Şimdi Ara

*****Üst kattaki komşuların işeme sesinden baygınlık geldi!!!! *Krokili***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaa çok garip bir şikayetim var. Sabır sabır diyorum bir senedir, ama nereye kadar bilmiyorum.
    Çalışan biriyim. Her sabah 6'da uyanmak durumundayım. Dolayısıyla en geç 23.00 - 24.00 arası yatmaya özen gösteriyorum. Her gece saat 23.00 civarında kafamı yastığa koyuyorum. Kapımı kapatıyorum. Odada ses yapacak birşey yok. Uykuya dalmayı bekliyorum. Ama tam bu saatlerde nasıl denk geliyorsa bilmiyorum, üst kattaki komşularım sırayla WC'ye giriyorlar. Ve işemeye(çiş yapmaya) başlıyorlar. Hani klozetin mermerine doğru da işemiyorlar. Direk su birikintisinin içine işiyorlar. Şarl şurlllll. Abartısız hepsi o deliğin içine işiyorlar. O ses gece sessizliğinda resmen odamda yankılanıyor. Çünkü odam WC'nin dibinde. Evde de 5 yetişkin yaşıyor. Bıktım artık valla bıktım.

Yaa kendi kendime diyorum ki, biraz geç yatayım. Bu sefer sanki onlarda anlaşmışlar gibi o saatte WC'ye giriyorlar.
    Odamın ve WC'nin konumunu aşağıda görebilirsiniz.

Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı, bilmiyorum ama her gece tam uykuya dalacakken bu sesi duyup, orda yaşanan şeyin aklıma gelmesi beni baya sinirlendiriyor.

*****Üst kattaki komşuların işeme sesinden baygınlık geldi!!!! *Krokili***

Not: Gerçekten çok ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 25 Kasım 2010; 22:35:04 >

• işeme(çiş yapmaya) ; sağ ol
  • Ev güzelmiş.
  • seninkiler yine iyi bizim üst kattakiler hergece banyo yapıyorlar artık ne kadar hijyenik bir aile sen düşün
  • Sıcak ballı süt boğazıma kaçıyordu az daha okurken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt kattan gelen yemek kokusu
    16 yıl önce açıldı
    Balkondan alt kata su sızıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sol alttaki iki küçük oda nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

seninkiler yine iyi bizim üst kattakiler hergece banyo yapıyorlar artık ne kadar hijyenik bir aile sen düşün

Dostum yaa o şarl şurl sesi var yaa direk odamda yankılanıyor. Sifonu çektilerinde ses gelmiyor desem yeri var. Şifon çektiklerinden gelen ses 1 db varsayarsam, işediklerinde gelen ses 10 db'dir en az.

Allah sana da sabır versin

@Talonmaster
    En alttaki kömürlük, onun üstündeki küçük wc, onun üstündeki mutfak.

• Belki de onlar komşuların değildir... Bunu da bir düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garmon-Doli

Belki de onlar komşuların değildir... Bunu da bir düşün.

Komşuluklarına birşey demiyorum, iyi insanlar. Ama ne bileyim insan işerken o suyun içine niye inatla gürültü çıkartarak işer. Şahsen ben kimse işediğimi duymasın diye olabildiğince sessiz olmaya çalışırım.
  • Dedeler...
  • o SESİN ANLAMINI DEĞİŞTİR. Rahatsızlık veren bir şey yerine uykuya dalmanı hatırlatan bir zil yada ninni olarak yeniden tanımla.
  • Odanı değiştirme imkanın yok mu ?
  • Evde oda değiştirme imkanın var ise değerlendir...
  • Başlığı görünce içim hopladı, odamın karşısında lavabo var, her katın planı aynı tabi. Tam altımızda iki tane kız var var, doğal olarak onlarında öyle. Ama ben şekilden şekile girerek sessiz hallediyorum, ama insanda genede şüphe kalıyor. Kızlar olunca daha bir dikkat etmek gerek, karşılaşıyoruz çizdirmeyelim karizmayı. Bir an o ben miyim dedim, şükür değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 25 Kasım 2010; 23:03:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

o SESİN ANLAMINI DEĞİŞTİR. Rahatsızlık veren bir şey yerine uykuya dalmanı hatırlatan bir zil yada ninni olarak yeniden tanımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

o SESİN ANLAMINI DEĞİŞTİR. Rahatsızlık veren bir şey yerine uykuya dalmanı hatırlatan bir zil yada ninni olarak yeniden tanımla.

Valla onu daha önce düşündüm ama olmuyor. Bende tamamen sessizlik yerine müzik açıp uyuyordum. Hafif seste. Sonra düşündüm, kulaklarım hiç dinlenmiyor. Sabah 6'dan akşam 11-12'ya kadar hep birşeyler işitiyor. Sabah yatana kadar da bir gürültü olursa, genç yaşta işitme zorluğu çekebileceğimi düşündüm.

@PeterPetrelli
    @bal974

Odamı değiştirme imkanım yok gibi. Ev 3 + 1.
    Bir oda bende, diğeri yatak odası, biri oturma odası diğeri zaten salon.

• cemaat evlerinde mi kalıyorsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.