Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fatih989

19 Ocak 2008; 16:09:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben sistemimi alalı 1 yıl oldu ilk kez böyle bi sorunla karşılaştım
crysis cod 4 nfs u2 gibi oyunları önceden takılmadan oynuyodum ama şimdi 5-10dk oynadıktan sonra oyunda yavaşlama oluyor bu nden kaynaklanıyor sistemim
intel pentium D 935 3.20 çift çekirdel
1 GB kingsto ddr2 667 ram
512/1024 ati radeon x1650(128 bit)
200gb hdd
format atmama rağmen sorun devam ediyor bilen kişilerin yardımlarını bekliyorum

tombilik

28 Ocak 2008; 20:20:01 

Apache 500 k web cam kullanıyorum Bir süre önce bilgisayarıma format çektirdim ama ondan sonra camerayı kullanamadım. Şimdide proğram Elke/kaldırdan kaldırıyorum yeniden kuruyorum. ama cam çalışmıyor nollur yardım

kaaann

31 Ocak 2008; 1:53:30 

quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

arkadaşlar ben sistemimi alalı 1 yıl oldu ilk kez böyle bi sorunla karşılaştım
crysis cod 4 nfs u2 gibi oyunları önceden takılmadan oynuyodum ama şimdi 5-10dk oynadıktan sonra oyunda yavaşlama oluyor bu nden kaynaklanıyor sistemim
intel pentium D 935 3.20 çift çekirdel
1 GB kingsto ddr2 667 ram
512/1024 ati radeon x1650(128 bit)
200gb hdd
format atmama rağmen sorun devam ediyor bilen kişilerin yardımlarını bekliyorum

bu normal bişey.fanlar vs tozlandığı için ısınıyodur.ondan böle bi sorunla karşılaşıyosun.tüm pc yi sök sonra tüm parçları tek tek temizleyip geri topla.sorun düzelcektir

ASUS Striker II Formula|INTEL Q9450|MSI 9800GX2|HighPower RockSolid 1000WATT|OCZ ReaperX 2X2GB CL4 800MHZ|2XSEAGATE 250GB 410AS+320GB SEAGATE 620AS|LG DVD RW+LG COMBO|CoolerMaster CMStacker 810|PHILIPS 240BW 24"
http://mahirates.deviantart.com
etihus

31 Ocak 2008; 16:49:59 

teşekkür ederiz emeğine sağlık

Hayal Buysa...Hayabusa...
@DrAgOn

1 Şubat 2008; 11:28:38 

arkadaşlar bilmiyorum benim sorunum burayla alakalı bilmiyorum ama ben yinede sizden yardım bekliyorum

bende ASUS P4SGL_VM anakart var buna uygun yeni nesil işlemcilerden hangisi uyar acaba önceki kullandığım işlemci celeron 1.7 diydi şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

saygı ve hürmetlerimle

@DrAgOn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @DrAgOn -- 1 Şubat 2008; 11:29:43 >

lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:00:23 

ya driverlarda sorun vardır belki ama aynı sorunla bende karşılaştım xp cd sinin bazı dosyaları bozuk olabilir bende de aynı hatayı vermişti öyle hallettim
lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:04:23 

quote:

Orjinalden alıntı: umulee

gigabyte ga-8s661fxm-775 ana kartım var cıpsetı sis964 buna gore sata driverını diskete kopyalıyorum windowsu kurmaya baslıyorum f6 basıyorum driveri okuduktan sonra

dosya txtsetup.oem beklenmeyen bir hataya <1024> neden oldu satır 1742 konum d:.
devam etmek için bir tuşa basın...

diye hata veriyo canıma tak ettı format atmam lazım ama atamıyorum lutfen bı yardım edın hıc mı bu anakarttan kullanan yo
KONUDA AÇTIM KIMSE BANA SATA HARD DISK E NAISL FORMAT ATILIR ÖGRETMIYO . BELKI BURAYI OKUYUP YARDIMCI BIR PC CI BULUNUR UMUDUYLA YAZDIM. OOFF YARDIM

xp cdlerinde sorun olabilir dostum driverlarda olacagını sanmıyorum farklı xp cd siyle atmayı denemelisin
lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:21:03 

quote:

