Şimdi Ara

Fenerbahce ve Sifir Cekmek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    @Neo

    Tek başına kazandırmadı tabiki , ama takımın % 70'i Hagi'ydi.

    Seninle bu konuyu tartışacak değilim


    tartışamazsın çünkü saçmalıyorsun o kadrodai türkler milli takımı dünya 3.sü yaptı. hakan şükür ergün pembe emre belozoğlu hasan şaş bülent korkmaz popescu taffarel gibi adamlar varken takımın yüzde 70 hagi demek bilgisizliktir. ki zaten pek bir bilgin olmadığı belli. tartışacak bir durum yok çünkü bilgin yok. ayrıca şunuda belirtiyim kimse hagi alexten iyi diyemez

    Vallaha mı?



    Futbol bilgisi olmadığı belli, Ne yapsın Aziz'in okuduğu masallarla büyümüşler. Ne bilsin Hagi'yi.

    Alıntı yapıp cevap verilebilecek bir kişi değil boşver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    Hangi hakaretlerden bahsediyorsun anlamadım. "Anlamazsın ne de olsa FB'lisin" lafına takıldı isen eğer orada senin insanları başkalaştıran yazına ithaf en ironi yapmıştım. Boş olduğunu hala iddia ediyorum çünkü ortada veri yok ama tonla itham var. Yukarıda belirttim eğer bir babayiğit çıkar "GSnin 3 penaltısı verilmemiş FBnin 13" tadında bir araştırma yaparsa (Dikkatini çekerim sadece FBye verilmeyen penaltıları göstersin demiyorum) haklısın diyorum. Süper Ligde oynayan tüm kulüplerimiz böyle bir çalışma yapsa eminim ki birbirine çok yakın değerler çıkar bazı takımlar hariç. Özellikle 3 büyükler arasında aman aman bir fark olacağına inanmıyorum. Artık Ahmet Çakar mı olur bir başkası mı olur sana kalmış, delil varsa elinde buyur paylaş bizimle. Ancak yukarıda dediğim gibi imkansız bu. Çünkü hakemlerimiz çok hata yapıyor verilmesi gereken kırmızı kartlardan, verilmeyen penaltılara, ofsayt hatalarına kadar.



    Her takımın başına bir takım şeyler gelebilir konusunda hemfikirim zaten.Benim bahsettiğim Yıldırım Demirören'in ya da Özhan Canaydın'ın tarafları tarafından hazırlanan barkovizyon görüntüleri değil ama.Spor medyası gerçekten "ya bu FB'ye neden penaltı verilmiyor.Halbuki izlediğimiz pozisyonlar buz gibi penaltı" dedikleri şeylerdi.Ama bak altılı çizili söylüyorum lütfen bu dediğime odaklan , benim derdim bize niye penaltı çalınmadı değil.Durum o iken federasyonun nasıl "fenerasyon" olarak adlandırıldığı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    Elbette ki haklısın Burak'ın golüne de aynı ölçüde tepki verilmeliydi, doğrusu bu haklısın. Ancak FB-GS rekabetinin işleri nasıl kızıştırdığını es geçmek olmaz. Bu her iki taraf için de geçerli, şimdi Baros elle gol atsa biz o golle 3 puan alsak hafif toparlansak FBlilerin vereceği tepkiler belli, her ne kadar varsayımlar üstünden gitmek gibi olsa da bu gerçeği inkar edemeyiz. Aynı şekilde bir BJKli ya da TSli atmış olsa elle gol FB cephesinden Baros'a gelen tepki gelmez. Ezeli rekabetin getirdiği bir durum olarak değerlendirmek lazım bunu.



