green olunca doğal olarak sen misin diye sordum :D her neyse artık sınava girecekler yararlansın işte..
tabi uğraşıp yapmışsın emeğine saygı duyuyorum.Burda da greens_t diye hesabım var ama gsm onaylama muhabbeti olmuyo onun için mecbur burdan giriyorum.Bence yine sapmalar bu tarz olur türkçe sosyal kasarlar yine
O programı ben yaptım gençler. Programı çalıştırırsanız benim nickimi görürsünüz zaten. Lys'yi de yapabilirim belki. Ygs kadar iyisini başarabilirsem tabi. Yoksa gerek yok.
O programı ben yaptım gençler. Programı çalıştırırsanız benim nickimi görürsünüz zaten. Lys'yi de yapabilirim belki. Ygs kadar iyisini başarabilirsem tabi. Yoksa gerek yok.