Şimdi Ara

Oyun secimi yardimi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ps3'yeni oyun alıcam ve 2 oyun arasında kararsiz kaldim sizin tecrübeleriniz ile güzel oyunu secmeyi hedefliyorum inşallah :)

uncharted 2 ve red dead redemption bu iki oyun arasinda kaldim

PSN:ruhhastasj
  • öyle iki tane oyun koymuşsunki bu iki oyundan birini oynamayacak olursan hemen satmalısın ps3

• red dead redemption muhteşem bir single modu var
  • iki oyunda türünün en iyileri diyebilirim hangisini alırsan al pişman olmayacaksın ama multiye daha fazla düşkünlüğün var ise RDR daha başarılı olabilir. Uncharted 2 (goty) game of the year çıktığı zaman alırsın
    Daha Fazla Göster
  • tabikide uncharted2 sonuçta ex oyun
  • Ps3 te olmasi gerekenler sirasiyla bence bunlar unc2 gt5 rdr bide fifa veya pes artik hangisini seviyorsan unc2 ilk tercigin olsun single ı bitir biraz da mp takil sıkılınca rdr ile takasla
  • bende o 2 oyun arasında kaldım :) İkisinide alıcam ama önce hangisini alsam diye düşünüyorum.. Daha PS3 ü yeni aldım sayılır,o yüzden GTA 4'ü henüz bitirmedim.. Red Dead Redemption'da o ayarda bi oyun olduğu için,Uncharted 2'yi alıcam önce.. Ama arkadaşlar bende şunu sorcam; Uncharted 2 Platinium mu alıyım ? Yoksa normal olan mı ? Game Of The Year edition çıkıcakmış,veya onu mu alıyım ? Herhangi bi farkları var mı ?

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL
    bende o 2 oyun arasında kaldım :) İkisinide alıcam ama önce hangisini alsam diye düşünüyorum.. Daha PS3 ü yeni aldım sayılır,o yüzden GTA 4'ü henüz bitirmedim.. Red Dead Redemption'da o ayarda bi oyun olduğu için,Uncharted 2'yi alıcam önce.. Ama arkadaşlar bende şunu sorcam; Uncharted 2 Platinium mu alıyım ? Yoksa normal olan mı ? Game Of The Year edition çıkıcakmış,veya onu mu alıyım ? Herhangi bi farkları var mı ?

vallahi ben sabırsızlıktan gittim unc 2 yi normal aldım bekleyemedim goty i filan
  • hayırlı olsun arkadaşım :) Platinum normal falan vs. bi farkı var mı ki ?? Online oynanabilirlikler dışında ?

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | Samsung 49KS8500 |
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37480580/tm.htm

konunu açmadan sorunu burdan sorman gerekiyordu !
  • Uncharted 2.

Hatta almışken Uncharted 1i de al.PS3 sistemine sahip her kişi Uncharted serisini oynamalı.Yoksa çok şey kaçırmış olursun benden söylemesi.
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Kesinlikle RDR.

Orijinalden alıntı: kubiilay

Merhaba ps3'yeni oyun alıcam ve 2 oyun arasında kararsiz kaldim sizin tecrübeleriniz ile güzel oyunu secmeyi hedefliyorum inşallah :)

uncharted 2 ve red dead redemption bu iki oyun arasinda kaldim

Rdr alacağına git Uncharted 1 ve 2 al.Ben ps3 kullanıcısı olarak rockstar oyunlarına hayatta para vermem çünkü hepsi xbox'tan berbat bir şekilde port ediliyor.Uncharted al yeni nesil oyun nasıl olurmuş gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 23 Kasım 2010; 20:58:25 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.