Şimdi Ara

Acer'dan Android 2.2'li yeni orta segment telefon: beTouch E140

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Acer'ın, akıllı telefon pazarında iddialı olmak istediği uzun süredir biliniyor. 2011'de pazara sunmayı planladığı 4.8-inç büyüklüğündeki akıllı telefonunu yakın zamanda tanıtan Acer, daha öncesinde yeni modeli beTouch E140'ı pazara sunacak.


    Acer'ın orta segment için hazırladığı yeni telefon Android 2.2 işletim sistemini kullanıyor ve henüz kesinlik kazanmasa da Qualcomm tarafından üretildiği tahmin edilen 600MHz işlemciden güç alıyor. 320 x 240 piksel çözünürlüğünü destekleyen 2.8-inç TFT LCD ekrana sahip telefon, GSM/GPRS/EDGE ve UMTS/HSDPA ağlarına destek sunuyor


    Üzerinde 3.2MP çözünürlüğünde kamera bulunan beTouch E140, Bluetooth, Wi-Fi, GPS ve FM Radyo gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. E110, E120 ve E130 modellerinden oluşan beTouch serisinin Android 2.2 işletim sistemli yeni üyesi E140'ın yıl sona ermeden önce 200 Avro civarındaki Avrupa fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.








  • Fiyatı gayet uygun gözüküyor fakat telefonun tasarımına bakınca samsung corby tarzında bir kasa, samsung star modellerinin tuş takımlarına benziyor. Umarım yakın zamanda detaylı incelemeleri çıkar, Acer markasının bu konudaki başarısını görmek isterim. :)
  • fiyatı bencede oldukça uygun gözüküyor ama o markaya ben para vermem...
  • fiyat uygun, işletim sistemi optimasyonu güzel olabilirse parası olmayanlar için gideri var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.