Şimdi Ara

Homeland (2011-2020) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.189
Cevap
26
Favori
76.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

    sanırsam türkiye de dizi tutmamıs ama ben 2 gün önce sans eseri basladım ve suan sanırsam bagımlısı oldum

    kim diyo tutmadı diye? altyazılarda en iyi 3 dizi içinde en çok indirilen.. sen tv gösterimlerini geç yabancı diziyi hala cnbce den izleyenler var mı bu devirde?

    her hafta divxplanete girerim ve suits gibi bunu gec farkettim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncele yetiştim sonunda. Şimdi pazartesiyi iple çekiyorum, umarım çevirmenler de o bölümü hızlıca çevirir de bizi de daha fazla merakta bırakmazlar.

    4*07


    Carrie'nin Brody'i gördüğü sahnede bi' şok geçirdim ama Carrie'nin ilaçların etkisiyle halüsinasyon gördüğünü anladım. Çünkü büyük elçinin kocasının, Carrie'nin ilaçlarını değiştirmesini gözümüze soktular. Carrie'nin gerek hastanede Quinn'i görmesi gerekse sokakta elinde tabanca varmışcasına arabadaki iki kişiyi vurduğu halüsinasyonunu görmesi, Brody'nin de gerçek olmadığını düşünmememi sağladı. Senaristler orada izleyicilere ters köşe yapmaya çalışmışlar, ancak ben yemedim. Kaldı ki zaten Brody'nin dönmesi dizinin gerçekçiliğine darbe vurur. Hepimiz geçen sezon sonunda onun öldürüldüğünü gördük.


    4*08


    Saul'u kurtarma operasyonu sahneleri ile geçti ki ben bölümü oldukça beğendim. Saul'un Carrie'ye verdittiği sözü, bölümün sonunda Carrie tutup Saul ve Haqqani'nin adamlarının olduğu yeri bombalatacak zannettim. Ancak Carrie, Saul'u Haqqani'ye teslim etti, bunu da Carrie'nin ifadesini görünce anladım.


    4*09


    Takasta bi' sakatlık çıkacağını böylesine bir dizide düşünmemek mümkün değil. Kaldı ki ben de böyle düşündüm. Ancak beklentimin aksine sorun takasta değil, Carrie ve ekibinin büyük elçiliğe gidiş yolunda çıktı. Sondaki arabayı roketatar ile vurdular, o arabadan kurtulan zaten olmaz. En az hasarı Carrie ve Saul'un içinde olduğu araç gördü. Carrie, o kazadan kesin kurtulacaktır da Saul'dan emin değilim. Haqqani'nin gizli tünelden büyük elçiliği basması bölümün esas bombalarından biriydi. Bakalım büyük elçilikte ne gibi eylemler yapacaklar, ya da yapabilecekler mi, bunu önümüzdeki bölüm göreceğiz.

    Bir de şöylesine bir bölümden sonra da kimse beni uyarmadı, güncele yetişmeden önce insan, en azından 10.bölümün yayınlamasını beklememi tavsiye ederdi, şimdi önümüzdeki 4-5 gün çekilir mi...


    Son olarak Claire Danes'in (Carrie) oyunculuğuna değinmeden geçmek istemedim. Her defasında yazıyorum ama kadın rolünü oynamıyor, resmen yaşıyor. İzlediğim tüm diziler içerisinde rolünün hakkını tam olarak veren oyuncuların başında geliyor bana göre. Önümüzdeki sene Emmy ödülleri için" Drama dalında en iyi kadın oyuncu" dalında favorimi şimdiden belirledim, umarım hak ettiği gibi ödülü yine kazanır.




  • 4x9 tek kelime ile muhteşemdi
  • şu pazartesi gelmeyecek mi artık
  • Claire Danes (Carrie) rolü ile kesinlikle muhteşem bir performans gösteriyor. Zaten dizi bütün ekibiyle başarılı ama "Carrie" bambaşka. Zaten "Temple Grandin"den beri favori oyuncularım arasındadır.
    Bu hafta içinde 10. bölümün yayınlanması gerekmiyor muydu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LokmanHekim

    Claire Danes (Carrie) rolü ile kesinlikle muhteşem bir performans gösteriyor. Zaten dizi bütün ekibiyle başarılı ama "Carrie" bambaşka. Zaten "Temple Grandin"den beri favori oyuncularım arasındadır.
    Bu hafta içinde 10. bölümün yayınlanması gerekmiyor muydu?

