Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arasya

16 Haziran 2007; 21:24:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

walla süper eline sağlık ya :)

Spawn_X

22 Haziran 2007; 21:56:19 

Selam arkadaşlar benim Pc de kitlenme sorunum var. Sorunumu açıklamak gerekirse:

NO PAIN NO AGAIN
trapper_1453

25 Haziran 2007; 0:10:51 

İnceledim forumu ama sorunuma çareyi bulamadım. belki sizinde basınıza gelmiştir. ben toshiba a100-599 kullanıyorum ve pcde vista yüklü..benim sorunum bazı sitelerde resim dosyalarını pcnin gostermemesi carpı işaretinin cıkması. bu bence buyuk bi sorun cünkü guvenlik kodu işteyen bi sitede giriş yapamıyorum resmi goremedigim için.. ayrıca bazı resim dosyalarına da dosya boss diyip goruntulemior. sorunumu anlatabildim umarım.. sizlerinde basına gelmiştir soruna bi çözüm yolu biliyo musunuz??

cemal1982

26 Haziran 2007; 13:00:25 

Teşekkürler valla bunları erinmeden nasıl yazdın anlamadım, çok iyisin saol.

EVİMDEKİ PC=İntel P4 630 3.00Ghz.(2Mb), 1024*2-ddr400mhz.HDD-IDE160Gb(samsung 7200rpm), 19' Lcd(940N) samsung, Ati Radeon X1950pro.AGP 8X 512mb.256bit, Asus GA-450W Psu, samsung çift katmanlı DVD-RW-18x
İŞYERİMDEKİ PC= ASUS/P5VD2-VM LGA 775, İntel-E4400 c2d 2.0ghz, ddr2-667/1024*2, Sapphıre HD2600pro DDR3 256mb.128bit AVİVO-16X, PSU ASUS 450Wat. WDHdd-80gb. LG/Dvd-rw
abormen

27 Haziran 2007; 16:39:24 

arkadaşlar bişey soracağım basit bi soru belki ama cevabı bilinmeyen her zaman zordur

linux kurulu bilgisayar geçen gün xp kurmak icap etti hardisk tek parça idi 50-50 yapacaktım ve xp yi kuracaktım xp cd sinden boot ettim kurulum otomatik başladı dosya sistemi fat 32 imiş NTFS ye çevirmeden ikiye bölünüyorya oluşturulacak bölüm boyutunu seçtim normal yap dedik bir süre sonra doğrulamayı sadece o bölüm için yapıp xp kurulumunu tamamladı sonra bilgisayarım simgesinden bakınca sadece kurulu 50 gb olarak göründü diğeri normal olarak yok (fat 321 kaldı) bende tekrar boot ettim bu seferde o bölüme kuracakmış gibi doğrulattım doğruladıktan sonra reset atarak sorunu hallettim

şimdi sorum bu doğru olarak nasıl yapılması gerekiyordu.

Kord

28 Haziran 2007; 1:01:05 

bir sorunum var dvd rom dvd okumuyor ancak cd okuyor markası aygıt yöneticisine göre "lg dvd rom drd8080b" gözüküyor dvd romun altında lekeler vardı onları temizledim dvd takınca vızıt vızıt sesler geliyo okuyamıyo tıklayınca disk yerleştirin diyor sorun mercekten mi yoksa dvd rom un ömrü mü bitmiş?(3-4 yıllık dvd rom)

zehir4

28 Haziran 2007; 12:15:49 

merhaba..bu forumda emegi gecen herkeze tesekkurler..benim bi problemim var..yardım ve onerilerinizi bekliyorum..bilgisayarım bir suredir kirtlenip kalıyor.mouse dail hic bir hareket yok.ancak fişi cekmem gerekiyor..bu gun ekran kartımın uzerini elledim(fx5200 128mb ram)felaket sıcak..bildiginiz gibi diil..elim yapıstı desem yeridir..bununla bi ilgiisi olabilirmi..ne yapmalıyım

(SAYDAM)

4 Temmuz 2007; 14:00:48 

eLİNE SAĞLIK

E6420, 1600 MHz (6 x 267)
Gigabyte GA-965P-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
8600 GT (256 MB) Palit
17" SyncMaster 732N/732Nplus,SyncMaster Magic CX731N [NoDB] (HMCP402542)
(250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
HID Klavye - FareAygıtı
ewra

4 Temmuz 2007; 15:42:33 

mrb bende bişe sorcm bnm mp4 üm açılmıo kum saati çıkıo öle kalıo ilerlemiyo bilgisayara takıorum bilgsyarda tanımıo yani yazılımda yükleyemyrum sony markası bişe bilen varsa bunla ilgili yardm etsn nolurr

Arda

5 Temmuz 2007; 11:29:02 

Ankarada İseniz Anıtcaddesi(Maltepe civarı) Bilgin Elektronik Sony Garanti servisine Götürünüz.

