Bildirim
Sensonic çıldırdı durmadan konu açıyor 4 saatte 22 konu(daha açıyor)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
SANA NE OLUYO KARDES TAKTIN BANA -
başlıkları yaz yaz bitmedi -
SAYENDE MESHUR OLDUK -
4 satte 19 konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 27 Kasım 2010; 2:16:25 > -
bu bir dh rekorudur -
daha saymadım saydıkça çıkıyor çoğunada cevap yazan yok -
Farkettim kanka. "Açılacak konular" adında bi liste yapmış kendisine herhalde.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cefa
Farkettim kanka. "Açılacak konular" adında bi liste yapmış kendisine herhalde..
forumun ilk 3 sayfasından saat 22.00 civarından beri açtığı konu bunlar daha öğleye kadar tarama yapsam 50 konuyu geçer -
konu bedava bedava ya -
-
Sensonic durdu artık konu açmıyor -
kurallara aykırı olmadıkça üyeler istedikleri saatte istesikleri sayıda konu açabilirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
kurallara aykırı olmadıkça üyeler istedikleri saatte istesikleri sayıda konu açabilirler.
avatarındaki kim @getta soruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
kurallara aykırı olmadıkça üyeler istedikleri saatte istesikleri sayıda konu açabilirler.
Konya'nın içinden misin, ilçesinden mi? -
quote:
quote:
quote:
Konya'nın içinden misin, ilçesinden mi?
yaka meram bu arada "avatarındaki kim @getta soruyor" -
quote:
quote:
quote:
quote:
Konya'nın içinden misin, ilçesinden mi?
yaka meram bu arada "avatarındaki kim @getta soruyor"
Ben Kingsley
-
Sen adamın açtığı konuları mı sayıyorsun? Sensonic'in yan üyeliği misin? Sanane çocuğun açtığı konulardan. Dokunma Sensonic'e, dokunma çocuklarıma, dokunma aileme eğer onların kılına bile zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben Yaşar Usta hiç düşünmeden çeker vururum seni anlıyor musun vururum ve arkamı dönüp bakmam bile?
Bu arada kimin fakisisin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız
Sen adamın açtığı konuları mı sayıyorsun? Sensonic'in yan üyeliği misin? Sanane çocuğun açtığı konulardan. Dokunma Sensonic'e, dokunma çocuklarıma, dokunma aileme eğer onların kılına bile zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben Yaşar Usta hiç düşünmeden çeker vururum seni anlıyor musun vururum ve arkamı dönüp bakmam bile?
Bu arada kimin fakisisin?
adam ortadan kayboldu kesin diğer nikiyle giriş yapmıştır oda sensin itiraf et kimseye demeyiz -
forumu feysbuk tıvıtır yaptınız be
Benzer içerikler
- kolun üstüne yatmak ağrı nasıl geçer
- bt anjiyografi fiyatları forum
- giriş katta oturanların hakları
- ağaçta yetişen sebze
- sevgiliyle hangi adaya gidilir
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X