arkadaşlar pc mde system32 adlı bir virüs var nod 32 virüs programı bunu buluyor ama sistem bir sonraki açılışta silinecek şu anda kullanılıyor yazıyor tekrar başlattığımda yine yerinde duruyor başlat/ çalıştır / regedit yazıyorum regedit geçerli bir win32 uygulaması değil yazıyor lütfen bana yardım edin
arkadaşlar merhaba, benim de dell inspron notebook var fakat dün akşamdan beri ses düğmelerine dokunur dokunmaz touch pad mause kilitleniyor daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? bide ne yapmam gerek servise mi götürsem acaba? teşekkür ederim
Merhaba; Arkadaşımın aldığı DELL inspiron AD12 6400 T2050 1,60 X1400 256MB 1024MB 120GBHDD ile FLY TV kartı maalesef uyumsuz. Çünkü kart pcmcia girişine takılıyor.Ancak DELL de Pcmcia giriş yok Express card slot var.Dolayısıyla TV kartı girişe büyük geliyor. Bu kartı Bu notebookda nasıl adapte edip kullanabiliriz.? Teşekkürler
arkadaşlar asus a3500e laptop kullanıyorum ama recovry ve driver cdlarimi kaybettim..Aranızda bu cdlere sahip olan warsa bana yardımcı olabilirmi?şimdiden cok teşekkürler
Bilgisayarım Çok Geç Açılıyor. Windows yazızında çok bekliyorum. Bir kaç defa format atıldı fakat gene aynı makinamın özellik olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba; Arkadaşımın aldığı DELL inspiron AD12 6400 T2050 1,60 X1400 256MB 1024MB 120GBHDD ile FLY TV kartı maalesef uyumsuz. Çünkü kart pcmcia girişine takılıyor.Ancak DELL de Pcmcia giriş yok Express card slot var.Dolayısıyla TV kartı girişe büyük geliyor. Bu kartı Bu notebookda nasıl adapte edip kullanabiliriz.? Teşekkürler
Arkadaşım pc nin açılma hızını, işletim sistemi ayarlamıyo. O yüzden format atman pek de önemli deil. Pc yi ilk aldığın zamanlar da aynı şekildemiydi. Yoksa sonradan mı bu vaziyete geldi. Sonradan geldiyse Bıos ayarlarınla alakalı bir durum. Hep öyleydi diyosan teknik bir sorun olabilir.
Bu arada Ram ini yükselt artık bence. 256 Ram tarih oluyo artık. Tak bi 1024 lük bak nasıl açılıyo pc. Düşünsene Pc nin hızını 4 kat arttırmış olacaksın. 512 bile yapsan 2 ye katlanacak.
bn bu sorumu nereye sorucağımı bulamadım en iisi buraya soruyum dedim!!! arkdaşlar benim bilgisayarda youtube veya başka sitelerde video izlerken ses gelmiyor youtube ekranındaki sesi de arttırdım ordan alakalı değil başka ne sorun olabilir bilgilerinizi belkiyorum. teşekkürler
bir bilgisayar mühendisi adayı olarak diyebilirim ki çok güzel bir topic olmuş ellerinize sağlık
Çeşitli nedenlerden dolayı artık hayatımın bir parçası olan basketbolla bağımı koparıyorum. Burdaki en sevdiğim bölüm olan basketbol bölümüne de artık mesaj atmıcam. Şimdilik sadece elimdeki karikatür-çizim arşivini paylaşıp noktayı koyucam. Kendinize çok iyi bakın.