To be on one's holiday
ayseayse

6 Temmuz 2007; 12:52:32 

lütfen acil yardım edin avertv studio tv kartım var bilgisayara format attıktan sonra cd yi taktık ama bilgisayara bir türlü yükleyemiyoruz ne yapayım
Arda

6 Temmuz 2007; 13:03:23 

Aygıt Göneticisine Girin Diğer bişenler altında Aver tv ye tıklayın Ve sürücüyü yükleyin e Tıkladıktan sonra AverMedia Tv kartının Kurulum cd sini Takın Driver altından Tr yi Seçip Next dedikten sonra Dosyaları Kopyalayıp kuracaktır. Kurulum Konsolunuda en son Yukleyın

To be on one's holiday
Arda

6 Temmuz 2007; 13:07:16 

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

arkadaşlar benim bilgisayar açıldıktan sonra ekrana msn messenger geliyor msn nin gelmesini istemiyorum her açılıştan sonra otomatik geliyor bunu nasıl önleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ÇOK ACİL YARDIM EDECEK YOKMU ?...!1!!! ):

Başlat-Çalıştır-Msconfig-Başlangıç-MSN kUTUCUĞUNUN YANINDAKİ çentiği Kaldırdığınızda Birdaha Makina Açıldığında
Msn Messenger Açılmayacaktır.

To be on one's holiday
Arda

6 Temmuz 2007; 13:10:59 

[
quote:

quote:

arkadaşlar benim bilgisayar açıldıktan sonra ekrana msn messenger geliyor msn nin gelmesini istemiyorum her açılıştan sonra otomatik geliyor bunu nasıl önleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ÇOK ACİL YARDIM EDECEK YOKMU ?...!1!!! ):

Başlat-Çalıştır-Msconfig-Başlangıç-MSN kUTUCUĞUNUN YANINDAKİ çentiği Kaldırdığınızda Birdaha Makina Açıldığında
Msn Messenger Açılmayacaktır.

To be on one's holiday
Arda

6 Temmuz 2007; 13:27:58 

quote:

Orjinalden alıntı: trapper_1453

İnceledim forumu ama sorunuma çareyi bulamadım. belki sizinde basınıza gelmiştir. ben toshiba a100-599 kullanıyorum ve pcde vista yüklü..benim sorunum bazı sitelerde resim dosyalarını pcnin gostermemesi carpı işaretinin cıkması. bu bence buyuk bi sorun cünkü guvenlik kodu işteyen bi sitede giriş yapamıyorum resmi goremedigim için.. ayrıca bazı resim dosyalarına da dosya boss diyip goruntulemior. sorunumu anlatabildim umarım.. sizlerinde basına gelmiştir soruna bi çözüm yolu biliyo musunuz??

Firefox Mozillayı Kullanmanızı Öneririm

To be on one's holiday
Arda

6 Temmuz 2007; 13:30:50 

quote:

Orjinalden alıntı: supervision

Arkadaşlar Merhaba ben anakart üzerindeki pwr fan girişinin ne işe yaradığını merak ediyorum nereye nasıl bağlamam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum.....

Anakartınızın 18 veya 22 Lık Gırısıne Bağlamanız gerekir

To be on one's holiday
ayseayse

7 Temmuz 2007; 22:20:54 

quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Aygıt Göneticisine Girin Diğer bişenler altında Aver tv ye tıklayın Ve sürücüyü yükleyin e Tıkladıktan sonra AverMedia Tv kartının Kurulum cd sini Takın Driver altından Tr yi Seçip Next dedikten sonra Dosyaları Kopyalayıp kuracaktır. Kurulum Konsolunuda en son Yukleyın

aygıt yonetıcısınden aver tv ıle baslayan butun baslıkları tıkladım hepsı calısıyor gozukuyor sadece aver medıa, avertv wdm audıo capture yı actıgımda bu aygıt ıcın surucu yuklenmemıs dıyor surucu guncellestırmeden yukledım ama hala aynı seyı yazıyor cd yı tekrar taktım hıc bır degısıklık yok luuuuutfeeeeeen yardım edın.

ayseayse

7 Temmuz 2007; 22:27:17 

ayrıca cd yı takınca drıver cıkmıyor aver medıa uygulama yazılımı, teleteks yazılımı,mıcrosoft dıreckt 8.1, acrobat reader 5.0,cıkıs yazan bır ekran var
gencfenerbahceli1907