Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasanturk

13 Ağustos 2006; 3:00:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Tunito

Merhabalar,

Benim problemim windows başlar başlamaz ekran donup kalıyor. Ne mouse, ne klavye ile hiçbir müdahlede bulunamıyorum. Saat bile donuyor. VGA modunda ve safe modda açtım aynı şey oldu. Bilinen en son iyi ayarlara dön dedim çare olmadı. Bu bir virüs müdür yoksa başka birşey mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler, kolay gelsin...

arkadaşım aslında bu sorunun yüzlerce cevabı olabilir senin düşünmen gereken bir donanım ekledikten sonra mı yoksa bir yazılım ekledikten sonramı oldu bunu bilmen gerekir eğer bir yazılım ekledikten sonra olduysa windows u komut istemiyle açıp proğramı kaldırarak yapabilirsin disk birleştieme sorunu düzeltebilir...

hasanturk

13 Ağustos 2006; 3:18:04 

arkadaşım özellikle senin ekran kartın çok fazla güç harcıyor ama power suply 450 w nın rahat götürmesi lazım fakat kalitesinden kaynaklanabilir power i değiştirmeden önce yapman gereken bir çok şey var aslında önce ekran kartı nın oyun oynarken ne kadar ısındığına bak işlemcinin ısısına bak gerçi işlemcinin fazla ısınacağını sanmıyorum birde oyunda hile yada yama proğramlar yapabilir çünkü bende olmuştu.olmadı bilgisayarı aç tam oturmayan donanım varmı onu kontrol et olmadı windowsu yeniden kur olmadı power suply i değiştir olmadı yine yaz saygılar...

hasanturk

13 Ağustos 2006; 3:30:31 

quote:

Orjinalden alıntı: musa2001

arkadaşlar ben elimdekinden ayrı 40 gb bir harddisk aldım. bilgisayara taktım f1 sorunuyla karşılaştım f1 basarak girdim bilgisayar aygıt yöneticisinde görünüyordu sonra disk yönetimini açtım 30 -10 gibi e-f adlı diskleri birleştirmeye çalıştım sonra dinamik diske dönüştür dedim sonra olumsuz veya olumlu birşey hatırlamıyorum. sonra f yi daha sonra da e diskini sildim tek amacım diski birleştirmekti. sora birdaha yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca çeşitli programlar denedim.bir programda (arddiski alırken format atılmıştı )windows ve silinen şeyleri buldu ben yalnız eskilerle işimyok bu harddiski nasıl yedek disk olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim

en basit yolu dos ortamında format atmak fdisk yada partition magic benzeri bir proğramla yapabilirsin

hasanturk

13 Ağustos 2006; 3:35:38 

quote:

Orjinalden alıntı: olga

slm benim sorunum su daha once forumdan kimse yardimci olmadi daha yeniyim zaten forumda
benim bilgisayarimin calistir butonu varya hani o calismiyo yani o sevimli kopekcik cikiyor ama yazi yazilan butonlar ortada yok birde kullanici sifremi degistirmek istiyorum ama denetim masasina giriyorum fakat sifreyi degistir tusuna basiyorum yine bembeyaz sayfa gorunuyo bide windows media player ic uygulama hatasi diyo.ben avat kullaniyorum virus yok diyor ama sorun ne olabilir daha oncede olmustu karspersky yukleyince duzelmisti ( 60 gunluk kullanim )
haa bide sistem restore hic acilmiyoooo
yardim lutfeeeennnnn

scan disk disk birleştiricisini tavsiye ederim olmadı format ayrıca sistem restore yi safe mode de bir dene ...

Tunito

13 Ağustos 2006; 22:43:35 

Cevaplar için teşekkür... İşlemcinin üzerindeki fanın 4 ayağından biri kırılmış ve işlemciyi tam soğutmuyormuş. Diğer 3 ayak iş görür diye pek önemsememiştim ama meğer önemliymiş. Yeni fan takıldı. Şimdi problemsiz çalışıyor...

ahmetyilm

7 Eylül 2006; 14:56:48 

selam arkadaşlar

ahmet YILMAZ
jayopa86

8 Eylül 2006; 13:28:24 

Arkadaslar biliorum bu konuda bir sürü baslik war fakat kendi ihtiacimi gidericek cevaplar vea sorular bulamadim 1.si bnde 3 işletim sistemi war windows 98 windows xp home edition windows xp proffesional;2. C: ve D: disklerim war ama isletim sistemlerinin hangisi hangisinde bi bilgim yok=) 3.format atmak istiorum ama hangisinden atmam daha doru olur ve 3 ünüde yok edip tek XP kurmak istiorum,gerekli tüm dosyalarım yedekli,driverlerim tamam ve birde NTFS vea FAT32 kullandıımı nasıl anlayabilirim?ayrıyetten format nasıl atılır onuda bilmiorum Nolur yardım edin mağdurum

