Şimdi Ara

15 Kuruşa Age of Empires 3?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Games for Windows, yenilenmesinin şerefine her gün yeni bir indirim kampanyasını sürdürüyor. Kampanyanın son gününde, dünkü http://Bioshock indiriminde olduğu gibi GFW, takipçilerini şaşırttı!

Yedi günlük kampanyanın son gününde Microsoft, indirime girecek oyun olarak Age of Empires 3: Complete Collection'u uygun görmüş. Her ne kadar üçüncü oyun, ilk iki oyun gibi tutmasa da bu kampanyayı, strateji hayranlarının kaçırmaması gerekiyor!

Kampanya dahilinde Age of Empires 3: Complete Collection, %99 indirimle $39.99'dan sadece 10 cent, yani 15 kuruşa inmiş durumda! Bu arada Complete Collection paketi, ana oyunun haricinde bir de "The Asian Dynasteis and War Chiefs" ek paketini de içeriyor.

Oyunu satın almak için http://buraya tıklayabilirsiniz. Sanırım bu sefer yorum bölümümüzde "değmez" diyen çıkmayacaktır. :) 

• 15 kuruşmu?
  • Bu sefer haberde doğru link verilmiş. Dün USA linki verilmişti.
    Oyunu satın alırken posta kutusuna M1 1AA yazın. United Kingdom - England adresinden alacaksınız. Kaptım hemen.
  • değmez :)
  • Kredi kartım olsaydı hemen alırdım. Kaçırmayın derim.
  • beyler ben bir türlü alamadım yardımcı olurmusunuz :S
  • bende alamadım kredi kart eklemeyi deniyorum
    Your credit card could not be authorized. Please contact your credit card provider, or enter a different credit card.
    diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3 Özel Harita
    3 yıl önce açıldı
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım valla. Canawar_ senin kredi kartın yurt dışına açık olmayabilir pek bilmiyorum ama...
  • Bedava verseler ya. 15 kuruşu alıp da ne yapacaklar? :D
  • 15 kuruş için kredi kartımı lazım :D
  • dün alamadım yav bioshock'u. Dolar olarak alamıyoru muyuz? Sterlin oluyor hep bende. Adresi de değiştiremedim. Xbox sayfasına yönlendiriyor nedense.. Alanlar sterlin olarak mı almış acaba?
  • bnde sterlin olarak aldm. dolar olarak alırken kabul etmio. tşk bsc
  • Bendede Canawar_ arkadaşımızdaki mesaj çıktı.İki kere denedim hep aynı mesaj.Amaan boşver dedikten 1 dk sonra telefonuma hesabımdan 2 kere 1GBP(sanırım 10 cent değil tam 1 paund oluyor) çekildiği mesajını aldım.Sonuç...hesaptan 2 kere para çekildi ,hesapta oyun yok :(((.Games for Windows'a steam gibi adam gibi çalışmadığı için koca bir BANN!!
  • Yapamayanlar İçin Rehber
    1- Öncelikle BSC'nin verdiği linki tıklayın
    2- Turuncu "Add to Cart" seçeneğini seçin
    3- Turuncu "Checkout" seçeneğini seçin
    4- Windows live aboneliğiniz varsa (hotmail filan) onunla login olun o yoksa üye olun, ama size vereceğim 6. maddedeki ingiltere seçeneğini seçin.
    5- Live üyelik kısmına "City" olarak "London" seçin, "Postal Code" olarak SW161AE seçin Adres olarak birşeyler atın gerçek bir adres yazarsanız üyelik bilgileriniz password filan oraya gidebilir de(tam bilmiyorum) posta kodunu ve şehri doğru girin yeter
    6-Live'a girdikten sonra, Bir satın alma ekranı çıkacak orada "mavi olan "Add to cart"ı tıklayın yine orada Kart bilgilerinizi, önceki posta kodunuzu ve şehrinizi London olarak girin. Bunu da tamamladıktan sonra, önceki satın alma ekranında download boyutunu gösteren bir yazı çıkacak (yaklaşık 3gb) ama önce 30 mb'lık windows live dosyasını indirmeniz gerekecek, bunda

• Ben GTA 4 ve Age of Empire 3 'ü alacam toplam 39 TL peki bunlar kargo parası alacak mı ?
  • beyler bu siteye üye olamadım nasıl satın alayım! üye olma linki yok, sadece giriş yap linki var deli olcam
  • Hayatımda bu kadar berbat bir sistem görmedim neredeyse. Steam çok daha kullanıcı dostu.
  • Fiyat iyimiş :) Bu aradawww.checkspoint.com adresine bi bakın derim.yeni açılan ve gelişen bir site...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRBe7

Ben GTA 4 ve Age of Empire 3 'ü alacam toplam 39 TL peki bunlar kargo parası alacak mı ?

Bu oyunları internet üzerinden download ediyorsun, kargo ile gelmiyor.
  • Kutu olmadıktan sonra neye yarar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.