İnceledim forumu ama sorunuma çareyi bulamadım. belki sizinde basınıza gelmiştir. ben toshiba a100-599 kullanıyorum ve pcde vista yüklü..benim sorunum bazı sitelerde resim dosyalarını pcnin gostermemesi carpı işaretinin cıkması. bu bence buyuk bi sorun cünkü guvenlik kodu işteyen bi sitede giriş yapamıyorum resmi goremedigim için.. ayrıca bazı resim dosyalarına da dosya boss diyip goruntulemior. sorunumu anlatabildim umarım.. sizlerinde basına gelmiştir soruna bi çözüm yolu biliyo musunuz??
arkadaşlar bişey soracağım basit bi soru belki ama cevabı bilinmeyen her zaman zordur
linux kurulu bilgisayar geçen gün xp kurmak icap etti hardisk tek parça idi 50-50 yapacaktım ve xp yi kuracaktım xp cd sinden boot ettim kurulum otomatik başladı dosya sistemi fat 32 imiş NTFS ye çevirmeden ikiye bölünüyorya oluşturulacak bölüm boyutunu seçtim normal yap dedik bir süre sonra doğrulamayı sadece o bölüm için yapıp xp kurulumunu tamamladı sonra bilgisayarım simgesinden bakınca sadece kurulu 50 gb olarak göründü diğeri normal olarak yok (fat 321 kaldı) bende tekrar boot ettim bu seferde o bölüme kuracakmış gibi doğrulattım doğruladıktan sonra reset atarak sorunu hallettim
şimdi sorum bu doğru olarak nasıl yapılması gerekiyordu.
bir sorunum var dvd rom dvd okumuyor ancak cd okuyor markası aygıt yöneticisine göre "lg dvd rom drd8080b" gözüküyor dvd romun altında lekeler vardı onları temizledim dvd takınca vızıt vızıt sesler geliyo okuyamıyo tıklayınca disk yerleştirin diyor sorun mercekten mi yoksa dvd rom un ömrü mü bitmiş?(3-4 yıllık dvd rom)
Aygıt Göneticisine Girin Diğer bişenler altında Aver tv ye tıklayın Ve sürücüyü yükleyin e Tıkladıktan sonra AverMedia Tv kartının Kurulum cd sini Takın Driver altından Tr yi Seçip Next dedikten sonra Dosyaları Kopyalayıp kuracaktır. Kurulum Konsolunuda en son Yukleyın
arkadaşlar benim bilgisayar açıldıktan sonra ekrana msn messenger geliyor msn nin gelmesini istemiyorum her açılıştan sonra otomatik geliyor bunu nasıl önleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar benim bilgisayar açıldıktan sonra ekrana msn messenger geliyor msn nin gelmesini istemiyorum her açılıştan sonra otomatik geliyor bunu nasıl önleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İnceledim forumu ama sorunuma çareyi bulamadım. belki sizinde basınıza gelmiştir. ben toshiba a100-599 kullanıyorum ve pcde vista yüklü..benim sorunum bazı sitelerde resim dosyalarını pcnin gostermemesi carpı işaretinin cıkması. bu bence buyuk bi sorun cünkü guvenlik kodu işteyen bi sitede giriş yapamıyorum resmi goremedigim için.. ayrıca bazı resim dosyalarına da dosya boss diyip goruntulemior. sorunumu anlatabildim umarım.. sizlerinde basına gelmiştir soruna bi çözüm yolu biliyo musunuz??
Arkadaşlar Merhaba ben anakart üzerindeki pwr fan girişinin ne işe yaradığını merak ediyorum nereye nasıl bağlamam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum.....
Anakartınızın 18 veya 22 Lık Gırısıne Bağlamanız gerekir
Aygıt Göneticisine Girin Diğer bişenler altında Aver tv ye tıklayın Ve sürücüyü yükleyin e Tıkladıktan sonra AverMedia Tv kartının Kurulum cd sini Takın Driver altından Tr yi Seçip Next dedikten sonra Dosyaları Kopyalayıp kuracaktır. Kurulum Konsolunuda en son Yukleyın
aygıt yonetıcısınden aver tv ıle baslayan butun baslıkları tıkladım hepsı calısıyor gozukuyor sadece aver medıa, avertv wdm audıo capture yı actıgımda bu aygıt ıcın surucu yuklenmemıs dıyor surucu guncellestırmeden yukledım ama hala aynı seyı yazıyor cd yı tekrar taktım hıc bır degısıklık yok luuuuutfeeeeeen yardım edın.
ayrıca cd yı takınca drıver cıkmıyor aver medıa uygulama yazılımı, teleteks yazılımı,mıcrosoft dıreckt 8.1, acrobat reader 5.0,cıkıs yazan bır ekran var