Şimdi Ara

AMOLED ekran üretimindeki yetersizlik 2011 yılında son bulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Dünyanın önde gelen elektronik üreticilerinden Samsung'un AMOLED ekran üretiminde yaşadığı sorunlarla ilgili bir gelişme yaşandı.


    AMOLED ekran üreticisi Samsung, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda AMOLED ekran üretiminin talepleri karşılayamadığını açıklamış ve bu durum karşısında HTC ve Motorola gibi akıllı telefon üreticileri telefonlarında kullanacakları panelde değişikliğe gitmek zorunda kalmışlardı.


    Özellikle HTC cephesinde yaşanan bu durum sonucunda HTC Desire'ların yeni seri üretiminde Sony'e ait olan Super LCD panellere yer verilmişti.


    Samsung'un üretim konusunda yaşadığı bu sıkıntıların 2011 yılı içinde ortadan kalkacağı bildirildi. Samsung'un Kore'de kuracağı yeni bir üretim tesisinin, Samsung'un AMOLED üretimindeki kıtlığı çözeceği iddia ediliyor. 2011 yılı içinde üretilecek telefonların AMOLED ve Super AMOLED panellere sahip olması bekleniyor.








  • Benim HTC Desire Super LCD Ama Ben Çok Memnunum.Önceden 2 Ay Amoled Ekranlı HTC Desire Kullandim Ama Pek Bir Fark Göremedim Aralarinda.
  • bence bu teknolojiyi üretmenin yanında biraz daha geliştirmeli.. iphone4 teki gibi daha yüksek çözünürlüklü ekran üretmenin çalışmaların yapmalılar.. 326dpilık bir superamoled ekranın ilk müşterisi apple olurdu zaten.. ve herhalde süper ötesi birşey olurdu..
  • Olmaz olur mu. Güneşte çok farkediyor. Amoled güneş altında acayip rahay görünürken SLCD öyle değil.
  • Samsung her alanda ekran üretim üstünlüğünü götürüyor, umarım bunu geliştirerek daha iyi bir teknoloji sunarlar bizlere, tabi öncelikle şu samoled sıkıntısı bitmeli, haber wave & galaxy s serilerinin raf'a bir süre daha kalkmayacağının göstergesi gibi duruyor.
  • Kardeşimde Samsung Wave 8500 var. Şu ana kadar gördüğüm en güzel ekran. Lcd ile bu kadar fark olacağını hiç düşünemezdim. Sadece bu ekran için bile telefona o para verilir dedirtiyor. Yanlız aynı ekrana sahip olan Galaxs S neden aynı kalitede değil anlamakta güçlük çektim. Galaxs S'in ekranı aynı kaliteyi sunmuş ve biraz daha iyi bir tasarımda olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Anlaşılan biraz daha beklemem gerekecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firtinakusu

    Kardeşimde Samsung Wave 8500 var. Şu ana kadar gördüğüm en güzel ekran. Lcd ile bu kadar fark olacağını hiç düşünemezdim. Sadece bu ekran için bile telefona o para verilir dedirtiyor. Yanlız aynı ekrana sahip olan Galaxs S neden aynı kalitede değil anlamakta güçlük çektim. Galaxs S'in ekranı aynı kaliteyi sunmuş ve biraz daha iyi bir tasarımda olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Anlaşılan biraz daha beklemem gerekecek.


    çünkü galaxy s in ekranı wave e göre daha büyük hocam o yüzden..biri 3.3 ken diğeri 4 inç bu yüzden olabilir.
  • Kesinlikle.
    Wave ve Galaxy S aynı ekranı, aynı çözünürlükte kullandıkları için; Galaxy S daha büyük ekranından ötürü Wave'e göre daha az kaliteli görünmekte.
  • yani şuan ki wave ler çok değerli ekran bakımından en küçük boyutlu samoled olan bi ekrana sahip çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    bence bu teknolojiyi üretmenin yanında biraz daha geliştirmeli.. iphone4 teki gibi daha yüksek çözünürlüklü ekran üretmenin çalışmaların yapmalılar.. 326dpilık bir superamoled ekranın ilk müşterisi apple olurdu zaten.. ve herhalde süper ötesi birşey olurdu..

    zaten 2011 super amoled 2 ekranlar cikiyor 4 inc ve uzerinde kullanilacak cozunuruluk olarak 1280:720 olucak. kare inc basina ne kadar pi dusyor onu nasil hesablicaz arkadaslar
  • Ben bu amoled kadar güzel görüntü veren bir ekran türü göremedim...
  • Türkiye kursa olmazmıydı tesisi ne var şu korede anlamadım bütün önemli yatırımlar orada oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.