    Aynen, Claire Danes ile ilgili tüm sözlerine katılıyorum. Homeland'ın yeni bölümü de bu pazar yayınlanacak, zaten sezon finaline kadar ara yok. 3 hafta üst üste yeni bölümleri izleyeceğiz.
  • Mobilden spoiler eklemek cok zor o yuzden simdilik (Hunharca)
    'Ulan , ne bolumdu bee' diyebiliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi indirdim 10. bölümü... Şöyle bir baktım da yine süper olmuş.

    Altyazıyı bekleyeceğim...

  • Qinn ipleri ele aldı işi zor ama Haqqaniyi haklayacaklardır

    Faraya yazık oldu Ayrıca CİA Başkanı Lockhart'ın hangar kapısını açması büyük hataydı Quinn olmasa hepsi öldürülebilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 8 Aralık 2014; 11:42:12 >
  • şu altyazı beklemek çok zor iş be kardeşim. dizi indi ama izleyemiyoruz, tabi hemen çıkmasıda beklenmez çevirmeninde işi gücü var. of of!!!
  • Online izleyin sizde ben altyazili Diziboxtan izledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 8 Aralık 2014; 14:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

    Online izleyin sizde ben altyazili Diziboxtan izledim

    Doğrusu şimdiye kadar hiç online siteden izlemedim. Neden bilmiyorum.
  • Kemal kullanıcısına yanıt
    Teklif var ısrar yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Teklifi kabul ettim. Yarın sabah izleyeceğim inşallah.
  • Arkadaşın yazdığı spoilerları gönül rahatlığıyla okudum yine mükemmel bir bölüm çekmişler anlaşılan.
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    indirip izlemek daha hoş oluyor hem kalite iyi hemde takılma donma yok istediğin oynatıcıdan rahatça açıyorsun.
  • Bu diziyi düzgünce çeviren kalmadı,ki dizi de gayet iyi gidiyor.
  • altyazı çevirisi başlanmamış bile
  • Güzel bölümdü
    Quinn, Carrie olma yolunda ilerliyor. Önce kulaklık takan adamın videodan buldu ve bütün olayı başlattı şimdi de yasadışı olarak devam ediyor. Aklıma 1.sezondaki Carrie geldi direk. Sondaki atlatmayla adamı yakalaması da çok iyiydi.
    Elçilikte Quinn daha erken davranıp Lockhart çıkmadan Fara ölmeden harekete geçseydi durum çok daha iyi olabilirdi.


    Ekleme
    Brody için duvara yıldız asmayan Lockhart'ın Saul için uğraşması ve bu bölümde de Fara için dışarı çıkıp listeyi vermesi garip geldi. Eskiden böyle değildi birşey olmuş bu adama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 9 Aralık 2014; 2:37:44 >




  • 4*10

    Yine iyi bölümlerden birisiydi.


    Haqqani'nin elçilik bastığı sahneler iyiydi, ancak Fara'nın öldürülmesine üzüldüm. Ama diziyi bu kadar iyi yapan ögelerden birisi de bu zaten. Yani hemen hemen herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlı, hiçbir karakter gözden çıkarılmaz değil.

    Bölümün sonunda Quinn'in ipleri eline aldığını gördük ve Haqqani'nin en iyi adamlarından birisini yakaladı, büyük ihtimalle ona işkence edip Haqqani'nin yerini öğrenecektir. Sezonun son iki bölümünde Quinn'in, Haqqani'nin peşinde koşmasını bekliyorum. Ama esas soru, Carrie onun yanında olacak mı, Carrie, Quinn'in neler yaptığını öğrenecek mi? Quinn'i çarşı gibi bir yere bırakan adamın Carrie'ye, Quinn'in planını anlatacağını ya da Carrie'nin bu planı bir şekilde öğreneceğini düşünüyorum ama bakalım neler olacak sezonun son iki bölümünde.




  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.