Şimdi Ara

RIM Playbook'un en düşük kapasiteli modeli 399 dolardan satışa sunulacak (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • RIM'in deyimiyle, Blackberry'i teknoloji severlere çok farklı gösterecek olan Playbook hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 2011 yılının ilk döneminde Amerika'da ve 2011 yılının ortasına doğru diğer pazarlarda satışa sunulacak olan tablet; tahmin edilenden çok daha uygun fiyatla raflardaki yerini alacak.


    Yakın zamanda Bloomberg'e konuşan RIM'in yardımcı tepe yöneticisi Jim Balsillie'nin "Playbook, Amerika'da 500 dolardan daha düşük bir fiyatla kullanıcıyla buluşacak" açıklamasıyla da örtüşen Mobility Insider sitesinin kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Playbook 8, 16 ve 32GB olmak üzere sırasıyla 399, 499 ve 599 dolardan satışa sunulacak.


    Fakat Crackberry sitesi, Mobility Insider'ın kaynağının depolama alanlarında hata yaptığını düşünüyor. Site; RIM'den edindiği bilgiler ışığında Playbook'un 8, 16 ve 32GB olarak değil; 16, 32 ve 64GB olarak satışa sunulacağını, Mobility Insider'ın fiyatlarının bu üç kapasite için geçerli olmasının muhtemel olduğunu belirtiyor.









  • desenize kardayız.
  • Fiyatları boyle olursa güzel satar ama hala ipadi uygulama bollugu ve uygulama hızları olarak yakalayamadılar..
  • piyasada o kadar ipad killer var ya, işte buna en çok yaklaşan cihaz bunu gördüm...
  • sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.bakalım bizde fiyatı ne olacak
  • ios calıstırmıyor, 299 olsa neyleyim 199 olsa neyleyim? app store yok, sağ kulağını yine sol elle tutturuyor neyleyeyim... bana göre bu tip oyuncaklar herhangi bir Apple ürünü ile mukayese edilemez. İşletim sisteminin kullanım kolaylığı bile yeter. Ancak şiddetle bu ve benzeri ürünlerin daha fazla firma tarafından üretilmesini istiyorum, rekabet iyidir.
  • Henuz yeni dogmus bir platform, zamanla gelisecek. neyleyim demek cok anlamsiz. iOS da ilk ciktiginda benzer bir karsilik aldi, ancak cok kisa bir surede degisiklikler ile kendine bir yer edindi. Standart gelen uygulamalar bile zaten temel olarak yeterli olur. ayrica yeni uygulama dukkanlarinin isi eskisi kadar zor degil. platformlar arasi derleyiciler ile herhangibir platforma yazilan uygulama ufak degisiklikler ile bir baskasina hizla aktarilabiliyor. Zaten uygulama gelistiriciler de ben sadece su platforma uretiyorum diye dayatmiyor. uygulamasini her cikan yeni platform icin optimize edip hemen vitrine koyuyor.
  • Valla App Store'da da bir sürü uygulama olduğu doğru, ama çoğu çöp.
    Adam gibi elle tutulur 200 tane uygulama çıkar, gerisi fasa fiso...
    Dün "En yakın ATM" uygulaması resmen yanılttı beni, boş yere fazladan 20 dakika yürüdüm.
  • http://shiftdelete.net/blackberry-playbook-ipade-karsi-25174.html


    bu video bile alınmaya değer oldugnu gosterıyor işallah ulkemızdede makul bı fıyata gelırde alırız:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.