    FB- GS rekabeti aslında burada farklı bir nokta..Anelka'nın golünde TS-BJK-GS topyekün sokağa döküldü.Türkiye'de hatalı bir golün arkasından böyle bir uygulama yapılmadı.BJK-Trabzon maçından sonra , tacı , faulu , penaltısı verilemediği için BJK lı bir yazar , bunun federasyonun FB'yi lige döndürme çabası olduğunu yazdı.Sence de buna "OHA" denmez mi?Takım farketmez , FB'nin dışında herhangi bir takım dışında , başka hiçbir takım , başka bir takım aleyhine böyle sokağa dökülmez


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    Konu Arda'ya gelmek zorundaydı çünkü senin iddian "ülkemizde GS'ı kayıran anti-FBli medya var" idi. Bu argümanı çürütecek en bariz örnek Arda Turan örneği elbette. Şimdi demişsin ki sinema kapattı, 500 tl bahşiş verdi. Ee ne olmuş arkadaşım bunları yaptıysa? Özel hayatının en ücra noktalarını afişe etmenin doğruluğunu mu sağlamış olur Arda'nın sinema kapatması? Ali Ağaoğlu'nun garajındaki arabalar bile Arda'nın Mercedes'i kadar tartışma yaratmıyor şu ülkede. Kazım'ın yapmış olduğu kelepçe fetişistliği sex partisi ile Arda'nın sinema kapatması bir midir? Ki bu kadar basit bir olay üstünden bir yıl geçmiş olmasına rağmen hala medyanın dilinde "Sinema kapatmasıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Arda Turan..." tadında sürmanşetler sağolsun.


    Bir kere benim iddiam

    "ülkemizde GS'ı kayıran anti-FBli medya var"


    değil.Ben yazımda GS'ı sadece PSV'nin durumuna örnek olması için kullandım.Ama bahsettiğin duruma değinelim.

    Arda bunları ne yapmışsa ne olmuş diyorsun ya? Bence de ne olmuş? Ama Arda bunların gazetelerde yazmasını istedi.Yazmasından şikayetçi olmadı hatta hoşuna bile gitmiştir belki de.Volkan'da bir ilişki yaşıyor , atıyorum Sabri'de yaşıyordur bunları gazetelerde niye görmüyoruz.Çünkü onlar tercihlerini böyle kullandılar , ilşkilerinin reklamını yapmak istemediler.Ama Arda bence böyle bir karar vermedi.Verseydi bunları yaşamazdı.Bunları Rıdvan'da , Tanju'da , Metin Tekin'de yaşadı.Neden yaşadıklarını bence en iyi onlar biliyor.
    ARda'nın medya çok üstüme geliyor demesinden ziyade , medyada çıksın diye yaptıklarından vazgeçmesi gerekiyor.
    Medyanın yaptığı terbiyesizlik ayrı ama bana sorarsan bunun GS'la değil doğrudan Arda ile ilgisi var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

    Fenerbahce'nin sifir cekmesi konusunda herkes yorum yapiyor surekli.
    Tutturmussunuz FB sifir cekti diye. Dinime kufreden musluman olsa. 8-0 i daha hafif sayanlar bile olmus.
    Yahu sifir ceken takimdan oyle bir bahsediyorsunuz ki sanki TR takimlari arasinda en cok puani toplayan, tecrube tecrube dediginiz olay baz alinirsa katildigi ilk sene ManU ve Juve gibi takimlarin bulundugu grupta son macinda ceyrek finali kaciran baska takim!

    FB sifir cekerken ilk Barcelona maci haric hic mahkum oynamadi. Neredeyse her maci son dakikada kaybetti. Gruptan cikan Barca yari final, Leverkusen final oynadi.

    Bunlari neden soyluyorum; ayni zamanlarda diger takimlarimiz Avrupa'yi kasip kavururken! biz sifir cekiyorduk.

    Avrupa'daki yuz akimiz (ironi yoktur) GS bile sampiyonlar liginde 4 yil sonunda ancak gruptan cikabilmistir. Grubu tek gol atip bitirmisligi de vardir.

