Şimdi Ara

teledünya pvr kutular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dört gözle teledünyanın hd pvr kutularını bekliyorum. acaba çok mu beklerim.. şu an hd kutusunu kullanıyorum ve çok memnunum salondaki tv için de pvr lı bir cihaz bekliyorum acaba normal pvr lı uydu mu alsam. hiç bu konu hakkında bilgisi olan varmı ???

• şu an için hala yok
  • hortunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 10 Ocak 2012; 14:43:44 >
  • Tam PVR mıdır bilmiyorum, ama yeni HD kutularda en azından USB üzerinden kayıt yapabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

Tam PVR mıdır bilmiyorum, ama yeni HD kutularda en azından USB üzerinden kayıt yapabiliyor..

var mı oyle bır ozellık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 10 Ocak 2012; 14:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

Tam PVR mıdır bilmiyorum, ama yeni HD kutularda en azından USB üzerinden kayıt yapabiliyor..

yeni hd kutu derken ben mayısta uye olmustum var mı oyle bır ozellık

Ben Kasım ayı içinde abone oldum, ve kurulumu yapan teknik servis bu yeni HD kutuların çok taze geldiğini söylemişti. Next HC-12 galiba cihazın kod numarası. USB stick üzerinden deneme yapmıştım, gayet başarılı bir şekilde kayıt yapıyor. Muhtemelen USB girişli harici hard disk ile de çalışır.

Time shift, zaman ayarlı kayıt seçemekleri de görünüyor kumanda da ama henüz deneme fırsatı olmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

yeni hd kutu derken ben mayısta uye olmustum var mı oyle bır ozellık

Ben Kasım ayı içinde abone oldum, ve kurulumu yapan teknik servis bu yeni HD kutuların çok taze geldiğini söylemişti. Next HC-12 galiba cihazın kod numarası. USB stick üzerinden deneme yapmıştım, gayet başarılı bir şekilde kayıt yapıyor. Muhtemelen USB girişli harici hard disk ile de çalışır.

Time shift, zaman ayarlı kayıt seçemekleri de görünüyor kumanda da ama henüz deneme fırsatı olmadı.

teledünya pvr kutular

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-cihazlar.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alllahalla bu cihaz nerden cıktı ilk kez goruyorum .

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 10 Ocak 2012; 14:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

alllahalla bu cihaz nerden cıktı ilk kez goruyorum .

bu next in 18500 ü değilmi
  • bence mevcut kutuyu degsıtırmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 10 Ocak 2012; 14:42:21 >
  • birtane buldum birkac gün içinde deneyeceğim bu yeni next hd-12 hd receiver ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 28 Aralık 2011; 13:57:33 >
  • quote:

birtane buldum birkac gün içinde deneyeceğim bu yeni next hd-12 hd receiver ı

bekliyoruz deneyimini yoldaş
  • teledunya uyumlu yanı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 10 Ocak 2012; 14:43:05 >
  • pozitek 3700C ve next hd receiver ı kullanıyorum suan . Kanal geçiş hızları nerdeyse aynı . Pozitek ın menusu daha hosuma gidiyor . fakat pozitec te kanal geçişlerindeki bazen donmalar next cihazda yok . next cihaz ısınma yok . pozitek cihaz ısınıyor . next cihaz daha ufak boyutlarda eternet ve usb girise sahip pvr olarak kullanılıyor herhangi bir usb bellek veya hdd i baglıyarak kayıt edebiliyorsunuz kanalları kayıt ederken dıger kanalları seyredebiliyorsunuz . next in kumandası kaliteli gorunmuyor fakat pozitekteki gibi gec algılama veya takılma sorunu yaşamadım . pozitek in kumandasıda kaliteli sayılmaz . sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya calsıyırım
  • quote:

pozitek 3700C ve next hd receiver ı kullanıyorum suan . Kanal geçiş hızları nerdeyse aynı . Pozitek ın menusu daha hosuma gidiyor . fakat pozitec te kanal geçişlerindeki bazen donmalar next cihazda yok . next cihaz ısınma yok . pozitek cihaz ısınıyor . next cihaz daha ufak boyutlarda eternet ve usb girise sahip pvr olarak kullanılıyor herhangi bir usb bellek veya hdd i baglıyarak kayıt edebiliyorsunuz kanalları kayıt ederken dıger kanalları seyredebiliyorsunuz . next in kumandası kaliteli gorunmuyor fakat pozitekteki gibi gec algılama veya takılma sorunu yaşamadım . pozitek in kumandasıda kaliteli sayılmaz . sormak istediginiz sorular varsa cevaplamaya calsıyırım

selamlar, 3 soru sormak istiyorum deneme imkanınız varsa sevinirim,

1- kayıt hangi formatta oluyor? mpeg, avi, ts?
    2- bir kanalı kayıt ederken diğer kanalı izleyebiliyoruz, acaba cihaz çift tunerli mi yoksa kayıt anında sadece aynı tp deki diğer kanalları mı izleyebiliyoruz? ileri-geri-durdurma fonksiyonları var mı?
    3- hdd kayıtta fat32 veya ntfs hangi dosya sistemini kabul ediyor?

teşekkürler

• Ts olarak kayit ediyor . 2- cift tuner olup olmadigini bilmiyorum . Fakat tum kanallari gezebiliyorsunuz sadece ayni tp deil . İleri geri durdurma var 3 -fat32 ve ntfs var evet
  • next cihazdan 2 adet var elimde . koruma bantları ustunde cihazın . satın almak istiyen olursa pm atabilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 1 Ocak 2012; 22:47:59 >
  • internetten kullanım kılvuzunu ındırdım orada kayıt edılen ıcerık baska cıhazlarda oynatılamaz dıyor yanı kayıt yapıp sonr apc de ızleyemıyoruz bu durumda doğrumudur ?
  • evt laptop a takip izlemek istedim . izlenmiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.