Şimdi Ara

(Yardım)Peugeot 206 HDİ Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2005 model 120000'de..3gün önce arabayı çalıştırdım ve motor soğukken teklemeye başladı boş viteste.Biraz gittikten sonra 2.vites 2.500 devire gelince aracın gaz almadığını gördüm sanki gaza basıp çekiyormuş gibi biraz gaza basınca 3000devirde motor arıza ışığı yandı..Ayrıca 2300 devirde vites attıktan sonra 1800devir civarına düşüyor ve hızlanırken zzztt gibi 1-2snye civarı bi ses geliyor hızlandıktan sonra kesiliyor fakat araba gereğinden fazla duman atıyor.
    Bugün tamirciye gittim ilk bindiğinde hemen Turbo'dan dedi fakat kontrol ettikten sonra motor sekman kırmış olabilir dedi ve onuda kontrol ettikten sonra hiçbir sorun olmadığını, manifoltu temizleyince geçer gibi bi öneri sundu.
    Bu konuda bilgisi olanlar,veya aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim herkese hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmacoray -- 30 Kasım 2010; 1:31:14 >

• Turbodizel bir araçta motor arıza ikazı yandıktan sonra turbo devredışı kalır. Bu haldeyken de yakıt düzgün yakılamadığı için egsozdan kara duman çıkar.

Birçok farklı durum için aynı ikaz ışığı yanar ve sonuç olarak hepsinden benzer sonuç oluşur. Ama bunun birçok farklı sebebi olabilir. Bunu da ancak diagnostic cihazıyla tespit edersiniz.

Siz motor arıza ikazınızın sebebini servisinizden öğrenin. Hata konu nedir? Bu önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.