Orjinalden alıntı: tombilik

Apache 500 k web cam kullanıyorum Bir süre önce bilgisayarıma format çektirdim ama ondan sonra camerayı kullanamadım. Şimdide proğram Elke/kaldırdan kaldırıyorum yeniden kuruyorum. ama cam çalışmıyor nollur yardım

windows logo sınırlaması diye bi uyarı geliyorsa senin kamera xp ye uymuyordurr sorun orda olabilir
lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:30:54 

quote:

Orjinalden alıntı: hovarda1907

arkadaşlar pc mde system32 adlı bir virüs var nod 32 virüs programı bunu buluyor ama sistem bir sonraki açılışta silinecek şu anda kullanılıyor yazıyor tekrar başlattığımda yine yerinde duruyor başlat/ çalıştır / regedit yazıyorum regedit geçerli bir win32 uygulaması değil yazıyor lütfen bana yardım edin

avast 4.7 yi kur tarat avastın virüslü dosyayı silme özelliği vardır dosyayı komple silersen hiçbirşey olmazz
lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:35:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcan._.

bn bu sorumu nereye sorucağımı bulamadım en iisi buraya soruyum dedim!!!
arkdaşlar benim bilgisayarda youtube veya başka sitelerde video izlerken ses gelmiyor
youtube ekranındaki sesi de arttırdım ordan alakalı değil
başka ne sorun olabilir bilgilerinizi belkiyorum.
teşekkürler

çok ilginç bir sorun ama driverları yüklersen düzelir muhtemelen ses kartın olan bişeydirr
lincoln49
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Şubat 2008; 16:42:03 

quote:

Orjinalden alıntı: shanol28

arkadaşlar karspersky adında bir virüs programı kullanıyorum ve msn sorununu da bu yüzden yaşadığımı farkettim program güvenli ancak msn giremiyorum onun yüzünden ve internetle ilgili çoğu şeyde aksilik çıkıyo bir arkadaşım msni bu programa tanıtmam gerektiğini söyledi biliyorsanız yardım edermisiniz şimdiden sağolun herkese ii forumlar

ya dostum bu kaspersky her zaman sorunlu tanıtsanda yine sorun çıkartır yani en iiisi hiç kasmayan nod32 yi yükle kurtul
onurcanber

8 Şubat 2008; 12:08:06 

Arkadaşlar merhaba,
Bu ortamdaki değerli katkılarınız için teşekkür ediyorum.
Bilgisayarımda xp profesyonel kullanıyorum. Birkaçgündür E disketi sürücüyü bulamıyorum.
Birkaç gün önce birkaçkez açıp kapayınca sürücü E yi bulabiliyordum, şimdi bulamıyorum.
Ne yapabilirim.
Sağlıcakla kalmanız dileğiyle,
Orhan-İstanbul
einherjer

9 Şubat 2008; 17:56:52 

anakart
sapphire pure crossfire-x
gıgabyte p35-ds3r ıkısı arasında kararsızım

işlemci
amd athlon 64x2 dual 6400 black edition 3,2 ghz

ekran kartı
sapphire ati dh 3870 512 mb 256 bit gdd4

harddisk
samsung 500gb 7200 rpm 16 mb sata 2

ram
mushkin redline xp 4000 2gb
ocz 2gb ddr-2 800 mhz

kasa
thermaltake armor

cd rom samsung 16x dual - layer dvd-rw

bu ozellıklerdekı bılgısayarı almak ıstıyorum fakat ana kartta kararısızım bırde bu ozellıklerdekı bır bılgısayar ıyımıdır bana yardımcı olursanız sevınırım

DeeP DeBRiS

10 Şubat 2008; 2:57:55