    Kisacasi herkesin ayni mokum laciverti oldugu yerde takimimi asagilamanizi kabul edemiyorum.

    bende sana derimki 6-0 lık maçtada onca direkten dönen toplarımız, bir tane bile atağınızın olmaması, maçın kontrolünün tamamen bizde olması, size futbol oynatmadığımız gerçeği.. ama sen nedersin? hatice değil netice kardeşim 6 tane attıkmı? attık... olay biter...

    bende diyorumki sana istediğin kadar anlat dur kardeşim, SIRIFI ÇEKTİNİZ Mİ ARKADAŞ? ÇEKTİNİZ...

    olay biter...
  • Konu kaymış ama bir hatırlatma yapalım.Tartışılan ve Anelka ile anılan sezonda elle atıldığı belirtilerek yürüyüş yapılan sezonda başka elle atılan gollerde var.Sadece Anelka'nın pozisyonu için değil o yürüyüş ve pankartlar.

    Bu ülkede basının alenen Fenerbahçe'yi kayırdığı açık seçik ortada.Bunu kabullenmemek için fanatik olmak lazım.

    Konunun özüne dönersek konuşulan Avrupa olunca şakadan ileriye gitmeyen takılmalar olabilir ama herkesin birbirinin üzerine çullanırcasına saldırmasını anlamıyorum.
  • @OzgurOz

    1) Federasyona "fenerasyon" diyenlerden değilim aslında ancak diyenlerin hakem hatalarından dolayı dediğini sanmıyorum, eğer ki gerekçeleri buysa fanatiklik girmiştir işin içine. Ancak hep diyorum bu karşılıklı bir durum. Sokağa çıkıp sorsak her 10 FBliden 8i "hakemler GSı koruyor" der, gibi gibi. Toplumuzun yapısından kaynaklanan bir durum bu, ne GSlılara ne FBlilere ne BJKlilere özel. Bu ithamların büyük kısmının FBye geliyor gibi görünmesinin tek nedeni Aziz Yıldırım'dır bana kalırsa. Açıklamalarıyla düşmanlığı körüklüyor adeta. Bu yüzdendir ki FB en az sevilen takımdır, insanların çok büyük bir kısmı FB-GS arasında seçim yapacak olsa GSı seçer. Bir kulüp başkanının tribündeki amigolar gibi "tek büyük FB, FB büyüklüğü öyle büyüklük kiii, UEFA kupası tesadüf" tarzı laflar söylemesi bana kalırsa yanlış. Ha bu fikirlere sahip olabilir elbette, o da insan sonuçta, ama bunu sahip olduğu titri kullanarak basın açıklamaları aracılığıyla halka bildirmesi yanlış. Kaldı ki Aziz Yıldırım devlete hakikaten çok yakın bir insani bunu TSKnın bir çok projesinin kendisine verilmesinden de anlayabiliriz. (Yanlış anlaşılmasın işin içinde fesatlık olduğunu iddia etmiyorum)

    2) Elbette ki denir "OHA". Dediğim gibi herkes yaşıyor hakem hatalarını, Volkan Şen'in kırmızı kart görmemesi, verilmeyen penaltılarımız, hareketli topla kullanılan fauller.. diye uzar saymaya kalksak, eminim ki sizin için de aynı şey geçerlidir, BJK için de. FB dışında bir takıma böyle tepki verilmeyebilir hakkaten ama bunun nedeni FB yönetiminin antipatikliğidir bana kalırsa, yukarıda da dediğim gibi. Aziz Yıldırım'dan tut, Hakan Bilal Kutlualp'e, Şekip Mosturoğlu'na, Mahmut Uslu'ya kadar son derece geniş bir yelpazeniz var bu konuda malesef. Tabi bunların yanına Volkan gibi Emre gibi Lugano gibi ortamı germekte ve sportmenlik yoksunluğunda en önde gelen futbolcular da olunca FB ister istemez sevilmeyen takım oluyor, en ağır tepkiler kendisine geliyor yine.

