Bildirim
Oyun secimi yardimi :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uncharted 2 kesinlikle oynamalısın _____________________________ PSN:ruhhastasj -
öyle iki tane oyun koymuşsunki bu iki oyundan birini oynamayacak olursan hemen satmalısın ps3 _____________________________ -
Uncharted 2 oyna. Boşver RDR'yi. _____________________________
-
red dead redemption muhteşem bir single modu var _____________________________ psn=AhmetSevinckanTR -
Bunların arasından seçilmez hocam bütçeyi zorla ikisini de al derim . _____________________________ -
iki oyunda türünün en iyileri diyebilirim hangisini alırsan al pişman olmayacaksın ama multiye daha fazla düşkünlüğün var ise RDR daha başarılı olabilir. Uncharted 2 (goty) game of the year çıktığı zaman alırsın _____________________________ -
tabikide uncharted2 sonuçta ex oyun _____________________________ Donanımhaber 2008 üyesi -
Ya uncharted 2 yi al sonra rdr ile takasla yada rdr ile uncharted 1 i al sonrada bitirince rdr ile takaslarsın uc 2 yi. _____________________________ -
Ps3 te olmasi gerekenler sirasiyla bence bunlar unc2 gt5 rdr bide fifa veya pes artik hangisini seviyorsan unc2 ilk tercigin olsun single ı bitir biraz da mp takil sıkılınca rdr ile takasla -
bende o 2 oyun arasında kaldım :) İkisinide alıcam ama önce hangisini alsam diye düşünüyorum.. Daha PS3 ü yeni aldım sayılır,o yüzden GTA 4'ü henüz bitirmedim.. Red Dead Redemption'da o ayarda bi oyun olduğu için,Uncharted 2'yi alıcam önce.. Ama arkadaşlar bende şunu sorcam; Uncharted 2 Platinium mu alıyım ? Yoksa normal olan mı ? Game Of The Year edition çıkıcakmış,veya onu mu alıyım ? Herhangi bi farkları var mı ? _____________________________
iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
| Samsung 49KS8500 | -
quote:
Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL
bende o 2 oyun arasında kaldım :) İkisinide alıcam ama önce hangisini alsam diye düşünüyorum.. Daha PS3 ü yeni aldım sayılır,o yüzden GTA 4'ü henüz bitirmedim.. Red Dead Redemption'da o ayarda bi oyun olduğu için,Uncharted 2'yi alıcam önce.. Ama arkadaşlar bende şunu sorcam; Uncharted 2 Platinium mu alıyım ? Yoksa normal olan mı ? Game Of The Year edition çıkıcakmış,veya onu mu alıyım ? Herhangi bi farkları var mı ?
vallahi ben sabırsızlıktan gittim unc 2 yi normal aldım bekleyemedim goty i filan -
hayırlı olsun arkadaşım :) Platinum normal falan vs. bi farkı var mı ki ?? Online oynanabilirlikler dışında ? _____________________________
iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
| Samsung 49KS8500 | -
http://forum.donanimhaber.com/m_37480580/tm.htm
konunu açmadan sorunu burdan sorman gerekiyordu !_____________________________ -
Yorumlar için teşekkürler :) Uncharted 2 ile başlıyayim en iyisi sonra RDR takas yaparim :) ama birde para varken pahaliyi almak istiyorum neyse:D _____________________________ Sende bunu yedin. -
Uncharted 2.
Hatta almışken Uncharted 1i de al.PS3 sistemine sahip her kişi Uncharted serisini oynamalı.Yoksa çok şey kaçırmış olursun benden söylemesi._____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Kesinlikle RDR. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kubiilay
Merhaba ps3'yeni oyun alıcam ve 2 oyun arasında kararsiz kaldim sizin tecrübeleriniz ile güzel oyunu secmeyi hedefliyorum inşallah :)
uncharted 2 ve red dead redemption bu iki oyun arasinda kaldim
Rdr alacağına git Uncharted 1 ve 2 al.Ben ps3 kullanıcısı olarak rockstar oyunlarına hayatta para vermem çünkü hepsi xbox'tan berbat bir şekilde port ediliyor.Uncharted al yeni nesil oyun nasıl olurmuş gör.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 23 Kasım 2010; 20:58:25 >_____________________________ -
uncharted 2 _____________________________ -
tabiki unc 2 _____________________________
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X