Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: TEKNİK YARDIM ÖNEMLİ KONULAR Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ömerözkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mart 2006; 11:01:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

güzel olmuş

-I- DELL INSPIRON 6400 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata
256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/
Bluetoot
/ -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I-

-ı|ı| İkinci El Bölümü Tıkla |ı|ı-
musa2001

2 Mart 2006; 17:58:57 

arkadaşlar ben elimdekinden ayrı 40 gb bir harddisk aldım. bilgisayara taktım f1 sorunuyla karşılaştım f1 basarak girdim bilgisayar aygıt yöneticisinde görünüyordu sonra disk yönetimini açtım 30 -10 gibi e-f adlı diskleri birleştirmeye çalıştım sonra dinamik diske dönüştür dedim sonra olumsuz veya olumlu birşey hatırlamıyorum. sonra f yi daha sonra da e diskini sildim tek amacım diski birleştirmekti. sora birdaha yönetimdel araçlar\disk yönetiminde bu harddisk görünmedi. aygıt yöneticisinde görünüyor . bu harddiskim çöktümü bunu nasıl kullanacağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca çeşitli programlar denedim.bir programda (arddiski alırken format atılmıştı )windows ve silinen şeyleri buldu ben yalnız eskilerle işimyok bu harddiski nasıl yedek disk olarak kullanacağım yardım ederseniz sevinirim

neismiyaw

3 Mart 2006; 1:11:33 

arkadaşlar daha yeni üye oldum ve resim kısmına resmimi koyamadım bana yardımcı olursanız sevinirim napacam..

'Kendini mutlu hissediyorsan;yine bir yerlerde bi hata yaptın ve farkında değilsin demektir'said by TOLGANO
webakkurt

14 Mart 2006; 13:15:34 

MAVİ EKRAN HATALARI

1. Ekran Kartından verir.
2. Hardiskten Verir.(satalarda)
3. Önceden Yüklenmiş bir hddyi başka bir anakartla açarken verir.
4. Genellikle en çok RAM den verir.

Neyden dolayı mavi ekran verdiğini nasıl anlarız ?

Windows kurulurken windows biçimlendikten sonra dosya kopyalamaya geçerken %1 bile dolmadan cd okuyamıyorum şu dosyayı bulamıyorum cinsinden bir hata veriyorsa Hardisktendir . eğer dosyayı geç derseniz 3 kere sonra kurmaya başlar fakat ön yükleme bittikten sonra pcyi otomatik olrak tekrar açtığında mavi ekran karşılaşılırsınız. genellikle bu hataları sata hdd de veriyor bu sorunu cözmek için pata hdd kullanın.

birde %1 değilde ortalarda falan okuma hatası verirse ramde arıza olabilir. tabıki cdnizin ve cdromuzun sağlam olduğundan eminseniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webakkurt -- 14 Mart 2006; 13:19:25 >

..:::FORUM SİTESİNE GERİ DÖNDÜM:::..
daşxuri

15 Mart 2006; 16:33:26 

arkadaşlar 5+1 ve ekran kartımla ilgili sorunlarm var yardımcı olabilirmisiniz

Kenshi

17 Mart 2006; 18:00:58 

Eline sağlık güzel olmuş

One more cup of coffee for the road,
One more cup of coffee 'fore I go
To the valley below.
Matthew

19 Mart 2006; 9:24:42 

bilgisayarıma bişey yükledim ondan sonra bazı mp3 leri dinleyemez oldum açmıyo meytambal. yardım lütfen
isayildiz2005@hotmail.com

caver

19 Mart 2006; 19:31:05 

arkadaslar ben fly tv kartı kullanıyordum, aslında kullanamıyordum en sonunda kurtuldum aver media go 007 aldım güzel, ama şimdide kanallarda cızırtı var ne yapmayalım, bunun sebebi nedir? bilen varsa yardımcı olabilir mi???

E6300@2.8--GB DS3-MSI 8800GT OC--SAMSUNG 320gb--2*1 CORSAİR XMS2 900-Feel Huuricane-FSP BLUESTORM2 500W-PHILIPS 190C6FS LCD--LOGİTECH X530-LX300-NANO--TOSHİBA A200-1VL--PSP8gb
acy78

19 Mart 2006; 20:02:54 

ya arkdaşlr yerii bilmiyorum ama acil yardımınıza ihtiyacım var ben forumda bi yeni mesaj açtığımda resim koyamıyorum yazı yazdığımız yere. resimleri nasıl yerleştirecez bilenden cevaplayandan şimididen allah razı olsun

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
whisk

22 Mart 2006; 17:39:11 

bu çok basit bir sorun ve sistemle alakalı değil..
sadece msn'in ayarlarına girip bilgisayarım açıldığında msni otomatik olarak başlat seçeneğini iptal etmeniz yeterli..
eğer otomatik açılan windows messengersa program ekle/kaldır/windows bileşeni ekle/kaldır dan tamamen kaldırmanızı öneririm..
eğer kendi yüklediğiniz msn'se deiğim gibi yapın..

saygılar..

elma çok iyi bir antitoksidandır..:)
murut61

31 Mart 2006; 16:43:22 

arkadaşlar bugün elime oki 321 elite model bi yazıcı geçti. açtığımda alarm veriyo yani yazıcının ekranında alarm yazıyo işte. kağıt koyuyup yazdırıyom kağıt yok diyo. acaba buna kağıt nasıl yerleştiriliyo. daha önce bu tip yazıcı kullanmamıştım
yardımlarınızı bekliyorum

salihKAYAaaaa

1 Nisan 2006; 14:25:57 

MERHABA MSN NIN ÜSTTE GOZÜKEN ARACLAR KISMINDAN SECENEKLERE ORDAN ÖZELLIKLERE GİR ORDA YANILMIYORSAM İLK KUTUCUGU BOSALT SORUNUN GİDECEKTIR

can junuir

1 Nisan 2006; 17:36:59 

hocam ellerine sağlık sayende çok şey öğrendim.
senden ricam Internet Explorer beta 7 hakkında bilgi
şimdiden teşekür edrim

Omerk

5 Nisan 2006; 16:24:31 

MERHABA , BEN AVAST RESMİMİ DEĞİŞTİRİP KENDİ RESİMLERİMDEN KOYMAK İSTİYORUM BU NASIL YAPILIYOR ACABA?

Omerk

5 Nisan 2006; 16:29:00