    3) Arda sinema kapatırken aklından ne geçiyordu, veyahut bahşiş olarak 500 tl verirken biliyor muyuz? Hayır. Hidayet'te simitçi bir çocuğa yine o meblağda bir para vermişti zamanında, eski simit tezgahını kullanan çocuğa hatta. Şimdi bu büyütülecek bir olay mıdır? Belki de ilgiden bunaldı Arda, gidip rahatça film izlemek istedi. Belki de Sinem ile aralarında özel bir anlamı vardı o günün ve o filmin, bilemeyiz. Böyle basit bir olayın insanların ağzında sakıza dönmüş olması yanlış. Fetişist sex partileri bile bu kadar yankı uyandırmıyor, bu kadar uzun süre konuşulmuyor iken konu Arda olunca tüm etik ve ahlak değerleri değişiyor medyamızın. Sevgilisiyle dışarı çıkıyor Arda, ertesi günkü manşetler "Arda geceleri birbirine kattı", "Arda eğlencelerde"... Başkasının başına gelmiyor olması Arda'nın bunu istediği anlamına gelmez arkadaşım. Nasıl bir insan evladı sevgilisiyle yaşadığı cinsel hayatın gazete köşelerinde reyting malzemesi olmasını ister allasen? Şu şerefsiz medya yüzündendir ki en GSlı bizler bile Arda'nın Avrupaya gitmesini istiyoruz, kendini kurtarsın diye.

    Ha son olarak Arda'nın "medyada çıksın diye yaptıklarını" sayalım hep beraber. Araba almak, sevgilisiyle beraber eğlenceye gitmek, çeşitli açılışlarda bulunmak, sinemaya gitmek... Hakikaten de çok ilginç şeyler yapmış Arda, hak etmiş o yazılıp çizilenleri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    @Neo

    Tek başına kazandırmadı tabiki , ama takımın % 70'i Hagi'ydi.

    Seninle bu konuyu tartışacak değilim


    tartışamazsın çünkü saçmalıyorsun o kadrodai türkler milli takımı dünya 3.sü yaptı. hakan şükür ergün pembe emre belozoğlu hasan şaş bülent korkmaz popescu taffarel gibi adamlar varken takımın yüzde 70 hagi demek bilgisizliktir. ki zaten pek bir bilgin olmadığı belli. tartışacak bir durum yok çünkü bilgin yok. ayrıca şunuda belirtiyim kimse hagi alexten iyi diyemez

    Vallaha mı?



    tartışmaya cevap vermek yerine anca böyle sırıtırsın. ayrıca vallaha


    Komiksin.

    Karşımdaki insanla tartışabilmem için öncelikle karşımdakinin mantıklı sayılabilecek argümanlar üretmesi ve bu argümanları kanıtlarla destekleyebilecek nitelikte biri olması gerekir. Üzgünüm ki "kimse hagi alexten iyi diyemez" lafı bu mantıklı ve kanıtlarla desteklenebilecek argümanlar klasmanına girmiyor 1991 doğumlu arkadaşım Vesselam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    @Neo

    Tek başına kazandırmadı tabiki , ama takımın % 70'i Hagi'ydi.

    Seninle bu konuyu tartışacak değilim


    tartışamazsın çünkü saçmalıyorsun o kadrodai türkler milli takımı dünya 3.sü yaptı. hakan şükür ergün pembe emre belozoğlu hasan şaş bülent korkmaz popescu taffarel gibi adamlar varken takımın yüzde 70 hagi demek bilgisizliktir. ki zaten pek bir bilgin olmadığı belli. tartışacak bir durum yok çünkü bilgin yok. ayrıca şunuda belirtiyim kimse hagi alexten iyi diyemez

    Vallaha mı?



    tartışmaya cevap vermek yerine anca böyle sırıtırsın. ayrıca vallaha


    Komiksin.

    Karşımdaki insanla tartışabilmem için öncelikle karşımdakinin mantıklı sayılabilecek argümanlar üretmesi ve bu argümanları kanıtlarla destekleyebilecek nitelikte biri olması gerekir. Üzgünüm ki "kimse hagi alexten iyi diyemez" lafı bu mantıklı ve kanıtlarla desteklenebilecek argümanlar klasmanına girmiyor 1991 doğumlu arkadaşım Vesselam.


