Bildirim
Wingsuit = Adrenalin
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok zevkli görünüyor. -
Bazı yerlerde yere çok yaklaşıyorlar çok riskli valla -
Baya zevkli görünüyo..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 9 Aralık 2010; 2:50:40 > -
Bu videoyu daha önce gördüm, insanın direk uçmasına en yakını bu sanırım. Yada sincap gibi süzülmesine.
Bide bunun eğitimini alabilmek için bilmemkaç kere(250 gailba) paraşut ile atlama tecrübesi gerekiyormuş. -
müthiş bir şey ama acayip riskli. bungee jumping falan hikaye bunun yanında. -
Arkadaşlar izmir efesde wingsuit ile atlayış yapma şansınız var diye biliyoum geçmiş yıllardaki eğitimlerde görmüştüm efesdeki thk ekibiyle temasa geçerseniz bilgilendirirler. -
inanmazsınız bugun derste izledik bu video 'u fakat bu uçan adamların kostümüne Yarasa gibi dizayn edilmiş. -
Daha önceleri filmlerde böyle kıyafetlerle casuslar düşman topraklarına indirilmiyor muydu ? -
wowwwwwwwwwww -
Efesde wingsuit yok,fakat hızlandırılmış AFF kursu ile serbest parşütçülük eğitimi alabiliyorsunuz.
http://www.skydiveefes.com/
Bir kere serbet düşüş yapınca,yamaçparaşütü çok yavaş geliyor. -
çok harika bişey -
adamın aklı gider bunda dağlara 0 çekiyolar işte Aksiyon budur......^^ -
türkiyede hiç bir kurum veya özel kurslar bunun eğitimini vermiyor, redbull ile iletişime geçmiştim türkiyede wingsuit ile ilgili çalısmalara katılmak istiyorum dedim, maalesef türkiyede öyle bir düşüncemiz yok dedi -
Videoda uzuuun uzun uçuyor göZüKüYorlar montajla ama ne kadar yukseklik gerekiyor ve uçUş ne kadar süRüYor acaba? Bu arada gercekten muhtesem birseymis! -
Wingsuit ile base jumping (WISBASE: Uçurum kenarından atlayarak yamaçlara yakın yapılan düşüş) rekoru 2 dakika 50 saniyedir. Diğer yandan uçaktan atlanarak yapılan serbest düşüş rekoru geçen sene yatay olarak 16.4 km mesafe 4 dakika 57 saniyede gidilerek kırılmıştır.
-
dolu dolu bir "2dak50sn"
fakat özellikle yamaçta yere yakın geçişler gerçekten tehlikeli
uçak değil ki bu kolu çekip devam edesin :), ve o aşamada hiçbir güvenlik yok.. -
Vay be DH'de Wingsuit konusu gördüğüme şaşırdım doğrusu.Aslında Havacılık diye bir bölüm olduğunu bile bilmiyordum. (zaten bu konuya gelişimdeki sıralama da güzel)
İnanılmaz bir spor bu.Kesinlikle tatmadan ölmek istemediğim bir heyecan.Türkiye'de bu sporun yapıldığı bir alan yok sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnrbK
Vay be DH'de Wingsuit konusu gördüğüme şaşırdım doğrusu.Aslında Havacılık diye bir bölüm olduğunu bile bilmiyordum. (zaten bu konuya gelişimdeki sıralama da güzel)
İnanılmaz bir spor bu.Kesinlikle tatmadan ölmek istemediğim bir heyecan.Türkiye'de bu sporun yapıldığı bir alan yok sanırım.
THK yapan hocalar var.
http://www.kontratv.com/173013/my-first-wingsuit-fly-on-ephesus
-
efesde ücretler ne kadar acaba.!
Benzer içerikler
- uçakta en iyi manzaralı koltuk
- thy mühendis maaşları
- thy pilot çalışma saatleri
- pilotaj okumak
- dünyanın en iyi pilotları hangi ülkede
- kaan savaş uçağı vs f-35
- dji neo özellikleri
- kaan motoru
- kaan ne zaman seri üretime geçecek
- ucuz uçak bileti nasıl bulunur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X