------Audi TT-------
marthel

15 Eylül 2006; 0:21:33 

arkadaşlar benim çok büyük bi sorunum var ztn bu sorunumu size sormak için bu foruma üye oldum iki gün önce 1 gb ram 256mb ati ekran kartı 3.4ghz çift çekirdekli intel duo core işlemcili bi bilgisayar aldım 1700 verdim ve oyunları açtıktan 10-15 dakka sonra mavi bi ekranda error verip restart atıyor sonradan farkettim ki internette dolaşırkende 1-2 saat sonra aynı ekran çıkıyor ve yine restart atıyor sonrada windows çok büyük bi kaza atlattı gibi salakkça bişi çıkıyo deliricem bu kdr para bayıldım ben bu alete.servisi aradım kopya cd kullanıyosanız o yapmıştır bizim elimizden bişi gelmez dediler.allah aşkına yardım edin bilgisayarın kasası inanılmaz ısınıyo hatta elimi bile değdiremiyorum o kdr ısınıyor acaba sorun bundan kaynaklanıyo oılablr mi?

nuriosmaniye

15 Eylül 2006; 12:14:07 

arkadaslar tv baglantısı yaptım fakat tv de hersey siyah beyaz...acil yardım lütfen

selms
DaveWeckl

23 Eylül 2006; 4:05:07 

beylerr size bir sorum olucak izninizle,ya benim pc 10 dakikada bir svchost.exe adında bir dosyanın hatasını veriyor işlemlerde 11 tane bu dosyadan gösteriyor bazen 5 kere üstüste hata verdiğide oluyor ama 10 dakikada bir bu hata çıkıyor ve 83 mb yer kaplıyor bu dosyalar yardımcı olursanız sevinirim...

vatanseverayhan

30 Eylül 2006; 9:26:23 

Arkadaşlar kusura bakmayın bu konu başlığına bu soru uygun mu bilmiyorum.
Son 1 senedir internetten bir şey indirmek için torrentleri kullanıyorum.
Eski iş yerimde torrentler yavaştı, iş değiştirdim yine yavaş. En sonunda bu işi de değiştirecem.
Herneyse bunun nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Azureus kullanıyorum.
Bilgisayarım ağdaki bir bilgisayar.
TEŞEKKÜRLER

hakan_72_123

30 Eylül 2006; 23:59:44 

arkadaşlar pc anakartının çipseti bozulmuş nerede yaptırabilirim..asus p4 800-x 478 pin..

technician77

1 Ekim 2006; 17:47:34 

baba iyi iş çıkarmışsın ...

HERŞEY İNSANLIK İÇİN
goker_pitt

6 Ekim 2006; 16:07:51 

merhaba arkadaşlar ben pcme format attım ses kartı yüklenmemiş cd side yok internetten bazı dosyalar buldum ama hata verdi yüklerken nababilirim yardımcı olurmusunuz

tanred

10 Ekim 2006; 22:06:40 

emeğine sağlık abi harika

....ReKaBeT eTmEm ReKaBeT YaRaTıRıM....
pacanga

11 Ekim 2006; 13:27:54 

çok beautifull olmuş

şimdi sen gidiyorsunya,diş fırçanla klozeti temizleyeceğim.
problemci

12 Ekim 2006; 14:28:55 

Arkadaşlar selam. Geçen gün masa üstüne bir film indirdim film açılmadığı gibi silinmitor da. güvenli modda açtım yine silemedim. sağ klik sadece yürüt,birlikte aç,sıraya koy,gönder gibi seçenekleri gösteriyor sil opsiyonu görünmüyor. Dosyanın adını da değiştiremiyorum. Ben bu bilgisayar işlerinde çok bilgili değilim. Mesela Dos sisteminde nasıl açılacağını da bilmiyorum. Unlocker diye program varmış onu kurmayı denedim dosyayı silmek için ben mi kuramadım o mu kurulmadı anlayamadım. Anlayacağınız başım dertte bu filmi nasıl silicem nolur adım adım anlatabilirmisiniz.

wolf philosopher

16 Ekim 2006; 14:01:38 

selamlar benimsorunum winampta şarkı ilrletirken,gta sanandersoyununda veklasör açarken restatmasıben bunu sırasıyla;msconfig,bootini,sos işaretledim sonra gelişmiş seçeneklerin ilk üçtanesini işaretledim ve çözdüm de neden böyle anlamadım yardımcı olursanız sevinirim(musfikozturk@hotmail.com)dayım

SELVET