    Birak haci adami yasi Hagiyi izlemeye yetmemis arkadasin videolardan izledigi kadar konusuyor iste. Hagi alexten iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

    @Neo

    Tek başına kazandırmadı tabiki , ama takımın % 70'i Hagi'ydi.

    Seninle bu konuyu tartışacak değilim


    tartışamazsın çünkü saçmalıyorsun o kadrodai türkler milli takımı dünya 3.sü yaptı. hakan şükür ergün pembe emre belozoğlu hasan şaş bülent korkmaz popescu taffarel gibi adamlar varken takımın yüzde 70 hagi demek bilgisizliktir. ki zaten pek bir bilgin olmadığı belli. tartışacak bir durum yok çünkü bilgin yok. ayrıca şunuda belirtiyim kimse hagi alexten iyi diyemez

    Vallaha mı?



    tartışmaya cevap vermek yerine anca böyle sırıtırsın. ayrıca vallaha


    Komiksin.

    Karşımdaki insanla tartışabilmem için öncelikle karşımdakinin mantıklı sayılabilecek argümanlar üretmesi ve bu argümanları kanıtlarla destekleyebilecek nitelikte biri olması gerekir. Üzgünüm ki "kimse hagi alexten iyi diyemez" lafı bu mantıklı ve kanıtlarla desteklenebilecek argümanlar klasmanına girmiyor 1991 doğumlu arkadaşım Vesselam.


    Birak haci adami yasi Hagiyi izlemeye yetmemis arkadasin videolardan izledigi kadar konusuyor iste. Hagi alexten iyi.


  • Bana liseli dedi birde yaşıtımmış iyice acıdım.
  • takım tutmuyorum gerçi ama yine de söylemek istiyorum hazır konusu da açılmışken.o sezonu hatırlayalım biraz isterseniz.gruptaki b.leverkusen final,barcelona da yarı final oynadı.(finale de çıkabilirdi ama şanssızlık)lyon ise uefa'da pek etkili olmasa da varlık gösterdi.Yorumlarımızda bunları göz önünde bulundurursak daha objektif olur sanırım.mesela galatasaray da şampiyonlar ligine ilk katıldığı sene zorlu grupta sadece bir gol atabilmişti.bu tür olaylar futbolun içinde yaşanıyor fazla kafa yormamak lazım.
  • Çevirme gereği duymadan bir yazı ekliyorum. Burada dikkatiniz çekmek istediğim 2 takım var. Onlara ve ne kadar büyük takım olduklarına iyi bakın lütfen.

    Maccabi Haifa is the only club to finish the group stage without scoring a goal. They did this in 2009-10 finishing only their second appearance in the Champions League with 0 points after losing to Bayern Munich 3-0 in the first group game, and then losing 5 consecutive games 1-0, ending the group stage with a goal difference of -8. In their first Champions League appearance in 2002-03, the team scored 12 goals.

    Spartak Moscow hold the record for the worst goal difference in a Champions League group stage with -17. In 2002-03 they lost all 6 matches, conceding 18 goals and scoring just once.

    Košice ended the 1997-98 group stage losing all 6 matches with a goal difference of -11. They conceded 13 goals, scoring only twice.

    Fenerbahçe lost all 6 group stage matches in 2001-02 with a goal difference of -9. They conceded 12 goals and scored only 3.

    Anderlecht also lost all 6 of their group stage matches, in 2004-05. They conceded 17 goals and scored just 4, with a goal difference of -13.

    Rapid Wien ended the 2005-06 group stage losing all 6 games. They conceded 15 goals and scored only 3, with a goal difference of -12.

    Levski Sofia finished their only appearance in the group stage - in 2006-07 conceding 17 goals and scoring just one, ending with a goal difference of -16.

    Dynamo Kyiv ended the 2007-08 group stage also losing all 6 games. They conceded 19 goals, scoring only 4, ending with a goal difference of -15.

    Debrecen finished the 2009-10 group stage with 0 points and a goal difference of -14. They conceded 19 goals, scoring just 5.


