Şimdi Ara

öneriniz nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pazartesı iki tane yenı oyun alacagım ama seçmekte zorlanıyorum bende ıkı tane oyun var need for speed hpr pursuit ve god of war3 bu ıkı oyunu değiştirmek ıstıyorum onların yerıne aklıma gelen oyunlar BLUR;UNCHARTED 2( ONLINE ICIN BU OYUNU ALMAYI DUŞUNUYORUM);INFAMOUS;SINGULARTY;NBA2K11 BU OYUNLARDAN IKISINI ALŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSIYELERINIZ BEKLIYORUM AYDA AKLINIZA GELEN HERHANGI BIR OYUN VARSA SOYLERSENIZ SEVINIRIM..

• GT5 NBA 2k11 bence
  • Oyunlarin incelemelerini okuyup daha iyi bir bilgi sahibi olabilirsin. Ama bir fikir istersen:
    Uncharted 2 ve Blur
  • gt5 uncharted 2
  • MetalGearSolid 4 ve Uncharted 2.
  • Yeter ya artık hergün hergün açılıyor hangi oyunu alsam diye az araştır bak işin ne gücün ne !!!! buraya cevap yazanlar da da suç var. Az okuyun inceleyin ... Hemen konu açmayın...
  • bak şimdi online için alcaksan uncharted 2 alma.oyunu yeni aldım bitirdim.onlinesi rezalet.şahsen hiç beğenmedim.ama singlesi hayatımda oynadığım en iyi oyun.yarış olarakda gt5in çok eksiği var.eksiklikler giderilecektir.gt5 al derim
  • herkes gt-5 demiş ama gt-5 in fiyatı şu anda acaip pahalı. bu fiyata kesinlikle alınmaz. uc-2, blur, mgs-4, INFAMOUS; SINGULARTY, kz-2, uc-1 vs. gibi eski oyunlardan al. bu oyunlar şu anda ucuzdur. sen bunları bitiresiye kadar gt-5 in fiyatı düşer. o zaman alırsın. para sorun değil 130 tl koymaz bir oyun için dersen o zaman git gt-5 i şimdi (yani en pahalı olduğu şu anda) al. 2-3 ay sonra fiyatı 60-70 tl ye düştüğü zamanda kendini enayi gibi hissetme ama (bknz : gow-3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james cameron -- 27 Kasım 2010; 21:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat178

merhaba arkadaşlar pazartesı iki tane yenı oyun alacagım ama seçmekte zorlanıyorum bende ıkı tane oyun var need for speed hpr pursuit ve god of war3 bu ıkı oyunu değiştirmek ıstıyorum onların yerıne aklıma gelen oyunlar BLUR;UNCHARTED 2( ONLINE ICIN BU OYUNU ALMAYI DUŞUNUYORUM);INFAMOUS;SINGULARTY;NBA2K11 BU OYUNLARDAN IKISINI ALŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSIYELERINIZ BEKLIYORUM AYDA AKLINIZA GELEN HERHANGI BIR OYUN VARSA SOYLERSENIZ SEVINIRIM..

Listeye göre değil, kendi kafama göre yapıyorum.

NFS'yi, CoD: Black Ops ile değiştir.
    God of War 3'ü değiştirme derim ama illa ki değiştireceksen Metal Gear Solid 4, Uncharted 2, Red Dead Redemption üçlüsünden biriyle değiştir.
    2 oyun da alacakmışsın. O listeden dersen NBA 2K11 ve InFamous derim. Ancak liste dışında da şöyle derim: NFS'yi değiştirecekmişsin, yarış oyunun kalmayacak. GT5 hem çok gerçekçi hem de Türkçe. Onu al. İkinci alacağın oyun da yukarıda saydığım MGS4, Uncharted 2, Red Dead Redemption üçlüsünden biri olsun.

• uncharted2 nba2k11
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.