bazen vista açılışta çubuk 3, yada4, sonra donuyor. pc fişini çıkarıp tekrar açtığımda sorun ortadan kalkıyor. resetlersemde yine aynı hatayı veriyor. yardımlarınızı bekliyorum selamlar kolay gelsin
Bilgisayarım C,D,E ve F'den olmak üzere 4 partition'dan oluşuyor. F klasöründe internete girdikten sonra silinemeyen dosyalar oluştu. Silmek istedim, müsaade etmiyor. Daha sonra, çözüm olarak F'de bulunan belgeleri E klasörüne aktardım ve Bilgisayarım'daki F klasörünün üzerine sağ tıkladım. F klasörünü "Biçimlendir" komutu verdim, ancak buna da izin vermiyor. Ekranda "Windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor. Bu sürücüyü kullanan tüm disk programlarından çıkın ve sürücü içeriğini hiçbir pencerenin görüntülemediğinden emin olun. Sonra biçimlendirmeyi yeniden deneyin" uyarısı ile karşılaşıyorum. F klasörünü güncel Norton ile tarattım, virüs görünmüyor. F klasörünü nasıl temizler veya biçimlendirebilirim? Aynı durum arkadaşların başına gelmiş olabilir, bu çerçevede paylaşımlarını bekliyorum. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbox -- 17 Mayıs 2008; 1:36:39 >
arkadaşlar kusura bakmayın ama bi buraya yazabildim bennim şöyle bir sorunum var vistadan xp ye gecdim şimdi tekrar vistaya gecmek istiyorum elimdeki kurdarma cd sile olurmu bası arkadaşlar bios günçellemesi falan dedi yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kusurabakmayın buraya yazmak zorunda kaldım powerpointte bir sunu hazırladım ancak sunu netten indirdiklerim gibi cift tıklamada direk slayt gösterisine gecmiyorda hazırlama menüsüne giriyor ve F5 tusuyla baslıyor halbuki benim istedigim masauatunde duran sunumun çift tıklama ile birlikte slayt gösterimine gecmesi yardımcı olursanız sevinirim
sa arkadaşlar. toshiba satellite A210-19D ile 19J den birinde ati radeon x1200 diğerinde hd2600 ekran kartı var. ikisi de 256mb ve hm. hangisini tavsiye edersiniz ?
Arkadaşlar ben yeni pc topladım bu ilk tecrübem oldu.Sorunum şu; Seagate 320 gb olan hdd toplamda 299 gb civarı gözüküyor.Bu normal olan birşeymi..İşletim sistemi olarak vista ultimate yüklü.Yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar sizlerden cevap gelmeyince google'dan bi araştırayım dedim meğerse hdd de sorun yokmuş.Sorun sadece hesapla alakalı.Bildiğimiz gibi byte birimi kat çarpanı 1024'tür ama hdd üreticileri bunu 1000 olarak hesapladığından bu farklar çkıyor ortaya.Bence hdd üreticileri bu durumu düzeltmeli..
sa arkadaşlar. toshiba satellite A210-19D ile 19J den birinde ati radeon x1200 diğerinde hd2600 ekran kartı var. ikisi de 256mb ve hm. hangisini tavsiye edersiniz ?
not olarak belirteyim sistemi hiçbir şekilde o/c yapmayı düşünmüyorum.BU kasanın psu su yetermi acaba günlük kullanıma.Günde ortalama 12-14 saate kadar acık kalacak pc.Bi sorun yaşatırmı.affınıza sıgınarak bilgili arkadaşların görüşlerini bkliorum.Şimdiden teşekkürler.yanlık yere açtıysam özür dilerim. Tekrar belirteyim o/c yapmayacağm.Psu yeterlimi günlük kullanıma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko031 -- 27 Mayıs 2008; 18:47:21 >