    -----------------------

    Bunlara bu yıl Bursa'da eklenecek gibi.

    Listedeki takımlar grup maçlarını puan alamadan tamamlayan takımlar. Fenerbahçe'yi biliyoruz zaten ama aralarında Anderlecht ve Dinamo Kiev'de var. O takımlar zamanında Avrupa'da çok iyi işler çıkaran takımlar. Ve bu takımlar Galatasaray'dan daha fazla avrupada kupa kazanan ve final oynayan takımlar. Her takımın zirveye çıktığı gibi dibe vurduğu dönemler de oluyor. Başkasına laf ederken kendi takımınız Real Madrid'miş gibi bir havaya girmeyin lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

    Çevirme gereği duymadan bir yazı ekliyorum. Burada dikkatiniz çekmek istediğim 2 takım var. Onlara ve ne kadar büyük takım olduklarına iyi bakın lütfen.

    Maccabi Haifa is the only club to finish the group stage without scoring a goal. They did this in 2009-10 finishing only their second appearance in the Champions League with 0 points after losing to Bayern Munich 3-0 in the first group game, and then losing 5 consecutive games 1-0, ending the group stage with a goal difference of -8. In their first Champions League appearance in 2002-03, the team scored 12 goals.

    Spartak Moscow hold the record for the worst goal difference in a Champions League group stage with -17. In 2002-03 they lost all 6 matches, conceding 18 goals and scoring just once.

    Košice ended the 1997-98 group stage losing all 6 matches with a goal difference of -11. They conceded 13 goals, scoring only twice.

    Fenerbahçe lost all 6 group stage matches in 2001-02 with a goal difference of -9. They conceded 12 goals and scored only 3.

    Anderlecht also lost all 6 of their group stage matches, in 2004-05. They conceded 17 goals and scored just 4, with a goal difference of -13.

    Rapid Wien ended the 2005-06 group stage losing all 6 games. They conceded 15 goals and scored only 3, with a goal difference of -12.

    Levski Sofia finished their only appearance in the group stage - in 2006-07 conceding 17 goals and scoring just one, ending with a goal difference of -16.

    Dynamo Kyiv ended the 2007-08 group stage also losing all 6 games. They conceded 19 goals, scoring only 4, ending with a goal difference of -15.

    Debrecen finished the 2009-10 group stage with 0 points and a goal difference of -14. They conceded 19 goals, scoring just 5.


    -----------------------

    Bunlara bu yıl Bursa'da eklenecek gibi.

    Listedeki takımlar grup maçlarını puan alamadan tamamlayan takımlar. Fenerbahçe'yi biliyoruz zaten ama aralarında Anderlecht ve Dinamo Kiev'de var. O takımlar zamanında Avrupa'da çok iyi işler çıkaran takımlar. Ve bu takımlar Galatasaray'dan daha fazla avrupada kupa kazanan ve final oynayan takımlar. Her takımın zirveye çıktığı gibi dibe vurduğu dönemler de oluyor. Başkasına laf ederken kendi takımınız Real Madrid'miş gibi bir havaya girmeyin lütfen.


    Eline sağlık kardeşim.

    Şu forumda bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçeli renkdaşlarımın yazdıkları dışında okuduğum en mantıklı şeyleri yazmışsın, alıntılamışsın. Bazı takımlar hala 2 adet yıldız almalarına rağmen eksik portekiz takımlarını yenemez laf atar. Bursalılar sadece ispanyollardan -9 averaj yer laf atmaya kalkar. GS'lilerin bazıları Uefa diyip işten sıyrılmaya kalkar...

    Her takımın inişi çıkışı vardır, şu anda tecrubesiz diye fazla üstüne gidilmeyen Bursa gibi bizde ilk kez Şampiyonlar Liginde maç oynamıştık. Hani bursaya gelince heyecan, fenere gelince rezillik.

    Fenere bildiğin el var gol sayılmamalı, başkalarına ne eli canım buz gibi gol işte.

