Şimdi Ara

Kingston HyperX Max 3.0 serisi USB 3.0 destekli SSD sürücülerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Arka arkaya duyurduğu yeni SSD modelleriyle gündemden düşmeyen Kingston, HyperX serisi altında hazırladığı US 3.0 destekli harici SSD çözümünü lanse etti. HyperX Max 3.0 olarak ismlendirilen yeni seri içerisindeki sürücüler, 195MB/saniye okuma ve 160MB/saniye yazma hızlarını destekliyorlar. Toshiba üretimi NAND flash bellek yongalarını ve NAND flash bellek kontrolcüsünü kullanan sürücüler, Kingston tarafından açıklanan bilgiye göre 10GB boyutundaki filmi USB 3.0 ara birimi üzerinden sadece 1 dakika 12 saniyede aktarmayı başarırken, USB 2.0 ile bunun 5 dakikadan uzun sürdüğü belirtildi. Hata öncesi kullanım süresi 1 milyon saat olarak açıklanan sürücüler, üç farklı kapasite seçeneği ile geliyorlar.


    HyperX serisinin karakteristik özelliği haline gelen Mavi rengin egemen olduğu SSD ailesinin 64GB kapasiteli üyesi 199 dolardan pazara sunulurken, 128GB kapasiteli modelin 350$, 256GB kapasiteli modelin ise 700$ civarında yurt dışı satış fiyatlarına sahip olduğu açıklandı.











  • Son zamanlarda gerek dahili gerek harici aygıtların aktarım hızı büyük bir ivmeyle arttı. Umarım bu hızlar internete de yansır yakın zamanda. Kim derdi ki USB'den bağlanan bir SSD olacak ve 195MB/saniye okuma yapabilecek
  • 128Gb lar artık 200 doların altına inmeli (okuma yazma hızları düşürülmeden)
  • o değilde koca bellek üreticisi neden toshiba bellek yongalarını kullanıyor?? kendisi üretemiyor mu artık??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    o değilde koca bellek üreticisi neden toshiba bellek yongalarını kullanıyor?? kendisi üretemiyor mu artık??

    kıngston bellek üreticisidir yonga değil diye biliyorum.
  • Boyutları yazmıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist
    o değilde koca bellek üreticisi neden toshiba bellek yongalarını kullanıyor?? kendisi üretemiyor mu artık??

    Üzerinde Kingston yazan Ram leri bile kendisi üretmiyor. Yonga üreticisinden alıyor. Üzerine Kingston yazın diyor yazıyorlar....
  • tamam ssd kontrol yongası üreten az firma var zaten ve kingstonun üretmediğini biliyorum.. ama kingston dünyanın en büyük bellek üreticilerinden biri diye biliyorum!! yanlış mı biliyorum??? bugün kaliteli diye isimlerini sıralayacağınız hiçbir markanın ismini bile bilmezken kingston vardı.. hatta ilk Türkiyeye geldiğinde waayyy olmuştuk.. -ki kaliteli marka adına da gelen ilk markadır.. öncesinde twinmoslarla idare ediyorduk.. gerisi ise noname idi.. sanırım ssd bellek yongaları için başka üreticiden alım yapıyor yada fiyat gibi bir stratejik bir nedeni vardır.. ama kingston bellek üretmiyor derseniz orada dururum..
  • TwinMOS... Vay be, eski günleri hatırladım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist
    tamam ssd kontrol yongası üreten az firma var zaten ve kingstonun üretmediğini biliyorum.. ama kingston dünyanın en büyük bellek üreticilerinden biri diye biliyorum!! yanlış mı biliyorum??? bugün kaliteli diye isimlerini sıralayacağınız hiçbir markanın ismini bile bilmezken kingston vardı.. hatta ilk Türkiyeye geldiğinde waayyy olmuştuk.. -ki kaliteli marka adına da gelen ilk markadır.. öncesinde twinmoslarla idare ediyorduk.. gerisi ise noname idi.. sanırım ssd bellek yongaları için başka üreticiden alım yapıyor yada fiyat gibi bir stratejik bir nedeni vardır.. ama kingston bellek üretmiyor derseniz orada dururum..

    Ben yukarıda biraz yanlış ya da eksik yazmışım. Bilerek düzeltmiyorum ki görün. Kingston Ram üretiyor. Yonga değil. Zaten yukarıdaki mesajımda anlatmak istediğim o dikkat edersen ama orada:

    "Üzerinde Kingston yazan Ram leri bile kendisi üretmiyor" yazmışım.

    "Yongaların üzerinde Kingston yazan Ram'lerin yongalarını da kendisi üretmiyor." yazacaktım.

    Eskiden Türkiye'de markalı Ram olarak Kingston ve Century ve Twinmos vardı. Harbi özlüyorum. Ne süper günlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 23 Kasım 2010; 23:08:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.