Şimdi Ara

Okulda kavga ettim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda en ön sıradayım(en sol-öğretmen masasının önü)Dersteki öğretmen sınıfta 3-5 kişiye çok kızmıştı.Ortadaki sıranın 3 ya da 4'üncü sırasındaki çocuk benim yanımdaki arkadaşa sesleniyordu.Bende ''Sus,hoca duyarsa sana patlar.''dedim.Bana el hareketi yaptı.Zaten son dersti zil çaldığında gittim yanına dedim neden el hareketi yapıyorsun ben sana iyilik yapmaya çalışıyorum dedim.Beni eliyle kenara itmeye çalıştı bende onu ittim sonra bana ''Geçen gün sen neden beni öğretmen masasından aşağı çektin **ne dedi-beyinsiz arkadaşımız öğretmen masasının üstünde tepiniyordu-.Ardından bir arkadaş tam araya girecekken sıkıtğım yumruğumu tam elmacık kemiğine indirdim.Hoca sınıftan çıkmıştı hemen söylemişler kavga var diye geri geldi.Bizi ayırırken küfretti bir yumruk daha attım ama burnuna 1-2 cm kala durdu yumruğum geri çektiler beni çünkü...Hocalar beni yanına çağırdı,sen onun seviyesine neden düşüyorsun niye vurdun gibi kelimeler söylediler.Üst sınıflardan kızın tekide(bunun akrabası galiba)gözükmesin gözüme ben ona gösteririm demiş.(Doğulu bunlar korkacağımı sanıyorlar).Pazartesi gününü iple çekiyorum bakalım ne olacak.

Beyler hicbirsey olmadı akrabasına da gider yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2010. -- 23 Ağustos 2011; 2:16:17 >

• Ciddi ciddi yazmış.
  • sakin ol şampiyon
  • Em onu kanka.
  • Ağızlarına kürekle vur şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

Ciddi ciddi yazmış.

Yazmış derken hayal kurup aktarmış diyorsan tamamen gerçek bu olay sinirlerimi rahatlatmak için yazdım.
  • Yumruğunla öldür panpa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Okulda kavga ettinizmi
    11 yıl önce açıldı
    babamla kavga ettim napmalıyım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blast_One

Em onu kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpoyS -- 26 Kasım 2010; 19:28:56 >
  • adres ver pazartesi bende gelicem okula. dayanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

Em onu kanka.

Nick ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

adres ver pazartesi bende gelicem okula. dayanamadım

Gerek yok sağolSadece gözlük var ansızın vurmalarından korkuyorum.Yoksa dayak yerizde
  • hiç bişiy olmaz adresi ver gönderiyim üç beş adam
  • Asla korkma adres ver dh olarak gelelim bütün liseliler
  • pazartesi konu açmazsan polisi ararız
  • Kafa At Kafa
  • bitir işlerini şampiyon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

Em onu kanka.

Nick ne alaka?

Akıl yaşı
  • dikkat et belki karsında tek kisi olmaz azcık yumruk vs calıs kendine gel cok kisi gelirlerse ögretmene haber var
  • korkma arkanda DH var
  • Usta adamlar doğuluysa afedersin ama yemişin sülalecek gelirler ağız burun yamulur . Döversin belki bişey diyemem ama gelenlerin arkası kesilmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.