    Grubumuzdaki takımlardan ilk 2'ye giren takımlar kupanın en iyi ilk 4 takımı oldu, Leverkusen ise avrupanın en iyi 2. takımı oldu. Ama kimlere neyi anlatıyoruz, Fener rezil eder, diğerleri mücadele eder olmadı sağlık olsun denir.
  • bana birisi özgüroz'un ercan saatçi olduğunu söylesin.
    bir dünyaya ikisi fazla öbür türlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o3


    bana birisi özgüroz'un ercan saatçi olduğunu söylesin.
    bir dünyaya ikisi fazla öbür türlü


    noldu Itır rahatsız mı oldun?
  • quote:

    Futbol bilgisi olmadığı belli, Ne yapsın Aziz'in okuduğu masallarla büyümüşler. Ne bilsin Hagi'yi.

    Alıntı yapıp cevap verilebilecek bir kişi değil boşver


    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

    Bana liseli dedi birde yaşıtımmış iyice acıdım.


    Zekan lise seviyesinde o yüzden dedim

    quote:

    Birak haci adami yasi Hagiyi izlemeye yetmemis arkadasin videolardan izledigi kadar konusuyor iste. Hagi alexten iyi.


    Yiğit yaşın kaç koçum aç profilinide bilelim hatırladğım kadarıyla pek birşey yoktu aramızda !! Merak etme hagi yide senin yaşın kadar izledim.
  • quote:

    quote: Neo
    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları

    Belki mübalağa sanatını kullanıyordur, olamaz mı '91li arkadaşım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    quote:

    quote: Neo
    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları

    Belki mübalağa sanatını kullanıyordur, olamaz mı '91li arkadaşım?


    Sen bi doğum tarihini yaz profiline mübalağa akla mantığa uygun olur biraz daha çalış dersini öyle gel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    quote:

    quote: Neo
    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları

    Belki mübalağa sanatını kullanıyordur, olamaz mı '91li arkadaşım?


    Sen bi doğum tarihini yaz profiline mübalağa akla mantığa uygun olur biraz daha çalış dersini öyle gel

    Lise bilgilerimiz seninki gibi taze değil naparsın işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    quote:

    quote: Neo
    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları

    Belki mübalağa sanatını kullanıyordur, olamaz mı '91li arkadaşım?


    Sen bi doğum tarihini yaz profiline mübalağa akla mantığa uygun olur biraz daha çalış dersini öyle gel

    Lise bilgilerimiz seninki gibi taze değil naparsın işte


    Lise 1 terk olmamın yanında 4 yıldır kendi internet cafemi işletiyorum malesef. Yani bunlara lise bilgisi değilde genel kültür diyebiliriz !! Dediğim gibi yaşını sakladığına göre senin küçük bir velet olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki mesajlarınada alıntı yapmayacağım ufaklık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ße®k

    quote:

    quote: Neo
    futbol bilgisi yok diyene bak bir takımda bir adamın bir takımın yüzde 70 i olamayacağını bilmeyen bir insan söylüyor bunları

    Belki mübalağa sanatını kullanıyordur, olamaz mı '91li arkadaşım?


    Sen bi doğum tarihini yaz profiline mübalağa akla mantığa uygun olur biraz daha çalış dersini öyle gel

    Lise bilgilerimiz seninki gibi taze değil naparsın işte


    Lise 1 terk olmamın yanında 4 yıldır kendi internet cafemi işletiyorum malesef. Yani bunlara lise bilgisi değilde genel kültür diyebiliriz !! Dediğim gibi yaşını sakladığına göre senin küçük bir velet olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki mesajlarınada alıntı yapmayacağım ufaklık.

    Elin internet kafeci çocuğuyla mı muhattap oluyodum la ben
    Kendi işletiyomuş bi de bababa, koymuşlar kasanın başına adı "işletiyorum" olmuş, töbee. Neyse kanke takıl sen internet kafende, genel kültür falan uğraş işte, bende Boğaziçi Üni. de okuyorum malum mid-termler var çalışayım biraz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.